2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda B si ve šlágru kola s Ledenicemi B upevnila vedoucí pozici


Branky


0

V neděli se na Dobré Vodě hrál šlágr kola, když soupeřem domácích hráčů, kteří vedou tabulku III. třídy skupiny B, byl aktuálně druhý tým, Ledenice B. Oba týmy šly do zápasu v jiném rozpoložení. Zatímco vedoucí Dobrá Voda schytala poslední kolo debakl na hřišti Slavče, kde prohrála 1:5. Hosté přijeli posilnění domácím vítězstvím 6:2 nad Kamenným Újezdem B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase byli spokojenější hosté z Ledenic

Souboj dvou nejlepších týmů tabulky se hrál na Dobré Vodě, a ačkoli měli domácí hráči k dobru 6 bodů v případě vítězství Ledenic, které mají navíc zápas k dobru, se mohla situace na čele pěkně zamotat. Hosté nastoupili do zápasu jen s jedním členem širšího kádru A týmu, Karlem Havelkou. Ani Dobrá Voda nevsadila na početnou posilu z áčka a tým doplnili brankář Paur a záložník Arnold. V samotném utkání měli častěji míč na kopačkách domácí hráči, ale nedařilo se jim prosadit přes dobře organizovanou obranu Ledenic. Když už se domácí přeci jen dostali ke střele, tak střely mířily vysoko na branku. Naštěstí pro Dobrou Vodu to nemělo fatální následky při hledání míčů, protože sítě za brankami jsou dostatečně vysoké. Ve 20. Minutě přišla komplikace pro hostující hráče, když se jim zranil kapitán Králík. Na vině bylo svalové zranění. I přesto v závěru poločasu nečekaně udeřili hosté. Ve 38. minutě si počkal na centr Havelka, přeskočil obránce a nechytatelným obloučkem překonal brankáře Paura – 0:1. Marně se rozčilovali domácí hráči, kteří reklamovali faul před centrem do vápna. Tento stav vydržel, až do poločasové přestávky.

 

 

Domácí hráči přidali na obrátkách a zaslouženě otočili výsledek zápasu

Druhý poločas se obraz hry příliš nezměnil. Hostující hráči trpělivě bránili a domácí hráči najížděli s ofenzivními ataky ve snaze zvrátit výsledek ve svůj prospěch. Dobré Vodě se však v zakončení oproti úvodu jara vůbec nedaří a více jak hodinu zápasu to vypadalo, že střelecké prokletí bude trvat i nadále. Poté však, jakoby se nad hrací plochou Dobré Vody roztáhla obloha a sluneční paprsky na krátkou chvíli osvítili paměť domácím hráčům a připomněli jim, jak se zachovat při zakončení. Nejprve v 66. minutě po hezké akci domácích, dostal ke střele z hranice vápna Candra a nechytatelnou střelou pod břevno vyrovnal – 1:1. Za osm minut, už se domácí radovali z vedení, když se prosadil střídající Tomandl – 2:1. Do konce zápasu sice zbývalo ještě dost času, ale hosté neměli v závěru síly na zvrat. Dobrá Voda B tak po vítězství nad Ledenicemi slibně nakročila směrem k postupu do Okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer (hráč): "V zápase jsme byli prakticky po celý zápas lepším týmem. Bohužel první půli jsme prohráli, i když vedoucí branka asi padla po faulu na našeho hráče. Ve druhém poločase jsem nic nezabalili. Vytvořili si mnoho šancí a dvě góly jsme nakonec dokázali zápas otočit."




Sestavy


SK Dobrá Voda B
J. Pauer [-] - R. Candra [-] , K. Klíma [-] (31. J. Tomandl [-] ) , J. Marek [-] , O. Jirák [-] , P. Zayml [-] (79. Č. Marek [-] ) , A. Arnold [-] , P. Hoffmann [-] , J. Toman [-] (31. P. Houska [-] ) , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - P. Hinterhölz [-] , J. Čech [-] , F. Kopecký [-] (72. Š. Koblasa [-] ) , P. Cukr [-] , P. Králík [-] (20. D. Borovka [-] ) , J. Řimnáč [-] , R. Kučera [-] , T. Lamáček [-] , K. Havelka [-] , M. Strouha [-]

ŽK: 73. A. Arnold .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - VEJSADA Lukáš (N), ČECH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.