Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda tvrdě narazila ve Slavči. Ostrými pálili bratranci Brouskové! K vidění byly tři penalty a červená!


Branky


0

Vedoucí tým tabulky Dobrá Voda B, cestovala na hřiště Slavče. Domácí hráči na jaře zatím čekají na bodový zisk. Ve třech zápasech neuhráli ani bod a v tom posledním inkasovali šest kousků na hřišti v Kameňáku. V úplně opačném rozpoložení přijížděli k zápasu hráči Dobré Vody. Ti dokázali na jaře ve třech zápasech uhrát 7 bodů a navíc v posledních dvou kolech nastříleli do sítě svých soupeřů celkem 16 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatická první půle, dvě zahozené penalty a červená karta

Zápas týmů, které jaro odstartovali odlišně. Zatímco domácí Slavče se na jaře trápí, vedoucí Dobrá Voda po úvodní remíze rozjela nevídaný brankostroj. Vstup do zápasu pak nasvědčoval tomu, že se bude pokračovat tak, jak předpovídaly předzápasové prognózy. Hned v úvodu, totiž měla Dobrá Voda k dispozici pokutový kop, ale Toman netrefil branku. O pár minut později měli stejnou příležitost domácí, ale ani domácí Jakub Brousek tuto příležitost neproměnil ve vedoucí gól. Gólu se dočkali diváci ve 24. minutě, když svou akci zakončil Jakub Brousek a napravil tak své penaltové zaváhání – 1:0. O pár minut později to bylo o dvě branky. Aktivní Jakub Brousek střílel a bleskovou dorážkou zvýšil Tůma na 2:0. I hosté měli šance, ale jakoby svůj střelecký prach vystříleli v předchozích dvou zápasech. Další komplikace pro Dobrou Vodu přišla v závěru první půle, kdy musel jít předčasně pod sprchy Smejkal, a lídra tabulky čekala druhá půle v oslabení. 

Bratranci Brouskové využili početní výhody a rozhodli o vysoké výhře Slavče

Ve druhé půli se čekalo, jak se s vývojem zápasu popasuje Dobrá Voda a zdali i v deseti lidech najde sílu na zvrat zápasu. Odpověď přišla po devíti minutách hry, kdy se podruhé v utkání prosadil Jakub Brousek a definitivně nasměroval domácí za třemi body – 3:0. Svůj gólový koncert, ten samí hráč završil v 67. minutě, kdy zkompletoval hattrick a zvýšil na 4:0. O šest minut později se prosadil další Brousek v sestavě, tentokrát Roman Brousek a s vedoucím týmem tabulky to vypadalo zle nedobře. Vedoucí tým tabulky se, ale v závěru přeci jen dočkal čestného úspěchu, když třetí nařízenou penaltu, proměnil Candra - 5:1. Hráči Slavče si tak připsali první jarní body a asi málokdo čekal, že to bude proti vedoucímu týmu tabulky a hlavně takovým rozdílem. Příští týden se tak na Dobré Vodě bude hrát šlágr kola, když k vedoucímu týmu tabulky přijedou druhé Ledenice B. Slavče se pokusí svůj jarní účet rozšířit v následujícím kole na hřišti v Lišově.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Karel Brůha (trenér): "Do zápasu jsme šli s tím, že vstup do jarní části soutěže se nám moc nevyvedl a že by proto bylo dobré konečně bodovat. Tento cíl se nám hned na začátku utkání začal komplikovat, protože jsme faulovali v pokutovém území a rozhodčí odpískal penaltu. Naštěstí ji soupeř trestuhodně zakopl a my jsme mohli nadále jít v cestě za třemi body. I my jsme o pár minut později dostali příležitost zahrávat penaltu a i my jsme ji zahodili. Ve 24. minutě jsme se konečně dočkali, kdy svou akci zakončil Kuba Brousek a o pár minut se nám povedlo ještě zvýšit, když po střele J. Brouska doklepl Tůma. Poločas se nám povedlo dohrát bez obdrženého gólu. V druhém poločase jsme hru celkem kontrolovali, v čemž nám pomohlo i vyloučení soupeře za faul na našeho brankáře na konci 1. poločasu a ještě se nám podařilo vsítit tři branky, když hattrick završil výborně hrající Kuba Brousek."

SK Dobrá Voda B
Tomáš Bartoš (hráč): "První poločas si myslím, že byl směrem dopředu z naší strany dobrý. Vypracovali jsme si několik šancí, včetně penalty, ale nic jsme nedokázali proměnit. Naopak domácí nás potrestali hned dvakrát. Na konci poločasu nezvládl situaci rozhodčí, kdy vyloučil našeho hráče, ale zároveň mel vyloučit i domácího. Druhy poločas v oslabení jsme více otevřeli hru a soupeř toho dokázal využit. V závěru jsme dali alespoň čestný gól z penalty."



Sestavy


TJ Slavče
F. Vítek [-] - J. Tácha [-] , J. Vodička [-] , T. Kápar [-] , V. Graňo [-] - R. Brousek [-] , J. Tůma [-] (84. P. Němec [-] ) , T. Vach [-] , D. Mrkvička [-] - J. Brousek [-] (69. P. Nocar [-] ) - K. Brůha [-] (75. M. Šindela [-] )

SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - R. Candra [-] , T. Bartoš [-] , O. Jirák [-] , P. Hoffmann [-] , P. Smejkal [-] , L. Klimeš [-] , C. Novotný [-] , J. Toman [-] , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

ŽK: 12. J. Brousek - 74. P. Choboda . ČK: 44. P. Smejkal .
Hráči zápasu: J. Vodička , J. Brousek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - TRAJER Pavel (N), ŠAUER Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.