5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 16:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče nadělila Štěpánovicím na cestu domů bůra


Branky


17. M. Mekiš , 44. D. Pech , 50. L. Koclíř , 59. D. Seethaler , 70. D. Pech
1

V posledním kole hostili hráči Vrábče tým ze Štěpánovic. Domácímu týmu se doma daří, když v celé soutěži prohrál před vlastními diváky jen s vítězem soutěže Dobrou Vodou B. To hosté se na jaře trápí. V odvetné části uhráli jen 6 bodů a z druhého místa, které jim patřilo po podzimu, se propadli do druhé poloviny tabulky. Domácí hráči navíc měli svému soupeři co vracet, když na podzim prohráli na jejich hřišti 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči vyučovali hosty v efektivitě zakončení

V tabulce dělily oba týmy dva body, když hostům ze Štěpánovic patřila osmá příčka a domácí Vrábče byla hned za nimi. Utkání začali lépe hosté, kteří mohli jít do vedení po střele Klaboucha, ale Schuster jeho pokus reflexivně vyrazil. Jako by tím předznamenal fakt, který jeho tým provázel po celý zbytek zápasu a to problémem v zakončení i v té nejvyloženější šanci. O chvilku později zazvonilo na břevno Schusterovy branky zakončení z kopačky hostujícího Kučery. Třetí šanci hostí měl pak Marek Fiktus, ale Schuster nemusel zasahovat. Trest pro Štěpánovice, tak přišel z první vážnější domácích, když se po čtvrt hodině hry dostal k míči Mekiš a přesnou střelou k tyči nedal brankáři Matouškovi šanci – 1:0. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou a na další gólový moment se čekalo až do závěru prvního poločasu. Ve 44. minutě převzal míč ve středu hřiště domácí Pech, prošel přes bránící hráče soupeře a přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. 

Vrábči patřila i druhá půlka zápasu

Vstup do druhé půle patřil domácím hráčům. Už po pěti minutách vyslal David Seethaler přesnou přihrávkou do samostatné úniku Koclíře a bylo to 3:0. O necelých deset minut později to bylo 4:0, když se prosadil nejlepší střelec domácího výběru David Seethaler. Hosté ze Štěpánovic marně pálili mezi tři tyče domácího brankáře Schustera, kam ve druhém poločase nezamířil jediný střelecký pokus. V 70. minutě přišel pátý úder domácích hráčů, když využil střílený centr hlavičkující Pech a přidal v zápase svou druhou trefu. Ve vzduchu pak visel i pověstný tenisový kanár, ale střela jednoho z domácích hráčů skončila na tyči Matouškovy branky. Utkání se pak dohrávalo v poklidném tempu a bez zbytečných emocí. Domácí hráči tak oplatili svému soupeři podzimní porážku i s úroky v poměru 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "Zápas byl jednoznačně v naší režii, až na prvních 5 – 10 minut, kdy jsme klasicky nevěděli, která bije. Hosté naštěstí své šance nevyužili a potom jsme přebrali iniciativu zápasu my. Do poločasu jsme dali dvě branky a podařil se nám i vstup do druhé půle, kdy jsme během čtvrt hodinky přidali další dvě trefy. Hosté pak působili odevzdaným dojmem a my zápas dovedli do zaslouženého vítězného konce."

TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): ""Asi jsem nezažil horší zápas, co se týče srovnání výkon a výsledek. Každý kdo se podívá na skóre, řekne si, že to bylo jednoznačné. Měli jsme za zápas snad 19 střel a branku jsme trefili jen dvakrát, z toho jedna střela šla do tyče. Domácí byli daleko efektivnější a všechny jejich branky byly zakončeny krásnými střelami k tyči. Je škoda, že nám nevyšel úvod zápasu, kdy jsme šli třikrát sami na brankáře a nedali z toho ani jeden gól, domácí nám dvěma góly vzali vítr z plachet, na začátku druhé přidali další dvě trefy a zápas se pak dohrával.



Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - M. Seethaler [-] (80. M. Šerý [-] ) , D. Seethaler [-] , D. Pech [-] , Š. Ohrazda [-] (46. L. Koclíř [-] ) , M. Mekiš [-] , J. Vejskrab [-] , K. Bašta [-] , T. Knytl [-] , F. Junek [-] , M. Filištein [-] (65. R. Lučanský [-] )

TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - P. Kosař [-] , R. Suchánek [-] , M. Fiktus [-] , J. Kučera [-] - D. Fiktus [-] (46. R. Poláček [-] ) , M. Fiktus [-] , V. Kopačka [-] - M. Kovář [-] , J. Vojč [-] , M. Klabouch [-]

Hráči zápasu: M. Schuster , M. Seethaler , D. Pech .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: AIBL Tomáš - KNYTL Stanislav (N), BOROVKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2016 06:39
Myslim,ze to bude celkem vyrovnany zapas o jednom golu ale ze bychom ho meli zvladnout a uzit si dokopnou v klidu.