2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánovice si doma body s Ledenicemi podělily


Branky


0

Ve 21. Kole hostily Štěpánovice mužstvo Ledenic B. Domácím hráčům se na jaře vůbec nedaří a uhráli v odvetných částech jen 5 bodů. Tabulkou se tak po podzimním druhém místě propadli, až na sedmou příčku a při pohledu na jarní tabulku byly vůbec nejhorším týmem. Ledenice B dlouho naháněli vítěze III. třídy Dobrou Vodu, ale v posledních dvou kolech vyšly bodově na prázdno a tuto bilanci chtěly napravit na hřišti Štěpánovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánovice byly o poločase šťastnějším mužstvem

Utkání ve Štěpánovicích začali aktivněji hosté z Ledenice, kteří měli míč více na svých kopačkách, ale ke gólové akci se v úvodu nedostali. Domácím naopak stačila jedna povedená standardní situace, aby se změnilo skóre. V 18. minutě nacentroval do vápna David Marek přesně na hlavu Kopačky a jeho přesné zakončení skončilo v síti – 1:0. Hosté mohli odpovědět o chvilku později po podobné situaci. Centrovaný míč vracel před branku Řimnáč na volného Volfa, ale míč vykopl na brankové čáře pozorný Kosař. Hra se přelévala od jednoho vápna k druhému, ale na další góly si museli diváci počkat do druhého poločasu.

Zápas dospěl k zasloužené remíze

Ten začali lépe znovu hosté a po čtyřech minutách hry srovnali stav zápasu. Parádní střelou z voleje se z hranice vápna prosadil Fyrbach – 1:1. Domácím mohl vrátit vedení Klabouch, ale brankáře Maříka nepřekonal. Po hodině hry dostal krásnou přihrávku za domácí obranu hostující Homer a sám proti Matouškovi nezaváhal – 1:2. Vedení Lednicím dlouho nevydrželo. Už o sedm minut později se trefil benjamínek v domácím dresu Kovář a premiérovou trefou srovnal na 2:2. V závěru zápasu pak nezvládl zápas rozhodčí Pileček, který zbytečnými rozhodnutími rozdráždil oba tábory, které do konce zápasu vznášely samá sympatická slova k hlavnímu rozhodčímu. Ten ovšem zapomněl zřejmě karty doma a tak oba týmy dohrály v plném počtu a zápas skončil zaslouženou remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Podle mě remízový zápas. Chvilku jsme byli lepší my, chvilku Ledenice. Vstřelili jsme vedoucí branku a to nám vydrželo po celý první poločas. Druhý poločas se hrál podobně, jako v první. Ledenice dokázaly zápas otočit, ale nám v závěru podařilo vyrovnat a dovézt zápas do remízového konce. Zápas nezvládl hlavní rozhodčí Pileček, díky němu se zápas zbytečně vyhrotil."

TJ Slavoj Ledenice B
Matěj Volf (hráč): "Zápas to byl docela dobrý, když vezmu v potaz, že já byl po dokopný, kterou jsem opouštěl v brzkých ranních hodinách a 90% zbylého týmu strávil víkend v Mutěnicích na Moravě na nějakým fotbalovým turnaji. Remíza byla zasloužená. Jinak rozhodčí opět nezklamal svými rozhodnutími. Pak se to zbytečně vyostřilo, jelikož se mu nechtěly tahat karty."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - R. Suchánek [-] - M. Klabouch [-] - M. Fiktus [-] , V. Kopačka [-] , M. Kovář [-] - L. Makovička [-] (50. J. Borovka [-] ) , D. Marek [-] , J. Kučera [-] , T. Veith [-] , P. Kosař [-]

TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - K. Havelka [-] , P. Hinterhölz [-] , Š. Koblasa [-] , M. Strouha [-] (46. D. Fyrbach [-] ) , J. Řimnáč [-] , J. Homer [-] , T. Lamáček [-] (38. R. Kučera [-] ) , M. Volf [-] , P. Králík [-] , F. Kopecký [-] (78. J. Čech [-] )

ŽK: 50. D. Marek - 50. F. Kopecký .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ELIDON Abazi (N), ČECH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.