M. Veselý 3. (p.)
J. Rolenc 34.
J. Vernek 37.
L. Chvátal 56. (vl.)
J. Jiskra 74.
5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník opět naděloval


Branky


3. M. Veselý (p.) , 34. J. Rolenc , 37. J. Vernek , 56. L. Chvátal (vl.) , 74. J. Jiskra
0

Ve skvělé formě hrají v jarní části soutěže fotbalisté Mělníka, kteří už podruhé v řadě zvítězili o 5 branek. Další obětí jim byli po Řepínu fotbalisté Kostelce, kteří tak nenavázali na minulý úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta už ve třetí minutě

Povzbuzeni cennou výhrou z minulého kola nad Starou Boleslaví přijeli k zápasu na Mělník fotbalisté Labského Kostelce. Jejich nadšení ale mírnil stav jejich základní sestavy. Z ní totiž chybělo hned několik hráčů: zranění M. Hlavatý a L. Temiak, nemocný Klíma a pracovně vytížený Pazderka. Pajkrt s Chvátalem, kteří trenérovi Brabcovi také hlásili zdravotní problémy, nakonec do zápasu naskočili. A aby toho nebylo málo, úvod zápasu vyšel rozhodně lépe domácím. Ti se dostali do rychlého brejku poté, co sudí Drábek k nevoli hostů posoudil zákrok na Nováka jako čistý, a výsledkem celé akce byla penalta. K té se už ve 3. minutě zápasu postavil Veselý a nemýlil se. 1:0. Po tomto bleskovém úvodu se hra přesunula spíše do středu hřiště a k vidění byla spousta nepřesných rozehrávek. V šanci hostů se po centru Doubka z pravé strany objevil Machka, který sám před domácím brankářem ale netrefil bránu. Chvíle domácích pak přišly po půlhodině hry. Nejprve si Rolenc na hranici vápna zpracoval balón a zakončil k tyči. 2:0. A netrvalo dlouho a Mělník vsítil další branku, když se po rohovém kopu prosadil nekrytý J. Vernek a uzavřel poločasové skóre na 3:0.

 

Pohodový závěr zápasu

Do druhého poločasu už v hostujícím dresu kvůli zranění nevyběhl také K. Temiak a rozhodnutý zápas se dohrával v klidném tempu. V další šanci se objevil Mělník a radoval se ze čtvrté branky, a to díky nechtěné teči kosteleckého Chvátala z 56. minuty. Hosté se příliš do šancí nedostávali a pokud se už k Horvátově brance přiblížili, akce často končila zlobou na sudího. Nejvíce se hosté rozčilovali po zákroku na Brodňanského, který podle jejich názoru splňoval penaltové parametry. V závěru domácí tým dokázal přidat ještě pátou branku, když svou střeleckou sérii prodloužil o další zápas Jiskra, který se prosadil po centru z levé strany. Domácí tak mohou slavit zasloužené vítězství a vypadá to, že slova jejich kapitána Jiřího Žaby o vzestupu formy nebyla pouhými frázemi.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Jiří Horvát - brankář: Předvedli jsme opět týmový výkon a zápas s Kostelcem jsme nepodcenili. Soupeře srazila penalta na začátku zápasu, a proto byl celý zápas v naší režii.

SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - zraněný hráč: V nekompletní sestavě jsme nepodali dobrý výkon a soupeř zaslouženě zvítězil. Když už jsme se dostávali do nějaké šance, zastavil nás podivný výrok rozhodčího.



Sestavy


FC Mělník
J. Horvát [-] - J. Žaba [-] , M. Veselý [-] (44. T. Holub [-] ) , J. Rolenc [-] (62. B. Ghanmi [-] ) , J. Jiskra [-] , P. Dvorný [-] , J. Čermák [-] , M. Skopka [-] , M. Vernek [-] (66. L. Rambousek [-] ) , J. Vernek [-] , S. Vála [-]

SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - M. Machka [-] (67. A. Mlejnek [-] ) , J. Pajkrt [-] , J. Šimek [-] , K. Temiak [-] (46. J. Černý [-] ) , O. Brodňanský [-] , L. Chvátal [-] - V. Hlavatý [-] (73. F. Turčák [-] ) , M. Priatka [-] , M. Doubek [-] - T. Novák [-] -

ŽK: 59. J. Jiskra - 66. M. Machka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Drábek Tomáš - CHRUDIMSKÝ Jan, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.