1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče si ze Svinů odvezla všechny tři body


Branky


0

Ve 12. kole III. třídy skupiny B, hostili Trhové Sviny B na domácím hřišti hráče z Vrábče. Mladý domácí výběr nastoupil do zápasu tradičně s několika dorostenci, ale hosté z Vrábče využili svých zkušeností a odvezli domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu začal opatrně z obou stran. Trhové Sviny působili aktivnějším dojmem a měli více ze hry, ale ve finální fázi chybělo domácím hráčům více přesnosti. Změna skóre přišla po půl hodině hry a branky se dočkali do té doby méně aktivní hosté. Po přímém kopu Martina Seethalera tak svítil na světelné tabuli stav 0:1. V prvním poločase už žádná branka nepadla a tak odcházeli do šaten domácí s jednobrankovým mankem.

Druhý poločas začali aktivněji domácí a byli mírně lepším týmem. Snaha o vyrovnání slavila úspěch po hodině hry. V 61. Minutě se o vyrovnávací branku postaral střídající Rejdal – 1:1. Jenomže radost z vyrovnání domácím nevydržela ani deset minut. V 68. minutě se dostal k míči hostující Pech a hosté z Vrábči znovu vedli – 1:2. Trhové Sviny ovšem nesložili zbraně a v závěru se tlačili za vyrovnáním. Proti byl ovšem brankář hostí Schuster, který svému týmu držel jednobrankový náskok. Druhý kdo hatil k nevoli domácích hráčů jejich šance, byl údajně pomezní hostí, který zdviženým praporkem zastavoval slibně rozjeté domácí útoky. Do konce zápasu se už ani na jedné straně žádný střelec neprosadil. Vrábče si tak z Trhových Svinů odlezla všechny tři body a v tabulce si polepšila na 5. místo. Naopak domácí zůstávají i nadále v blízkosti sestupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "V zápase jsme byli možná o něco lepší, ale chyběla nám finální nahrávka a přesnost při střelbě. Do vedení šli hosté po přímém kopu. Vyrovnat se nám podařilo až ve druhé půli. Pak jsme měli ještě pár šancí, ty ale zastavil buď gólman nebo pomezní. Vítězný gól tak nakonec dali hosté."

TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "Nepřijeli jsme jenom bránit a chtěli brát tři body, protože víme, jak je tabulka vyrovnaná. Podařilo se nám to, co jsme chtěli a jsme spokojeni. Hra byla vyrovnaná, ale my byli šťastnějším mužstvem, díky týmové spolupráci a důležitým zákrokem našeho brankáře ke konci zápasu, kdy udržel naše těsné vedení."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Kašpar [-] , M. Němec [-] - M. Švepeš [-] - J. Valter [-] , J. Kostohryz [-] (52. P. Rejdal [-] ) - R. Petr [-] , J. Šafránek [-] , J. Štrosser [-] , L. Valenta [-] , M. Marek [-]

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - D. Seethaler [-] , M. Seethaler [-] (80. M. Chrástecký [-] ) , R. Lučanský [-] (60. J. Ohrazda [-] ) , K. Bašta [-] , S. Knytl [-] , L. Koclíř [-] (40. Z. Medula [-] ) , M. Šerý [-] , T. Knytl [-] , D. Pech [-] , M. Vrba [-]

ŽK: 81. J. Štrosser - 25. D. Seethaler , 55. K. Bašta , 55. T. Knytl , 70. D. Pech .
Hráči zápasu: K. Brůha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - RANDA Pavel (N), KUČERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.