Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny se v souboji o sestupu s Kameňákem nepáraly a na cestu domů mu zabalily devět branek!


Branky


6. F. Janda (vl.) , 8. J. Fabián , 9. P. Randa , 14. M. Zachař , 20. J. Šemro , 48. T. Čenec , 69. J. Valter , 72. M. Zachař , 87. J. Kašpar - 45. T. Lenc , 48. J. Havlíček
0

Důležitý zápas se v 19. Kole chystal na hřišti Trhových Svinů B, které jsou v tabulce na předposledním místě. Jejich soupeřem byl poslední Kamenný Újezd B, který před vzájemným soubojem, ztrácel na domácí tři body. Domácí hráči minulé kolo schytali půl tucet branek na hřišti v Římově. Hosté si pak připsali v nepříliš atraktivním zápase se Štěpánovicemi bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trhové Sviny daly 5 branek během úvodních dvaceti minut a bylo po zápase

 Jak už jsme zmínili v úvodu, ve Svinech se hrálo o 6 bodů a domácí si v případě vítězství mohli ulehčit boj o sestup. Od prvních minut byl zápas jasně v režii domácích, kteří na Kameňák vlétli, jako přívalové bouřky do Čech a během úvodní dvacetiminutovky zadupali hosty do země, jak sliboval v předzápasové prognóze klíčový hráč domácích Radim Petr, který tentokrát šetřil síly na lavičce. Už v 6. Minutě si nešťastně srazil míč do vlastní sítě hostující brankář Janda a domácí šli do vedení 1:0. Domácí hrozili zejména po stranách, kde rozjížděli akce Ebenhöh a Randa. V 8. Minutě se po akci Ebenhöha prosadil zakončující Fabián. O minuty později pak po lajně utekl Randa, který svůj únik zakončil třetí brankou do sítě hostí. Domácí ovšem neměli dost a další dvě akce po stranách zakončovali teprve šestnáctiletí benjamínci v týmu Trhových Svinů. Na 4:0 zvyšoval Zachař a pátý hřebíček přidal ve 20. minutě Šemro. Hosty pak od dalších branek uchránil brankář Janda. V poslední minutě prvního poločasu, pak dokázali hosté snížit, když se krásným lobem přes brankáře Brůhu prosadil hostující Lenc – 5:1. Poločasové skóre však hovořilo jasně ve prospěch domácích.

Domácí kanonáda se zastavila na čísle 9!

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když se prosadil střídající Havlíček a snížil na rozdíl tří branek. Ovšem jakýkoli náznak toho, že by se zápas měl změnit v drama, utnul další střídající hráč, tentokrát v barvách domácího týmu Čenec, který zvýšil na 6:2. Domácí začali znovu diktovat tempo hry a po hodině hry navýšil střelecký účet zápasu, další nově příchozí hráč Valter – 7:2. O tři minuty později se podruhé v zápase prosadil mladíček Zachař a ve vzduchu začal viset deseti brankový debakl. Přeci jen 20 minut je dostatečně dlouhá doba na to přidat dvě branky. Domácí však stihl do konce zápasu přidat jen jednu, když se mezi střelce zapsal Kašpar a dal tak definitivní podobu výsledky v poměru 9:2. Trhové Sviny si tak připsali jasnou výhru a v tabulce odskočily svému soupeři na rozdíl šesti bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Radim Petr (hráč a PR man.): "Očekával se těžký a vyrovnaný zápas. Souboj ne nepodobný legendárnímu Hororu v Manile, kdy se v roce 1975 proti sobě postalivi Joe Frazier a Cassius Clay. To se však vůbec nepotvrdilo. Vvypadalo to spíš, jako když se Adam Mišík přihlásil do pouličního boxu bez rukavic v nechvalně proslulém slumu v Rio de Janeiro. Všechno ovšem mohlo být úplně jinak. V 1. minutě se totiž srazili dva naši hráči a byla to taková rána, jakou dostala manželka Zbyňka Pospěcha po zápase Slavia – Příbram 0:1. Dopadlo to však dobře, účesy vydržely a pokračovalo se dál. Poté se nám začalo dařit, a když jsme ve 4. minutě vedli 2:0 a v 10. minutě 4:0, napsal Stevie Wonder na Twitter: '' To jsem ještě neviděl!“ Demolice soupeře mohla nabrat opravdu biblických rozměrů, ale příliš často se stávalo, že ačkoli po zdařilé kombinaci byla před naším útočníkem brána prázdná jak trenky Justina Biebera, tak nedokázali přesně zamířit. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, ale ty byly snad ještě vzácnější, než střízlivé dny Miloše Zemana. Dva se jim sice povedlo proměnit, ale to jen proto, že brankář Kája Brůha se snažil oslnit místí dívky tím, že právě udělal maturitu. Byl tedy otočen zády, a ač ho míč několikrát trefil do zátylku, tak z dorážek hráči soupeře dvakrát slavili. Patrik Gedeon, který nastoupil za hosty na stoperu, se snažil svůj tým ještě vyburcovat, ale dostalo se mu jen urážek a domů šel pěšky. Za zmínku tak už stojí jen úplný konec utkání. To dostal míč Pepa Kašpar a vystřelil tak, jak naposledy pan Zevl v šestaosmdesátém v Roudném. Pak už jen sudí foukl klasické Morseovské -.- a nad Kameňákem zavoněl prales."

TJ Sokol Kamenný Újezd B
Lukáš Fousek (kapitán): "Do Svinů jsme přijeli v sestavě doplněnou dorostenci. Řekl bych, že nám chyběla chuť, bojovnost nasazení, důraz, přesnost, prostě všechno bez čeho nejde hrát fotbal. V prvních minutách jsme dostali několik gólů. První po jediné chybě našeho brankáře, kdy mu míč vyklouzl z rukou a spadl do brány. Následně jsme nebyli důslední v obraně a znova jsme inkasovali. Dále to byla přehlídka gólových situací ze strany Svinů. Ke konci první půle stačil ještě Tomáš Lenc krásným lobem přehodit domácího gólmana. Do kabin se šlo za stavu 5-1. V druhé půli ještě stačil skórovat Pepa Havlíček, ale to bylo z naší strany vše. Dále opět skórovali hráči domácího kádru. Nebýt Filipa Jandy, odvezli bychom si ještě větší nadílku."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Fabián [-] (46. R. Petr [-] ) , J. Šemro [-] , J. Šafránek [-] (46. T. Čenec [-] ) , M. Marek [-] , J. Kašpar [-] , P. Randa [-] , M. Zachař [-] , M. Němec [-] , L. Ebenhöh [-] (46. J. Valter [-] ) , M. Stráský [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Janda [-] - Z. Zeman [-] , M. Velát [-] , L. Fousek [-] (46. J. Havlíček [-] ) , F. Holub [-] , J. Nejedlý [-] , D. Frnka [-] , M. Samborský [-] , M. Svobodný [-] , M. Valena [-] , T. Lenc [-]

Hráči zápasu: L. Ebenhöh , J. Kašpar , M. Zachař - F. Janda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BEBČÁK Zdeněk (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.