Ovčáry doma nezaváhaly


Branky


13. T. Hašler , 17. M. Viskup , 61. P. Hyka , 89. P. Hyka - 60. J. Vernek
0

Očekávaný zápas se odehrál v sobotním dopoledni v Klech, kam zavítal ve velké formě hrající Mělník. Zkušení domácí ale nic nepodcenili a v derby svého protivníka porazili rozdílem tří branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích

Domácí fotbalisté nastoupili do zápasu s taktikou postupné kombinace, zatímco hosté se snažili posílat dlouhé nakopávané balóny za obranu Ovčár. Jako první se prosadili domácí ve 13. minutě, když Hašler přesprintoval po lajně Verneka a běžel sám na brankáře Horváta, kterého prostřelil na přední tyč. 1:0. V 17. minutě se domácí opět radovali, když nikým nehlídaný Viskup pohodlně hlavičkoval přesně k tyči a zvýšil už na rozdíl dvou branek. O chvíli později měl po rychlém brejku na kopačce gól Žaba, který ale místo zakončení přihrával před bránu, kde ale nenašel žádného ze svých spoluhráčů. Ve 33. minutě si domácí připsali další zajímavou útočnou akci, když z 30 metrů pálil Miřatský, ale jeho střelu dokázal Horvát vytěsnit na roh. Z následného rohu se urodila další šance, když opět nikým nehlídaný Hyka získal na penaltě míč a jen těsně minul tyč hostující branky. Těsně před poločasem měl obrovskou příležitost hostující Antonín, kterého však na brankové čáře přehlavičkoval Viskup a odvrátil míč na roh. Domácí tak po půli drželi dvoubrankový náskok.

Kontaktní gól Mělníka drama nepřinesl

Do druhého poločasu hosté nastoupili odhodláni zvrátit výsledek, drželi častěji míč, ale chyběla jim lepší finální fáze. Až v 60. minutě se po perfektně kopnutém rohu prosadil hlavou Jan Vernek a snížil tak na 2:1. Jenže hned z následující akce Mělník obdržel gól, když Hyka jednoduše proběhl obranou, zasekávačkou vyškolil stopera Mělníka Válu a obstřelil brankáře. 3:1. V 70. minutě po standardní situaci měl na hlavě svůj druhý gól Viskup, který jen těsně minul tyč. I další šanci si připsali domácí hráči - v 75. minutě opět Hašler utekl obránci po lajně, ale tentokrát těšně minul horní část mělnické branky. Poté se domácí stáhli a spoléhali spíše na rychlé brejky. Podařilo se v 89. minutě, kdy opět Hyka jakoby mimochodem proběhl mělnickou obranou a prakticky totožně před stoperem Válou zasekl balon a obstřelil Horváta na zadní tyč. Tato branka byla razítkem na výsledek zápasu, ve kterém Ovčáry potvrdily roli favorita a zvítězily 4:1.

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Hrál se pohledný fotbal pro oko diváka. Převážně jsme drželi míč na svých kopačkách my a nepouštěli hosty do hry. Po vstřelení dvou našich branek do poločasu jsem už věřil v naš bodový úspěch. Ze začátku druhého vstřelili hosté kontaktní branku, ale já jsem vzapětí vstřelil naší 3. branku a myslím, že ta už rozhodla, protože už pak hosté nic neměli a já pak ještě přidal 4. branku a už bylo hotovo. Jsem moc rád za 3 body, a že jsme pořád nahoře.

FC Mělník
Jiří Horvát - brankář: I když nám chyběli důležití hráči, tak si myslím, že jsme předvedli výkon, za který se nemusíme stydět. Ovčáry zaslouženě vyhrály, jelikož narozdíl od nás využily nabídnuté šance.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - ZUSKIN Petr, ŠŤASTNÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.