Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o třetí místo vítěze neměl, ale diváci viděli šest branek!


Branky


0

V 16. kolo III. třídy skupiny B na sebe narazily týmy Římova a Nových Hodějovic. Domácí figurovali v tabulce na čtvrtém místě, kam se dostali díky povedenému startu do jarní části. V posledním kole, ale prohráli na hřišti ve Vrábči. Hosté z Hodějovic na jaře podávají vyrovnané výsledky a aktuálně na tom byli v tabulce o stupínek lépe, než domácí. V posledním kole doma navíc porazili Mladé B a na body pomýšleli i v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu se povedl Hodějovicím, ale do kabin šli spokojenější domácí hráči

Souboj o třetí místo začal aktivně z obou stran. Do první vážnější šance se sice dostali domácí hráči, ale prakticky z protiútoku udeřilo na druhé straně. V 6. minutě zakončil rychlou akci Hodějovic Bárek – 0:1. Hra se přelévala od vápna k vápnu a po dvaceti minutách hry se povedlo domácím vyrovnat. Na rohový kop si naskočil Maršán a hlavou srovnal na 1:1. Domácí vyrovnávací branka nabudila, dokázali podržet míč na svých nohách a před odchodem do kabin strhnout vedení na svou stranu. Po rychlém úniku se prosadil Froněk – 2:1. Hodějovice, už do poločasu nestačily odpovědět a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí Římov.

Druhá půle začala stejně jako ta první a nakonec si oba týmy body rozdělily

Pokud Hodějovice chtěly pomýšlet na horké půdě v Římově na nějaký bodový zisk, musely zapnout hned od začátku druhé půle. A to se také stalo. V 51. minutě se po rohovém kopu hostí prosadil podruhé v zápase Bárek a bylo srovnáno 2:2. Radost z vyrovnávací branky však hostům vydržela necelých 10 minut. Centrovaný míč si našel ve vápně Štrajt a hlavou jej poslal za záda brankáře Rozyckého – 3:2. Poté se dlouho nic nedělo a pomalu se zdálo, že si Římov připíše plný počet bodů do tabulky. Jenomže Hodějovice umí dávat branky v posledních minutách zápasu a stejně jako minulé kolo u toho byl Libor Kolář. Hosté zahrávali rohový kop a odražený míč vrátil za záda brankáře Nováka, právě Kolář – 3:3. Zápas týmů v boji o třetí místo tabulky tak neměl vítěze, čehož výhrou v Mladém využily Štěpánovice a bodově se na oba týmy dotáhly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "Měli jsme sice první šanci zápasu, ale do vedení šli hosté. Nám se podařilo o chvilku později vyrovnat a poté jsme měli i více ze hry, z čehož rezultovala naše vedoucí branka. Druhou půli jsme začali špatně a po chvilce inkasovali vyrovnávací gól. Po hodině hry jsme zase o gól vedli, a když už se zdálo, že vedení udržíme, přišel rohový kop a jeden z hráčů hostí, uklidil odražený míč do naší sítě. Takže nakonec asi zasloužená remíza."




Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - L. Froněk [-] , P. Žáček [-] (78. B. Kuta [-] ) , P. Graman [-] , J. Rytíř [-] - J. Štrajt [-] (78. L. Baštýř [-] ) - P. Maršík [-] (65. M. Kopt [-] ) , I. Polák [-] (73. R. Chyňava [-] ) , M. Koupal [-] , M. Bauer [-] (73. F. Šmíd [-] ) , P. Maršán [-]

FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - M. Jáchym [-] (78. Z. Kroupa [-] ) , M. Hrdlička [-] , J. Rajtr [-] , M. Rudolf [-] (67. ) - L. Kolář [-] , J. Dvořák [-] , J. Šíma [-] , J. Fodora [-] - D. Lojka [-] , M. Bárek [-]

Hráči zápasu: J. Rytíř .
Místo: Římov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - FUXA Jaroslav (N), ŠÍREK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.