J. Brousek 14.
J. Tůma 61.
J. Brousek 79. (p.)
3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavče si nad Štěpánovicemi připsala třetí výhru vřadě


Branky


14. J. Brousek , 61. J. Tůma , 79. J. Brousek (p.) - 8. R. Poláček
0

Ve 20. Kole na sebe narazily týmy domácí Slavče s hostů ze Štěpánovic. Oba týmy dělil před vzájemným soubojem v tabulce jediný bod a motivací pro oba týmy je třetí místo, které je stále na dostřel. Slavče v minulém kole deklasovalo osmi góly Nové Hodějovice na jejich vlastním hřišti. To samé zažili Štěpánovice, které ovšem podobným stylem podlehly postupující Dobré Vodě B. Na podzim se z těsného vítězství 3:2 radovaly Štěpánovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánovice zaskočily v úvodu domácí obranu

Výbornou střeleckou formou se mohli pochlubit z posledních dvou zápasu domácí hráči, kteří nasázeli Vrábči a Hodějovicícm dohromady 14 branek! Zejména nově utvořené útočné duo Jakub Brousek – Jiří Tůma je doslova k nezastavení. Oba dali za dva zápasy po pěti brankách. Navíc měl trenér Brůha k dispozici na lavičce uzdraveného dalšího snajpra Davida Tisoně. Pro Štěpánovice, tak tyhle zprávy nebyly zrovna příznivé, hlavně po posledním utkání, kdy na domácí půdě inkasovaly 8 branek od Dobré Vody B. Ovšem míč je kulatý, hráči se někdy dobře vyspí a na hřišti se pak mohou dít věci. Možná i proto šli hosté už v 8. minutě do vedení, když se prosadil Poláček. V té době navíc hrály Štěpánovice v deseti, protože čekali, až jim dorazí jedenáctý hráč do hry. Domácím se příliš nedařilo, když se dostali ke kloudnější akci, chyběla v zakončení větší přesnost. V prvním poločase se navíc udály dvě velmi sporné situace, když se hosté dvakrát dožadovali pokutového kopu po ruce v domácím vápně. Píšťalka rozhodčího Stacha, však zůstala v obou případech němá. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 pro Štěpánovice.

Domácí hráči otočili vývoj zápasu třemi brankami

Do druhé poločasu vstoupili domácí s větším elánem. A na hřišti o sobě gólově dali vědět oba nejlepší střelci jara v dresu Slavče Tůma s Brouskem. Nejprve se po hodině hry zapsal mezi střelce Tůma, když jeho přímý volný kop skončil za přispění teče jednoho z hostujících hráčů za zády bezmocného brankáře Matouška. Pak se do hry vložili emoce, kterých ve Slavči bývá tradičně plné hřiště. Vášnivou diskuzi mezi domácím Nocarem a hostujícím Vojčem ocenil sudí Stach žlutými kartami, jelikož byly pro oba hráče druhými v zápase, tak si mohli oba hráči probrat vzájemné sympatie v šatně. V 79. Minutě se zajiskřilo i od kopaček hostujícího brankáře Matouška, který sestřelil unikajícího Romana Brouska. Rozhodčí však opět umírnil emoce žlutým kartónkem a následoval pokutový kop. Ten s přehledem proměnil domácí šutér Jakub Brousek. Domácí střelec jara pak v závěru zápasu přidal i závěrečný direkt pro hostující obranu. Hlavičkou ho vyslal do sólového úniku Tůma a Jakub Brousek se v zakončení nemýlil – 3:1. Slavče tak třemi góly ve druhé půli otočilo nepříznivý vývoj zápasu a v tabulce se posunula na čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Karel Brůha (trenér): "V zápase 20. kola nás čekal těžký soupeř. Zápasy se Štěpánovicemi se nám dlouhodobě nedaří a i tentokrát jsme do zápasu nevstoupili dobře a už v 8. minutě jsme prohrávali. Hra se nám příliš nedařila, málo jsme běhali, a i když jsme si vytvořili několik slibných šancí, nedařilo se nám je zakončovat a do kabin jsme šli za nepříznivého stavu. Ve druhé půli jsme hru zlepšili a hlavně jsme začali dávat góly. Nejprve se z přímého kopu trefil J. Tůma. Pak se dobře uvolnil R. Brousek a když ho ve vápně nekompromisně (faulem) zastavil brankář hostí, náš sniper J. Brousek se z penalty nemýlil. Hru jsme vcelku kontrolovali a soupeře jsme k ničemu moc nepouštěli. Ke konci zápasu si sice vytvořil jednu vyloženou šanci, kterou ale neproměnil a naše vítězství tak zpečetil svou druhou brankou dobře hrající J. Brousek."

TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Zápas jsme začali v 10, než dorazil Míra Fiktus. Byli jsme nebezpečnější při brejkových situací a jednu z nich v úvodu proměnili ve vedoucí branku. Poté dvakrát zahráli domácí dvakrát zcela evidentně ve vápně rukou, ale ani jednou se penalta nepískala. Ve druhém poločase jsme inkasovali po nedorozumění v naší obraně vyrovnávací branku a do konce zápasu jsme lovili míč z vlastní sítě ještě dvakrát. Nakonec jsme tedy odjeli bez bodu."



Sestavy


TJ Slavče
R. Bláha [-] - M. Trajer [-] , T. Kápar [-] , P. Nocar [-] , J. Tácha [-] , V. Graňo [-] (24. D. Tisoň [-] ) - D. Mrkvička [-] , J. Vodička [-] , J. Tůma [-] , R. Brousek [-] - J. Brousek [-] -

TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - D. Fiktus [-] , P. Novák [-] , R. Suchánek [-] , M. Fiktus [-] - R. Poláček [-] , M. Klabouch [-] - V. Kopačka [-] , M. Fiktus [-] - J. Kučera [-] , J. Vojč [-]

ŽK: 65. P. Nocar , 88. J. Brousek - 60. J. Kučera , 67. D. Fiktus , 70. J. Vojč , 79. P. Matoušek . ČK: 73. P. Nocar - 73. J. Vojč .
Hráči zápasu: J. Tůma , J. Brousek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: STACH Josef - MORONG Štefan (N), BOROVKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.