FOTO: Mělník na vlastním hřišti body neztrácí


Branky


7. J. Žaba (p.) , 15. J. Jiskra - 11. P. Bláha
0

Vše podstatné se událo v tomto zápase v jeho začátku. Již v 15. minutě totiž platil stav, který se ukázal být i konečným. Mělničtí tak bodově dotahují svého soupeře, který zůstává na 6. místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v úvodu

Zápas začali aktivně domácí a dostali se tak hned od úvodních minut do tlaku. Hned v 7. minutě utkání to pak přineslo gólové ovoce - Skopka obdržel ze strany míč do pokutového území a byl zezadu podražen jedním z hostujících hráčů – penalta! Tu proměnil s přehledem po zemi k tyči hráč Veselý, sudí Nepovím mu ovšem branku do statistik nepovolil, když za střelce označil Žabu. Domácí hráči se i dále tlačili do útoku, ale v 11. minutě paradoxně inkasovali, když se z rychlého protiútoku prosadil hostující kapitán Bláha, který si na penaltě zpracoval odražený míč na prsa a z druhého dotyku ho uklidil do šibenice domácí brány. 1:1. O chvíli později se prosadili opět domácí hráči, tentokrát si po rohovém kopu na přední tyč naběhl Jiskra a tvrdou hlavičkou zakončil za záda bezmocného hostujícího brankáře. 2:1. V 18. minutě mohlo být srovnáno, když hostující hráč hlavičkoval na zadní tyči, ovšem jen do prostoru, kde stál domácí brankář Horvát. Ve 20. minutě utkání se dostal do samostatného úniku Žaba, který se pokoušel obstřelit brankáře Šimka, který střelu přečetl a vyrazil míč na rohový kop. Poté se hra uklidnila, ale více na míči byli hráči Mělníka, kteří nepouštěli boleslavské hráče za jejich polovinu. Obrovskou šanci na zvýšení náskoku měl Rolenc, který od půlky obešel hned 5 hostujících hráčů, ale nakonec se po zákroku jednoho z obránců hostů k zakončení nedostal. Poté se po dlouhé době dostali do šance hosté, když jeden z nich zpoza vápna vypálil nepříjemnou ránu směřující pod horní tyč domácí brány, ovšem domácí brankář tuto střelu dokázal vytěsnit. Poté se již v prvním poločase nic nestalo a domácí odcházeli do kabin za příznivého stavu 2:1.

Další gól už nepadl

Do druhé půle nastoupili hosté jako vyměnění a naopak domácí polevili ve své aktivitě a spíše se soustředili na důslednou obranu. Hráči Slavoje tedy určovali tempo hry a nepouštěli domácí hráče za jejich polovinu, avšak bez výsledku. Šanci měl až v 60. minutě zkušený Matějovský, který zpoza vápna pálil tvrdou ranou daleko mimo domácí branku. Další šanci už ale měli opět domácí hráči, když Skopka obdržel přihrávku za obranu Boleslavi, ale slabou střelu poslal jen do náruče brankáře Šimka. V 72. minutě měl další šanci Mělníka Rolenc, který využil zaváhání hostující obrany a běžel sám na brankáře, míč mu ovšem skočil a branku soupeře vůbec neohrozil. Největší šanci na vyrovnání měli hostující hráči v 88. minutě, když střelu jednoho z nich na velkém vápně tečoval domácí Veselý do protipohybu brankáře Horváta, který se ale dokázal rychle přesunout a se střelou si poradil. Více už se v zápase nestalo, a domácí tak získávají vybojované tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Jiří Horvát - brankář: Zápas proti těžkému soupeři jsme zvládli hlavně díky týmovému výkonu. Nechybělo mnoho a nevyužité šance nás mohly hodně mrzet. Nakonec jsme ale vybojovali cenné tři body.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nepovím František - ŠAFRÁNEK Jan, HURYCH Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.