0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kamenném Újezdu se diváci branek nedočkali


Branky


0

Posledním zápasem nedělního programu a celého 18. Kola III. třídy skupiny B byl zápas mezi Kamenným Újezdem B a Štěpánovicemi. Domácí, kteří jsou v tabulce poslední, se mohli případnou výhrou dotáhnout na rozdíl jednoho bodu na předposlední Trhové Sviny B. Hosté, zase na dálku bojují o třetí místo, kam se tlačí hned trojice týmů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánovice měly šance, ale gólu se nedočkaly

Domácí Kameňák, chtěl před domácími fanoušky navázat na předchozí dva domácí zápasy, ve kterých dokázal vyhrát. A v případě výhry by se dotáhl na rozdíl jediného bodu na předposlední Trhové Sviny B. K zápasu ovšem od úvodních minut nemohli domácí hráči počítat s posilami z A týmu, které hráli ve Frymburku. Utkání tak začali oba týmy bez hráčů na střídání. První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém si více gólových příležitostí vytvořili hosté ze Štěpánovic. Tu největší měl Makovička, když se dostal za domácí obranu, ale jeho zakončení postrádalo více razance a brankář Janda tak jeho střelu dokázal vyrazit. Štěpánovice se dostávali častěji do zakončení, ale většina pokusů končila mimo tři tyče domácí branky. Do kabin se tak šlo za bez brankového stavu.

Ve druhé půli se role obrátily, ale diváci se branek nedočkali

Do druhé poločasu domácí prostřídali a to i na postu brankáře, kam se postavil Kvasnička, který dorazil ze zápasu A týmu. Hra domácích se zlepšila a role obou týmů se prohodily. A to doslova, protože v zakončení se vedlo domácímu Kameňáku podobně, jako v první půli hostům ze Štěpánovic. Největší příležitostí na vedoucí branku tak byl přímý volný kop, který zahrával domácí mladíček Frnka. Jeho povedená střela však skončila na břevně Matouškovy branky. Postupem času se na hráčích podepsalo nedělní slunečné počasí a zápas se tak dohrával ve velkém klidu. Oba týmy se tak rozešly bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
Martin Buzcek (hráč): "Oba týmy se sešly v jedenácti. Až na druhou půli nám dorazili tři hráči z A týmu. Zápas se odvíjel v první půli tak, že jsme drželi soupeře hodně na jejich půli, ale bez šancí. Druhá půle už byla horší, tam se síly vyrovnali, pár akci se povedlo, ale finální přihrávka chyběla. Utkání tak skončilo bez branek."

TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "K utkání jsme dorazili v jedenácti lidech. První poločas jsme měli šance a mohli dát tři nebo čtyři branky, ale bohužel v zakončení se nám nedařilo. Druhý poločas, zase hráli lépe domácí, kterým pomohl příjezd tří hráčů z A týmu. Utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízovou, čemuž odpovídalo i dění na hřišti."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Janda [-] , M. Váša [-] (46. M. Váša [-] ) , J. Rožboud [-] , D. Frnka [-] , M. Samborský [-] , M. Svobodný [-] , M. Valena [-] , V. Šimek [-] , T. Vítů [-] , M. Buczek [-] , T. Lenc [-]

TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - J. Kučera [-] , M. Fiktus [-] , P. Novák [-] - M. Fiktus [-] , M. Klabouch [-] - J. Vojč [-] , M. Kovář [-] - V. Kopačka [-] , T. Veith [-] , L. Makovička [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: PILEČEK Josef - KLIVANDA Tomáš (N), ČERVONYJ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.