2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodějovice doma jen remizovaly s Vrábčí


Branky


0

Nové Hodějovice přivítaly na domácím trávníku soupeře z Vrábče. Domácí hráči bojují o umístění mezi nejlepšími třemi týmy III. třídy. Další krok k této metě chtěli udělat svěřenci trenéra Aibla v domácím zápase, proti nevyzpytatelné Vrábči. Zatímco domácí překvapili výsledkově v Ledenicích, odkud si odvezli tři body. Hosté schytali debakl na hřišti Lišova B v poměru 3:9.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková smršť od obou mužstev v samotném úvodu zápasu

Kdo v Nových Hodějovicích promeškal úvodní čtvrt hodinu zápasu, ten de facto přišel o všechny gólové momenty v celém zápase. Domácí začali utkání lépe. Na svého soupeře vlétli od úvodních minut a první gól přišel už ve 4. minutě, kdy využil nedůrazu v hostující obraně domácí Bárek a špičkou kopačky propasíroval míč skrz nohy brankáře Schustera – 1:0. Neuběhly ani dvě minuty a domácí vedli o dvě branky. Vrábče se snažilo vystavit domácího útočníka do ofsajdové pasti, jenomže to se nepodařilo a k vidění byla situaci dvou domácích hráčů na osamoceného brankáře Schustera. Tu vyřešili přihrávkou na Šímu, který do odkryté branky zvyšoval na 2:0. Vše nasvědčovalo tomu, že si jdou Hodějovice pro tři body, ale stačilo deset minut a začínalo se od začátku. Nejprve v 10. minutě dlouhým výkopem, našel brankáře Schuster svého spoluhráče Knytla, ten se dostal do zakončení a v pádu nedal brankáři Hřibovi šanci – 2:1. V 15. minutě pak dokázali hosté vyrovnat špatně rozehrané utkání. K míči se dostal David Seethaler a nepříliš prudkou střelu poslal za přispění tyče do domácí branky – 2:2. Hra se poté co týče gólové tempa, uklidnila, ale šance byli k vidění na obou stranách. Po hříchu se diváci dalších branek nedočkali, na čemž měli zásluhu zejména brankáři obou mužstev.

Ve druhém poločase byly k vidění šance, ale chyběly góly

Ve druhém poločase se oba týmu snažily překlonit misky vah na svou stranu a ani jeden tým se nechtěl spokojit s jedním bodem. Bohužel obě branky byly pro ofenzivní hráče obou mužstev nejspíš zakleté. V domácím dresu byl tradičně nejaktivnějším hráčem Jakub Šíma, ale zároveň kromě spálených kalorií za naběhané kilometry, spaloval i šance. Na druhé straně zase musel domácí brankář Hřib řešit dva samostatné úniky hostujících hráčů, ale ani oni neměli ve druhé půli seštelovaná mířidla. Kdyby na ukazateli svítilo skóre 5:2 nebo 2:5, nikdo by se asi nedivil. Takhle zůstalo skóre až do závěrečného hvizdu neměnné 2:2. V Hodějovicích si tak soupeři body podělily rovným dílem. Nové Hodějovice tak v boji o třetí místo ztratily dva body a stejný bodový odstup ztrácí na třetí Ledenice B. Vrábče nadále zůstává na 8. místě.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "Začali jsme zápas dobře a šli rychle do vedení. Hosté po naší chybě snížili a chvilku poté vyrovnali, takže byl k vidění velmi rychlý gólový vstup obou týmů. Druhý poločas, se podepsala na hře průtrž mračen. My jsme měli příležitosti, abychom zápas rozhodli. To samé, ale platilo o hostech, takže zápas dospěl k zasloužené remíze."

TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "Byl to oboustranně vyrovnaný zápas. Domácí šli rychle do vedení, ale my jsme stejným způsobem dokázali na nepříznivý vývoj zápasu zareagovat. Šancí na vítězství bylo na obou stranách dost. Konečná remíza je zasloužená."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - M. Chmeňa [-] , J. Tomeček [-] , M. Bárek [-] , J. Rajtr [-] , J. Šíma [-] , J. Dvořák [-] , L. Kolář [-] , D. Lojka [-] , M. Rudolf [-] , M. Jáchym [-]

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - T. Knytl [-] , M. Seethaler [-] , M. Filištein [-] (74. J. Ohrazda [-] ) , J. Vejskrab [-] (84. Š. Ohrazda [-] ) - F. Junek [-] (85. Z. Medula [-] ) , S. Knytl [-] , D. Seethaler [-] , M. Vrba [-] , K. Bašta [-] - M. Mekiš [-] -

ŽK: 40. M. Filištein , 85. M. Vrba .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.