Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda B nasázela na hřišti Štěpánovic 8 branek a stvrdila tím svůj postup do Okresního přeboru!


Branky


18. M. Fiktus , 35. M. Klabouch , 55. M. Klabouch - 5. P. Šteyer , 12. K. Klíma , 44. O. Jirák , 50. R. Candra (p.) , 53. P. Šteyer , 63. P. Šteyer , 65. C. Novotný , 78. P. Šteyer
0

V 19. kole na sebe narazily týmy Štěpánovic a Dobré Vody B. Hosté jeli k zápasu již jako jistý vítěz III. třídy skupiny B. Domácí naopak bojovali v tabulce o konečné třetí místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí smazali dvoubrankové manko, přesto v závěru poločasu strhli hosté vedení opět na svoji stranu

Hosté do zápasu vlétli od první minuty na 100% a bylo to vidět i na ukazateli skóre. Už v 5. minutě otevřel skóre Šteyer, když dostal přihrávku na velké vápno od Novotného a zakončil střelou na zadní tyč - 0:1. Před brankou domácích bylo na začátku zápasu docela živo a v 15. minutě z toho padl druhý gól pro hosty. Centr od Klímy zaplul až za záda brankáře Matouška – 0:2. Poté Dobrá Voda otevřela hru a domácí začali trestat. Nejprve se v 18. minutě trefil Fiktus Marek a snížil na rozdíl jedné branky – 1:2. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale o něco nebezpečnější byli domácí. Jejich aktivita vyústila ve vyrovnávací branku, o kterou se postaral hlavičkou z centru Klabouch Milan - 2:2. Chvíli na to musel hasit další šanci domácích dobrovodský Růna, když na něj šla střela z levé strany. Do konce poločasu pak byla hra dost vyrovnaná, ale v závěru se ještě jednou trefili hosté. Ve 44. minutě po akci z pravé strany přišel centr do vápna na nabíhajícího Jakuba Marka, který zakončil střelou do protipohybu brankáře Matouška - 2:3. Po rozehrávce hostů pak mohl ještě zvýšit Šteyer, který dostal nabídku od Novotného, ale pokus obstřelit brankáře skončil v jeho náruči. Do kabin se tak šlo za stavu 2:3 pro hosty z Dobré Vody.

Dobrá Voda přidala ve druhé půli 5 branek!

Druhý poločas začal podobně jako ten první a hosté se tlačili před domácí branku. Z vytvořeného tlaku vybojovali pokutový kop, který v 50. minutě chladnokrevně nahoru k pravé tyči proměnil Candra - 2:4. Chvíli na to, už to bylo o tři branky. Na půlící čáře dostal míč do běhu rychlonohý Šteyer, obhodil si dva obránce domácích a střelou na přední tyč zvýšil v 53. minutě na 2:5. Jenže domácí se nevzdali a dvě minuty na to už byl stav zase o dva góly. Z levé strany se dostal do zakončení opět Klabouch a v zakončení trestal – 3:5. Hra přinášela pěkné šance od obou týmů a jedna z nich skončila dalším gólem v domácí síti. V 63. Minutě dostal míč do běhu Jakub Marek, natáhl na sebe dva obránce a poté servíroval míč před úplně prázdnou branku nabíhajícímu Šteyerovi -  3:6. V 65. minutě zvyšovala Dobrá Voda už na 3:7. Po pár odrazech ve vápně se dostal k míči Novotný, obhodil si obránce a zakončil střelou na vzdálenější tyč. Domácí začali opět hrát dopředu a vyústilo to v akci po levé straně, kdy se do slibné pozice dostal domácí hráč, ale jeho razantní střela skončila jen na tyči. Domácí hráči hrozili brejkovými situacemi, ale obrana Dobré Vody je do nějaké vyloženější šance nepustila. O poslední gól zápasu se postaral hostující Šteyer, kterého Novotný dloubáčkem přes obránce poslal do gólové šance a forvard hostí střelou z první poslal míč na zadní tyč Matouškovy branky - 3:8. Hra pak přinesla ještě pár šancí hostů, ale gól už z nich nepadl. Dobrá Voda B, tak vysokým vítězstvím ve Štěpánovicích potvrdila svůj postup do Okresního přeboru!



Ohlasy k zápasu



SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer (hráč): "Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a brzy vedli o dvě branky. Hru jsme pak zbytečně otevřeli a domácí dokázali vyrovnat. Naštěstí jsme před odchodem do šaten vstřelili vedoucí branku a druhý poločas postupně dokázali navyšovat naše vedení. Hrál se hodně útočný fotbal na obě strany a kdyby v zápase padlo na každé straně dvakrát tolik branek, nikdo by se asi nedivil."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - R. Suchánek [-] , P. Novák [-] , P. Kosař [-] , J. Kučera [-] - M. Klabouch [-] , T. Veith [-] , D. Marek [-] - M. Fiktus [-] , L. Makovička [-] (45. M. Fiktus [-] ) , V. Kopačka [-]

SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - R. Candra [-] , P. Smejkal [-] (46. P. Houska [-] ) , K. Klíma [-] (58. L. Klimeš [-] ) , J. Marek [-] , O. Jirák [-] , P. Šteyer [-] , P. Hoffmann [-] , C. Novotný [-] , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

Hráči zápasu: C. Novotný , P. Šteyer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BOROVKA Jaroslav (N), ŠULISTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.