Kosmonosy i přes prohru slaví titul


Branky


0

Velká euforie vypukla po závěrečném hvizdu v Kosmonosech. Domácí sice překvapivě podlehli Mělníku, jejich skvělou náladu ale způsobily zprávy z Byšic, které vysoko porazily dotírající Klíčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedou gólem Verneka

Domácí tým řešil před zápasem o postup velké problémy se sestavou, když se mu zcela rozpadla obranná čtveřice - chyběli Michalec, Kozma, Žižka i kapitán týmu Hošťálek, a tak ze stabilní obrany zbyl pouze Šimáček. Příležitost tak dostal hráč dorosteneckého věku Štěpánek a další mladíci byli na střídačce. I tak ale domácí do zápasu vstoupili velmi dobře a po průnikové přihrávce Kubelky se sám na gólmana řítil Keszeg. Zvolil lob, který ovšem skončil pouze na břevnu branky. Poté se hra vyrovnala a hrálo se většinou po šestnáctky - na obou stranách chyběla finální přihrávka. Kosmonosy se snažily hrozit hlavně z rohů a standardek, kterých si vypracovali dost. Jejich zahrávání ovšem tentokrát nebylo silnou stránkou a obrana Mělníka odolávala a byli to naopak Mělničtí, kdo se po rohu prosadil. Dobře kopnutý roh zužitkoval velmi důrazný hostující stoper Vernek a hlavou dotlačil míč do brány. Domácí se snažili ještě do poločasu vyrovnat, zamkli Mělník na jeho obranné polovině, žádnou větší šanci si ovšem nevytvořili, a tak po prvním dějství vedl překvapivě hostující tým.

Stáhnutí dvoubrankového manka domácím nestačí

Do druhé půle chtěli domácí na soupeře vlétnout a smazat manko, jejich plány ovšem vzaly za své hned po půlminutě hry, když se okolo Štěpánka otočil Rolenc a z mírného úhlu se mu podařilo přehodit Hošťálka. 0:2. Mělník se zatáhl a s míčem hráli domácí, ovšem obrana hostů byla pevná. Snížení přišlo po hodině hry, když Flachbartův centr z přímého kopu nikdo netečoval, a míč tak zapadl k zadní tyči. Snížení Kosmonoské nakoplo a tlačili se za vyrovnáním, což se povedlo po další čtvrthodině. Flachbartův roh si skvěle našel Siřínek a hlavou nedal gólmanovi šanci. Místo toho, aby domácí hru uklidnili a Mělník dorazili, se však stal pravý opak. Pohroma přišla opět po rohu, když se na přední tyč jako první dostal Rolenc a špičkou kopačky dostal míč za Hošťálka. Sudí nastavil šest minut za polehávací taktiku hostí a také za dlouhé ošetřování brankáře Drapáka. Velký domácí tlak v nastavení vyústil ve velkou šanci Scheuflera, jehož hlavička ovšem trefila gólmana a na dorážku už nedosáhl. V úplném závěru ještě dvakrát zkoušel štěstí Kubelka ze střední vzdálenosti, oba pokusy ovšem mířily vedle. Na poslední standardku šel i gólman Hošťálek a po odrazu dokonce mohl vyrovnat, jeho rána ovšem mířila nad branku, a tak cennou výhru slaví hosté.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Jan Bažant - záložník: V tomto zápase jsme řešili velké problémy zejména se složením obrany. V první půli jsme dostali zbytečnou branku po rohovém kopu. Po dalším gólu hned na začátku druhé půle se Mělník zatáhl a měli jsme to těžké. Po vyrovnání jsme pak místo uklidnění hry znovu inkasovali, a tak jsme nezískali ani bod.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hron Karel - RADINA Marek, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.