6:2
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice potvrdily roli favorita a Kameňáku nasázely 6 branek!


Branky


14. M. Volf , 20. J. Fencl , 31. J. Fencl , 52. J. Fencl , 75. K. Havelka , 78. J. Čech - 31. F. Janda , 36. M. Buczek
0

V 15. kole III. třídy skupiny B na sebe narazily celky Ledenice B a Kamenný Újezd B. Favoritem zápasu byli domácí hráči, kteří by v případě výhry, stáhli náskok vedoucí Dobré Vody, která překvapivě padla ve Slavči. Pro hostující tým to byl další ze zápasu, kde neměli co ztratit. Po posledním zápase, kdy si doma zastříleli do sítě Slavče, ale pomýšleli na dobrý výsledek i na půdě Ledenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do rychlého tříbrankového náskoku, ale hosté dokázali do pološasu snížit na rozdíl jedné branky

Ledenice chtěly na domácí půdě napravit nepovedený zápas na hřišti Římova, odkud odjely s prázdnou. V domácím zápase proti poslednímu týmu tabulky začali hráči Ledenic lépe. A v úvodu měli i trošku štěstí. Ve 14. minutě totiž centroval domácí Volf a jeho nepovedený centr ke smůle hostí skončil v jejich síti – 1:0. Poté se ujal slova domácí šuter Fencl, který v rozmezí deseti minut dvakrát skóroval hlavou, a vypadalo to, že si jdou domácí pro snadné vítězství. Jenže, hned po inkasované třetí brance přišlo snížení na druhé straně, když míč usměrnil po rohovém kopu na přední tyči Janda – 3:1. O pět minut později se náskok domácích ztenčil na rozdíl jediné branky. Stoper domácích trefil při hostujícího Buczeka a ten následnou snížil na 3:2. Více už se v první půli neudálo a tak šli do šaten s jednobrankovým náskokem domácí hráči. 

Drama se nekonalo a Ledenice pojistily své vedení dalšími třemi góly

Druhý poločas už byl přeci jen z pohledu domácích o něco klidnější. V 52. Minutě využil chybné rozehrávky Volf, který se dostal do vápna, přihrávkou před prázdnou branku oslovil Fencla, který nezaváhal a zkompletoval tak hattrick – 4:2. Domácí hráli zkušeně a kontrolovali hru. V 75. minutě přišel nákop Havelky, který si do vlastní branky srazil jeden z hostujících hráčů – 5:2. O tři minuty později se opět měnilo skóre. Přihrávku do běhu za obranu dostal Jiří Čech, udělal dlouhou kličku brankáři Schmiedovi a poslal míč do odkryté branky – 6:2. Tento moment byl v zápase posledním gólovým. Ledenice si tak do tabulky připsaly tři body a v příštím kole zajíždí ke šlágru kola na půdu vedoucího týmu Dobré Vody. Kameňák se o body popere na domácím hřišti s Vrábčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Marek Jarůšek (trenér): "Měli jsme štěstí, že ve stejný čas hrálo jejich áčko, takže musel nastoupit i trenér hostí pan Váše. Ještě čekali na dorostence, kteří měli tým doplnit. Naopak my měli dvě posily z áčka, které byli na hřišti znát. Fotbal to byl celkem dobrý a výkon hostí neodpovídal umístění na kterém jsou, ale zápas rozhodla naše herní kvalita, díky tomu co jsem říkal na úvod. "

TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (fanoušek): "Ledenice vyhrali zaslouženě, byli dobří na balónu a zkušeně kombinovali, ale my rozhodně nehráli špatně, myslim že výsledek neodpovídá předvedené hře. Stvořili jsme nějaké chyby a soupeři darovali laciné čtyři branky. I když bylo rozhodnuto, kluci bojovali až dokonce. Z hlavy Víťase skončil balón na tyči a šancí bylo minimálně na 6:6. Příště doma máknout a udělat Vrábče, zároveň pomůžou pendlové z Ačka, ne jako dnes kdy se hrálo souběžně, klasicky sejít se na zápas býva komické. U nás dobře hrál Víťák a odmakal to Lenc, který ještě s chutí v 90. minutě proháněl domací obranu"



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - M. Volf [-] , D. Fyrbach [-] , P. Cukr [-] , P. Králík [-] , J. Řimnáč [-] , J. Fencl [-] (64. J. Čech [-] ) , R. Kučera [-] , T. Lamáček [-] , K. Havelka [-] , M. Strouha [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
T. Schmied [-] - V. Žondecký [-] (37. D. Frnka [-] ) , M. Váša [-] , F. Janda [-] , T. Vítů [-] , J. Červonyj [-] , M. Buczek [-] , T. Lenc [-] , F. Holub [-] , M. Svobodný [-] , D. Dao [-]

Hráči zápasu: J. Řimnáč , J. Fencl - T. Vítů , T. Lenc .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZEVL Karel - ČECH Jaroslav (N), KLIVANDA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.