Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé si doma s chutí zastřílelo proti Vrábči. K vidění bylo celkem 9 branek, domácí se radovali sedmkrát


Branky


3. J. Vítek , 14. T. Linhart , 31. F. Souček , 59. J. Vítek , 63. J. Vítek , 76. M. Schuster (p.) , 78. T. Linhart - 44. F. Junek , 73. D. Pech
0

Zápas dvou týmů, které v tabulce dělil jediný bod. To byl souboj Mladého a Vrábče. Domácí na jaře trápila hlavně koncovka, která se naplno projevila v minulém kole v Ledenicích, kde byli lepším týmem, ale odvezli prohru 0:3. Hosté vstoupili do jara vítězství na hřišti Svinů a minulé kolo měli volno. Na body tak pomýšleli i na hřišti v Mladém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé od začátku diktovalo tempo hry a po půl hodině vedlo o tři branky

Ve slunečném, leč chladném počasí přivítalo domácí SK Mladé na svém hřišti hosty z Vrábče. Již od prvních minut bylo jasné, který tým bude diktovat tempo hry, což domácí potvrdili hned ve 3. minutě kdy se po spolupráci Kypty se Szojkou dostal balon k Miloši Schusterovi, ten si ho vyměnil rychlou narážečkou s Hybrantem a namířil si to k vápnu. Přihrávkou mezi beky vyzval Vítka, který ještě potupil posledního bránícího hráče jesličkami a sám před brankářem chladnokrevně zakončil – 1:0. Vstřelená branka vlila domácím ještě větší energii do žil a tlačili na soupeře vší silou. Odměna v podobě branky přišla už ve 14. minutě, když hluboko z vlastní poloviny Miloš Schuster překopl vše, co měl před sebou a vyslal tak do samostatného úniku Linharta, který před gólmanem nasadil ke kličce a bez problému zvyšoval do prázdné branky na 2:0. Hosté hrozili spíše sporadicky a o větší vzrušení se starali hlavně otec a syn Seethalerovi, ale bez většího efektu. Definitiva v podobě třetí branky přišla ve 31. minutě, krásnou individuální akci vyšperkoval Vítek perfektní přihrávkou na Součka, který se svými zkušenostmi nemohl jinak než bez problémů poslat domácí do tříbrankového vedení – 3:0. Skóre se mohlo měnit ještě několikrát, a to když Schuster vyslal Linhart s Vítkem do samostatného úniku, ale ti si nedokázali poradit s bezmocným brankářem Michalem Schusterem. Další šanci přišla po krásné přihrávce Vítka na kapitána Peška, který potvrdil, že je spíše obránce než střelec a z malého vápna přestřelil branku. Další šance mělo Mladé po trestném kopu Schustera z hranice vápna nebo po dvou standardních situacích a hlavičkách Szojky, které jen těsně minuly branku hostů. Dvě minuty před koncem poločasu přišel nenápadný faul na polovině hřiště od Vítka. Rozehrávky se ujal Vrba, jeho vysoký míč do vápna nedokázal zkrotit brankář Dvořák a hostující Junek neměl problém uklidit míč do prázdné branky. A tak se šlo do kabin za stavu 3:1 pro domácí.

Vítek dokonal hattrick, domácí kanonáda se zastavila na počtu sedmi branek

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil naopak posunutím Martina Seethalera do obrany a následným vystřídáním Davida Seethalera přišli hosté o veškerou útočnou sílu a starší z obou Seethalerů ani trochu nestačil rychlonohým útočníků Mladého. Bylo jenom otázkou, na jaké cifře se ukazatel skóre zastaví. Po jedné z chyb v rozehrávce hostů se opět dostali do úniku dva na nikoho Vítek s Linhartem. První jmenovaný tentokrát nic nevymýšlel, vzal na sebe roli střelce a umístil balon bez problémů za záda hostujícího brankáře – 4:1. O čtyři minuty později to bylo již 5:1. Výborně vybojovaný balon na vlastní polovině rozehrál Kypta na rozběhnutého Linharta, který prošel obranou jako horký nůž máslem a předložil Vítkovi před prázdnou branku a ten tak završil hattrick a o pár minut později mohl jít spokojeně střídat. Za stavu 5:1 hosté vzdali jakoukoliv snahu o bránění a vrhli všechny síly do útoku, ale nemohoucnost všech hráčů Vrábče byla v tomto zápase enormní. Velké přispění na tom měli obránci domácího týmu a to hlavně stopeři Zemek s Drábkem zejména druhý jmenovaný odehrál již po několikáté vynikající utkání. Prakticky totožnou jako první branku vstřelili hosté v 73. minutě i svou druhou branku, když Dvořák nezkrotil vysoký míč do vápna a ten ze skrumáže těl vypadl až před Pecha, který propálil z malého vápna vše, co mu stálo v cestě – 5:2. Jenže Mladé nemělo dost. Vybojovaný míč od Novotného využil Schuster Miloš, který si převzal balon a namířil si to s ním přímo do pokutového území hostů. Tam ho zezadu podrazil Seethaler a následovala penalta. Schuster nedbal pořekadla, že faulovaný hráč by neměl zahrávat pokutový kop a exekuce se zhostil sám. V souboji proti svému jmenovci v brance soupeře nezaváhal a domácí vedli 6:2. Poslední branku přidal, výborně hrající Linhart. Po sprintu z vlastní poloviny sám na brankáře zachoval chladnou hlavu a střelou o tyč završil skóre na 7:2.




Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Odehráli jsme super utkání. Vzadu na jistotu, výborný výkon Michalů Drábka a Zemka na stoperech a vepředu nám to tam taky padalo. Celá sestava Vrábče nám vůbec nestačila a kdybychom si oba góly nedali sami a ještě nějaký přidali z těch tutovek, co jsme měli, mohl to být ještě větší nášup, ale jsme moc rádi za tři body a musíme takhle pokračovat dál."

TJ Vrábče
Michal Schuster (hráč): "Přijeli jsme v dobrém rozpoložení a doufali v dobrý výsledek. Chybělo nám pár hráčů, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Snažili jsme se kombinovat a zahrát si fotbal, ale domácí byli dnes jednoduše lepším týmem. Vyšlo jim prakticky vše, na co sáhli. Nemůžeme se ani ohlížet na to, jestli měli v týmu hráče z A týmu. Připravíme se teď co nejpečlivěji na domácí zápas s Římovem, který budeme chtít vyhrát a udržet domácí neporazitelnost."



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Zemek [-] , M. Drábek [-] , M. Pešek [-] , J. Kypta [-] - M. Schuster [-] (67. M. Novotný [-] ) , M. Hybrant [-] , F. Souček [-] , L. Szojka [-] (59. P. Schuster [-] ) - T. Linhart [-] , J. Vítek [-] -

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - M. Seethaler [-] , D. Seethaler [-] (63. M. Chrástecký [-] ) , F. Junek [-] (46. M. Mekiš [-] ) , D. Pech [-] , S. Knytl [-] , Z. Medula [-] (46. L. Koclíř [-] ) , M. Šerý [-] , T. Knytl [-] , M. Vrba [-] , M. Filištein [-] (59. J. Ohrazda [-] )

ŽK: 75. L. Koclíř , 85. T. Knytl .
Hráči zápasu: M. Drábek , T. Linhart , J. Vítek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: GRANEC Robert - FRIED Jan (N), KUČERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.