Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si doma připsal vysoké vítězství na Trhovými Sviny B


Branky


0

V 18. Kole cestovaly předposlední Trhové Sviny B na hřiště Římova. Hosté ze Svinů si udržují čtyřbodový odstup od posledního Kamenného Újezdu, ale po posledním nevydařeném zápase s Mladým B, chtěli do tabulky získat nějaký ten bod. Domácí hráči čekají tři kola na plný bodový zisk, a pokud by chtěli zabojovat o umístění na stupních vítězů, byly Sviny ideálním soupeřem, jak toto čekání ukončit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující taktika vydržela jen pár minut

Z Římova si na jaře ještě nikdo neodvezl tři body a to domácí hráli s kompletní vedoucí trojkou tabulky. V utkání s předposledním týmem tabulky, tak byli domácí hráči favoritem. Hosté nastoupili do zápasu s jasnou taktikou. A to vstřelit o jeden gól víc, než soupeř, při správném postupu by pak podle propočtu vycházely tři body pro Trhové Sviny. Taktiku ovšem narušil po čtvrthodině hry domácí Graman, který svou střelou překonal brankáře Brůhu – 1:0. Hned vzápětí, ale hosté dostali zápas opět na začátek, když minutu po vedoucí brance, srovnal hostující Kašpar na 1:1. Římov byl aktivnějším týmem a do poločasu, dokázal svůj tlak proměnit ve vedoucí branku. Autorem branky byl Žáček – 2:1. Do kabin si nesli jednobrankový náskok domácí hráči.

Domácí během 13 minut nasázeli 4 branky

Co se dělo v šatně těžko říct. Protože po necelých deseti minutách domácí hráči spustili střeleckou salvu. Možná příčina špatného pohybu hostujících hráčů, byla před zápasová teambuildingová akce se zmrzlinou. Římov totiž v rozmezí třinácti minut přidal čtyři branky a bylo po zápase. Nejprve se podruhé v zápase trefili Žáček a Graman. A další dvě branky přidali v rychlém sledu Froněk a Štrajt. Na světelné tabuli tak po hodině hry svítilo skóre 6:1. Domácí pak značně polevili ve své aktivitě a i hosté ze sebe setřásli míchanou zmrzlinu. V závěru tak kosmeticky upravil stav zápasu, střídající Tomášek – 6:2. Zbytek zápasu se dohrál v poklidném tempu a Římov se díky zisku tří bodů posunul v tabulce na třetí místo. Naopak Trhové Sviny B se musí koukat za sebe, kam se na rozdíl tří body přiblížil Kamenný Újezd B, který příští kolo cestuje právě na půdu Trhových Svinů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "Tentokrát se nás sešlo pouze jedenáct a na střídačce jsme měli jenom trenéra. V průběhu poločasu nám dorazil ještě třináctý hráč. V zápase jsme dali první branku, ale hned z rozehrávky inkasovali. Na začátku druhého poločasu jsme několika rychlými góly zápas rozhodli, soupeř už jen pak korigoval na konečných 6:2."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Radim Petr (klíčový hráč a PR manager): "Přišel venkovní zápas, takže na srazu bylo klasické torso týmu. Jelikož počasí bylo opravdu povedené a na horko by nadával snad i Jan Palach, tak jsme se rozhodli pro takový malý teambuilding na zmrzlině. Všichni si v rámci podpoření týmového ducha s radostí dali, až na jednoho, který se hájil tím, že nesnáší laktózu. Nesnášenlivost ovšem v našem týmu rozhodně netolerujeme, takže musel sníst přímo před námi velkou míchanou. " Tímto ti Michale přejeme brzké uzdravení a doufáme, že tě brzy pustí domů." K samotnému zápasu není moc co říci. Nastoupili jsme s obvyklou taktikou. Vymyslel to Standa, já ho podpořil, klukům to sedí. Zkrátka jde o to dát alespoň o jeden gól více, než soupeř. To se nám pár sekund docela dařilo. Bohužel soupeř nastoupil s podobným záměrem a to nám nehrálo do karet. Zápas se hrál v takovém tempu, že z dálky pohled na hřiště mohl připomínat fotografii. A tak o největší vzrušení se staraly otázky: Co to píská? A co to mají Rakušáci dole pod hřištěm za akci? Na druhou jsme odpověď nezískali, avšak první se následně vysvětlila. Rozhodčí doma před zápasem spadl ze schodů a narazil si koleno, proto poslal pískat svoje identické dvojče ve snaze, že nikdo nic nepozná. Poznal. Zapomněl totiž, že bratr nikdy nepískal ba ani fotbal nehrál, neviděl, ani nepřestupoval na vlak někde, kde mají hřiště. Takže nyní je jasné, že pan rozhodčí nebyl vylízaný jak Sasha Grey, ale pouze člověk, který chtěl pomoci. Další vzrušení nastalo ve druhém poločase, kdy na hřiště nastoupil Nick Nolte s číslem 7. Od té doby se naši hráči pouze snažili získat autogram a obrana byla děravá jak většina účastníků rychlokurzu plavání Anderse Breivika. Byla to další celebrita v řadách soupeře v tomto ročníku. Po Štěpánovicích, kde mají v týmu Lukáše Pavláska. Nakonec 6:2."



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - L. Froněk [-] , P. Žáček [-] , P. Graman [-] , J. Rytíř [-] - J. Štrajt [-] - M. Mesároš [-] , B. Kuta [-] , P. Crkva [-] , J. Daniel [-] , M. Bauer [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Kostohryz [-] , R. Petr [-] , T. Čenec [-] , P. Bartizal [-] , J. Štrosser [-] , M. Marek [-] , M. Chuchel [-] (62. J. Novák [-] ) , J. Kašpar [-] , M. Smoleň [-] , M. Stráský [-]

ŽK: 82. L. Froněk - 18. R. Petr .
Místo: Římov. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.