1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Štěpánovicích si týmy body rozdělily


Branky


0

V neděli se ve Štěpánovicích střetli dva sousedé v tabulce. Domácí Štěpánovice hostily Římov. Domácí minulé kolo překvapivě vyloupili hřiště v Mladém a připsali si první body v roce 2016. Římov si v domácí přestřelce s Hodějovicemi připsal bod, za remízu 3:3. Vyrovnaný souboj se dal očekávat i nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Římov pohrdl v první půli pokutovým kopem

V samotném zápase začali aktivněji hosté z Římova. Ti drželi v úvodních minutách častěji míč na svých kopačkách, ale do kloudného zakončení se nedostali. Jako první tak zahrozily Štěpánovice, když rychlý protiútok domácích zakončil nepřesnou střelou z velkého vápna Klabouch. Hosté se do vážnější šance dostali po dvaceti minutách, když byl ve vápně faulován pronikající Žáček a následovala penalta. Nařízený pokutový kop neproměnil Bauer a vzápětí se mohlo měnit skóre na druhé straně. Centr Kosaře si ve vzduchu našel Kopačka, ale jeho hlavička se zastavila na břevně Novákovy branky. Do konce prvního poločasu se více nestalo a tak se šlo do kabin za bez brankového stavu.

Domácí přišli o výhru v závěru zápasu

Druhý poločas se obraz hry nezměnil. Hosté byli i nadále silnější na míči, ale jejich akce končili většinou na hranici domácího pokutového území. Těžko říct co bylo příčinou, jestli malý důraz v koncovce nebo chybělo trošku toho štěstíčka. Nicméně v 70. Minutě se skóre měnilo a na svědomí to měli domácí hráči. Po rohovém kopu se do vzduchu učebnicově zavěsil Klabouch a přesnou hlavičkou k tyči nedal Novákovi šanci – 1:0. Římov vrhl všechny síly do útoku, ale mohli to být opět domácí, kteří měli blízko ke druhé brance. Střelu Klaboucha nadvakrát se štěstím vyrazil Novák. Nad celou situací, ale zůstal viset otazník, jestli Novák stihl míč napodruhé vyrazit před nebo za brankovou čarou. Bohužel ve III. třídě ještě nejsou k dispozici brankový rozhodčí, i když se jedná od léta o nasazení zkušených rozhodčích Jecha a Pilného. Pokračovalo se tedy za neměnného stavu. Římov oživil hru třemi střídáními a vytvořil si tlak, který osm minut před koncem vyústil ve vyrovnání. Za hranicí velkého vápna se dostal ke střele hostující kapitán Rytíř a nechytatelnou střelou srovnal na 1:1. V závěru zápasu se již nic neudálo, a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Podle průběhu zápasu je to pro nás cenný bod. Z naší strany herně nejhorší zápas od začátku sezony. Hra byla plná nepřesností. V první půli měli hosté více ze hry a také možnost pokutového kopu, který neproměnili. Těžko říct, jestli to penalta byla, ale rozhodčí ji pískl, tak byla. My zahrozili v první půli dvakrát, ale bez gólového efektu. Ani ve druhé půli se obraz hry nezměnil, Římov nás tlačil, ale vyloženou šanci si nevytvořil. Po standardní situaci jsme se tak dostali díky Klabouchovi do vedení my. Pak jsme, jak bylo psáno v minulém článku, zaparkovali na vápně autobus a snažili se těsné vedení udržet. Mohli jsme dvakrát pojistit vedení, ale to se nepodařilo. A pak přišlo vyrovnání, kdy jak říkal náš stoper Pavel Novák, jsme nechali otevřené okýnko u autobusu, kterým prolétl míč a skončil v síti. Zápas tak dospěl k remíze."

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): "Od prvních minut jsme se snažili tvořit hru a byli lepší než domácí. Po dvaceti minutách jsme dostali výhodu penalty, ale Bauer ji neproměnil. Domácí měli za první poločas dvě větší šance, z nichž ta druhá skončila na břevně naší branky. Druhý poločas jsme opět začali aktivně, ale v koncovce se nám nedařilo. A tak přišel zákonitý trest v podobě vedoucí branky domácích. V závěru jsme se tlačili za vyrovnáním. Domácí mohli rozhodnout z brejků, ale to se jim nepodařilo. Nakonec jsme se vyrovnání dočkali necelých deset minut před koncem, když se trefil kapitán Rytíř a zajistil našemu týmu zasloužený bod."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - P. Novák [-] , P. Kosař [-] , J. Kučera [-] - M. Klabouch [-] , R. Suchánek [-] , M. Fiktus [-] - J. Vojč [-] - R. Poláček [-] (65. M. Fiktus [-] ) , T. Veith [-] , V. Kopačka [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - L. Froněk [-] , P. Žáček [-] , P. Graman [-] , J. Rytíř [-] - J. Štrajt [-] (80. M. Mesároš [-] ) - P. Crkva [-] (77. M. Kopt [-] ) , J. Daniel [-] , P. Maršík [-] (70. L. Baštýř [-] ) , M. Bauer [-] , P. Maršán [-]

ŽK: 85. T. Veith - 71. J. Rytíř .
Hráči zápasu: P. Kosař , M. Fiktus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - ELIDON Abazi (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.