0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si odvezl ze Slavči tři body


Branky


0

Další křest ohněm čekal na hráče Slavče, kteří hostili mužstvo Římova. Domácí tým si chtěl spravit chuť po nezdaru v Mladém a připsat si první jarní body v domácím zápase. Římov byl pozitivně naladěn po domácí remíze s vedoucí Dobrou Vodou a na body pomýšlel i v dnešním utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu se podařila Římovu gólová akce

Na domácí půdě v letošní sezoně Slavče ještě neprohrála. Tuto bilanci si svěřenci trenéra Brůhy nechtěli zkazit ani v zápase s Římovem. Začátek utkání začal opatrně a děj se odehrával především ve středu hřiště bez vážnějších šancí na obou stranách. Když už se diváci pomalu odebírali k poločasové klobásce a zaslouženému pivu, přišla akce hostí z Římova. Ve 44. minutě se dostal po rychlé kombinaci k centru z levé strany Žáček a přesným pasem našel na zadní tyči neobsazeného Daniela, jenž hlavou otevřel skóre – 0:1.

Tlak domácích k vyrovnání nevedl

Dalo se očekávat, že do druhé půle nastoupí aktivněji domácí, ve snaze vyrovnat nebo i zvrátit vývoj zápasu ve svůj prospěch. Velkou příležitost měl hned v úvodu druhého poločasu, jeden z domácích hráčů, ale proti byl brankář Novák, který výborným zákrokem udržel Římovu jednobrankové vedení. Domácí se dál tlačili do útoku. Zahrávali několik rohů a standardních situací, se kterými si ale Římovští v čele s brankářem Novákem poradili. Ve snaze vyrovnat nechávali domácí v obraně otevřená vrátka a hráči Římova se snažili z brejků přidat pojistku v podobě uklidňující druhé branky. Žádnou vážnější šanci si však nevypracovali a tak zápas skončil pouze jednou vstřelenou brankou. Slavče tak i ve druhém jarním zápase vyšla bodově na prázdno a zatím se absence obou elitních útočníků Tošnera a Tisoně, ukazuje jako klíčová. To Římov může být s úvodem jara spokojen, ze dvou těžkých zápasů má čtyři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Brůha Karel (trenér): "V zápase s Římovem jsme chtěli potvrdit naší domácí neporazitelnost v tomto ročníku soutěže a zároveň jsme chtěli na jaře poprvé bodovat. Bylo to od začátku vyrovnané utkání, hra se přelévala od vápna k vápnu s minimem šancí a spoustou nepřesností. Na konci poločasu si vytvořil soupeř ojedinělou šanci, ze které se mu a podařilo skórovat a jít do vedení. V druhém poločase jsme se snažili zápas obrátit, měli jsme i nějaké šance, rozehrávali jsme řadu standardních situací, ale bohužel se nám to nepovedlo a zápas jsme prohráli."

TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "Ve Slavči to bylo těžké utkání, v němž jsme vybojovali důležité a cenné tři body, které jsme už nutně potřebovali. Těžký zápas nás čeká i v příštím kole, kdy doma přivítáme Ledenice B."



Sestavy


TJ Slavče
F. Vítek [-] - K. Brůha [-] (46. M. Trajer [-] ) , J. Tácha [-] , J. Vodička [-] , T. Kápar [-] - T. Vach [-] , D. Mrkvička [-] , R. Brousek [-] , J. Tůma [-] - J. Brousek [-] , P. Nocar [-] (78. M. Šindela [-] ) -

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - P. Crkva [-] , R. Chyňava [-] (18. M. Kopt [-] ) - P. Graman [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-] , J. Rytíř [-] - J. Štrajt [-] (75. F. Šmíd [-] ) , P. Maršík [-] (70. L. Baštýř [-] ) - P. Maršán [-] , J. Daniel [-]

ŽK: 22. P. Nocar , 34. J. Brousek , 77. D. Mrkvička , 90. J. Tácha - 76. P. Graman , 85. P. Maršán .
Hráči zápasu: J. Vodička - P. Maršán , J. Daniel , P. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HAVLÍČEK Jaroslav - TRAJER Pavel (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.