6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd si odvezl z Hodějovic půl tuce obdržených branek


Branky


30. J. Rajtr , 34. L. Kolář , 41. J. Tomeček , 70. J. Šíma , 80. D. Lojka , 82. M. Bárek
0

V 17. kole přivítaly na svém hřišti, Nového Hodějovice mužstvo Kamenného Újezdu B. Favoritem zápasu byli domácí hráči, kteří jsou v tabulce na třetím místě, zatímco hosté uzavírají celou tabulku III. třídy skupiny B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly ve druhé části první půle nasměrovali domácí hráče ke třem bodům

Nové Hodějovice na jaře podávají přeci jen vyrovnanější výsledky, než na podzim a zatím jim to stačilo na třetí místo v tabulce, které si chtěli určitě udržet i po domácím zápase s posledním týmem tabulky Kamenným Újezdem B. Úvod zápasu, ale přinesl vyrovnanou partii. Domácí sice drželi míč více na svých kopačkách a kombinovali převážně po zemi, ale k vážnějšímu ohrožení Kvasničkovy branky to nevedlo. Gólová opona se tak otevřela, až v poslední čtvrt hodince první půle. Jak se zachovat v zakončení, tak jako první ukázal svým spoluhráčům zkušený obránce Rajtr a bylo to 1:0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a o další čtyři minuty později se prosadil Kolář 2:0. Hostům se vůbec nedařilo a do poločasu inkasovali ještě jednou, když poločasový stav 3:0 uzavřel Tomeček.

Hodějovice přidaly ve druhé půli další tři branky a pečetily svůj jasný triumf

Ve druhé půli se žádné velké drama nekonalo. Domácí pokračovali v poctivém týmovém výkonu a branky si znovu šetřil až do poslední dvacetiminutovky. Před tím přišlo jediné vážnějšího ohrožení Hřibovy branky, ale překvapivý střelecký pokus hostujícího Jandy brankou neskončil. V 70. minutě tak zvýšil na 4:0 nejlepší hráč zápasu Jakub Šíma. Nové Hodějovice však neměly dost a přidaly svému soupeři ještě dvě branky na cestu. Nejprve se deset minut před koncem prosadil nejzkušenější domácí hráč Lojka a o dvě minuty později uzavřel pověstného kanára forvard Bárek. Konečný výsledek 6:0 tak byl zcela zasloužený. Domácí hráči si díky výhře v tabulce polepšili o dva body před svými pronásledovateli a nadále zůstávají třetí.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "Konečně taky nějaký jednoznačný zápas z naší strany. Pro nás asi nejjednodušší zápas sezony, ale pořád jsme museli hrát, protože hosté byli nebezpeční. Kameňák přijel s vysokými kluky a tak jsme dali míč na zem a snažili se hrát kombinačně, což se nám taky dařilo. Vítězství pak bylo zcela zasloužené. "

TJ Sokol Kamenný Újezd B
Lukáš Fousek (kapitán): "Do Hodějovic jsme přijeli ve dvanácti lidech, tudíž byla možnost vystřídat pouze jednou. V začátku první půle jsme hráli, řekl bych vyrovnaný fotbal, ale bohužel se nám nedařilo nějak výrazně ohrožovat bránu. Veškeré naše střely byly blokovány. Největší šanci měl Filip Janda, který chtěl překvapit domácího brankáře, který se vracel do brány po předchozím zákroku, bohužel ani tuto šanci jsme neproměnili. Dostávali jsme góly, protože jsme nebyli důslední v obsazování hráčů. Naše přihrávky taky nebyly přesné, takže jsme balóny zbytečně odevzdávali soupeři. Lepší tým vyhrál."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - J. Rajtr [-] , M. Hrdlička [-] , M. Jáchym [-] , M. Rudolf [-] (46. T. Carda [-] ) - L. Kolář [-] , D. Lojka [-] (82. O. Saiko [-] ) , J. Šíma [-] , J. Fodora [-] - J. Tomeček [-] , M. Bárek [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - L. Fousek [-] , F. Janda [-] , F. Holub [-] , O. Samek [-] , V. Šimek [-] , T. Klivanda [-] , T. Vítů [-] , M. Buczek [-] (46. M. Váša [-] ) , T. Lenc [-] , M. Svobodný [-]

ŽK: 40. M. Bárek , 70. M. Jáchym .
Hráči zápasu: J. Šíma .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: HORA Karel - ŠÍREK Richard (N), ČERVONYJ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.