Záryby uspěly na Mělníku


Branky


0

Již v průběhu prvního poločasu rozhodli o své výhře Zárybští, kteří díky zisku tří bodů odrazili útok Pěčic a uhájili tak skvělou čtvrtou příčku v konečné tabulce soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté reagují na rychlý gól soupeře

Několik absencí v sestavě hostů dělalo favorita zápasu spíše z domácího týmu. Tím spíše, že ten byl povzbuzen minulou vybojovanou výhrou na hřišti postupujících Kosmonos. A jako by oba soupeři chtěli své rozpoložení hned v úvodu potvrdit, začátek patřil jednoznačně Mělnickým. Ti se totiž dostali hned v úvodních minutách do samostatného úniku, který však neskončil brankou v Šulcově síti. Hostující obrana se ale z tohoto varování nepoučila, a tak se ve 4. minutě skóre měnilo po obdobné akci. Hostující obraně unikl Veselý a zakoknčil tentokrát přesně. Inkasovaný gól už na Zárybské zapůsobil jako budíček a hra se vyrovnala. Netrovalo pak dlouho a vyrovnalo se i skóre - Mareček vyslal přesný centr do vápna, kde se v 10. minutě hlavou nemýlil Voštiar. 1:1. Ve 26. minutě pak hosté překlopili vedení na svou stranu - příležitost zahrávat přímý kop dostal Krulich, což vždy znamená obrovské nebezpečí pro soupeřovu branku. To se potvrdilo i tentokrát a Záryby šly po přesné střele do vedení. 1:2. Hostům se vedení podařilo ještě do poločasu dále navýšit, když se do úniku z úhlu dostal T. Vytlačil a přesným zakončením vyzrál na brankáře Drapáka. Záryby tak po tomto zásahu ze 33. minuty šly do kabin s dvoubrankovým náskokem 1:3.

Další branky už k vidění nejsou

Již v průběhu první půle museli oba trenéři provést změnu v sestavě - v domácím týmu byl Rambousek nahrazen Holubem, zatímco hosté museli už v 10. minutě stáhnout Urbana. Další změny se tak o poločase nekonaly a oba týmy vyběhly na hřiště v nezměněném složení. Do náznaků šancí se dostávaly oba týmy, opravdu vážné příležitosti z toho ale nebyly. Domácí nedokázali vstřelit kýžený kontaktní gól, a tak výhru v posledním zápase sezóny slaví Záryby. S Mělníkem si poradily poměrem 1:3 a zakončily tak veleúspěšný rok na 4. místě tabulky. Spokojeni mohou být i na Mělníku - po záchranářských starostech v minulých letech je 7. místo příjemnou vzpruhou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Začátek zápasu jsme v pozměněné sestavě vůbec nezachytili a brzy jsme prohrávali. Naštěstí jsme se ale zvedli, vývoj zápasu otočili a ve druhé půli jsme už drama nepřipustili.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mareš Bohumil - LAŠTOVIČKA Stanislav, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.