3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstup do jara vyšel Mladému za tři body


Branky


0

Ve 12. kole III. třídy skupiny B přivítali na svém hřišti hráči SK Mladé B, tým TJ Slavče. Domácím se na podzim bodově příliš nedařilo, ale v tabulce je od svého nedělního soupeře dělili jen tři body. Navíc Mladé mývá jarní část sezony většinou silnější, což potvrzovali loňskou sezonu, kdy nasbírali nejvíce bodů společně s postupujícím Srubcem. Hosté přijeli k zápasu bez svých útočných es, Tošnera a Tisoně. Prvně jmenovaný změnil dres a zamířil do Horní Stropnice. Jeho parťák Tisoň se pak zotavuje po delší nemoci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo na poměry III. třídy kvalitní utkání. O vzrušení se staralo především domácí SK, které disponovalo hned několika hráči z prvního mužstva. I přes převahu domácích šli do vedení hosté, když po závaru před brankou si střelu Brouska, srazil do vlastní branky Zemek – 0:1. Kvalitu zápasu místy narušovaly pouze výroky rozhodčího, který očividně neměl svůj den a hned v prvním poločase přehlédl hned dva penaltové zákroky – na každé straně po jednom. Mladému se nakonec aktivita vyplatila, když si hluboko na svojí polovinu došel pro míč Schuster, vyvezl ho za půlící čáru a přesným pasem našel rozběhnutého Vítka, který předložil míč Moudrému téměř před prázdnou branku. Takovou nabídkou Moudrý nepohrdl a po spolupráci tří hráčů z „áčka“ utkání vyrovnal – 1:1.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Mladé se snažilo tvořit hru, ale pokaždé ztroskotalo na obranném valu hostů. Další branka padla do sítě hostů. Schuster v tísni odkopával míč na polovinu soupeře, kde se k němu dostal hostující Trajer. Moudrý dobrým napadáním donutil zahrát obránce až k brankáři. Jeho přihrávka ovšem skončila u nohou Vítka, který tváří v tvář v souboji Vítků (branku hostí hájil Filip Vítek) nezaváhal - 2:1. Dvacet minut před koncem přišel výpadek ve hře domácích a toho využili hosté, když krásnou ranou z vápna vyrovnal Nocar - 2:2. Utkání poté schylovalo k remíze a dělbě bodů. V 88. minutě hosté zahrávali roh. Po závaru v domácím vápně poslal Šafrata míč na Moudrého, ten jenom posunul na Schustera, před kterým byl volný prostor ke sprinterskému souboji s hostujícím stoperem. Tuto nabídku Schuster využil, prosmýkl se kolem obránce, který se ho snažil zastavit i nedovoleným způsobem a směřoval sám na hostujícího brankáře Vítka. Dovedl balon do vápna, kde ho předložil střídajícímu Novotnému, který gólem do prázdné branky odčinil své zaváhání z předešlých minut, kdy selhal ve vyložené šanci - 3:2. Po dramatickém průběhu tak zůstaly body na domácím hřišti a Mladé se tak mohlo radovat z důležitých bodů a také v posunu v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster ( SK Mladé B ): "Odehráli jsme poměrně dobré utkání, ikdyž jsme tam měli pár výpadků tak si myslím, že jsme si vyhrát zasloužili. Kvalitní utkání odehráli mladí kluci v obraně. Připsali jsme si důležité body a musíme takhle pokračovat dál."

TJ Slavče
Brůha Karel ( trenér ): "Začátek zápasu nebyl z naší strany stručně řečeno nic moc. Nebyli jsme schopni si přihrát a soupeř nás přehrával. V desáté minutě se nám po ojedinělé šanci povedlo dát gól a hra se z naší strany o něco zlepšila. V 28. minutě jsme neodehráli míč v obraně a dostali jsme vyrovnávací gól. Na začátku druhého poločasu náš obránce vyslal ukázkovou nahrávkou hráče soupeře do úniku a prohrávali jsme 2:1. V 70. minutě se nám podařilo vyrovnat nechytatelnou dělovkou Pavla Nocara a ještě jsme se snažili vyvinout tlak a zápas rozhodnout v náš prospěch. Bohužel se nám to nepodařilo a naopak jsme v samém závěru inkasovali a zápas jsme prohráli."



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - J. Kypta [-] , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] (46. A. Kolář [-] ) , M. Zemek [-] - V. Šafrata [-] , L. Szojka [-] , M. Hybrant [-] (78. D. Račák [-] ) , M. Schuster [-] - J. Vítek [-] (75. M. Novotný [-] ) , V. Moudrý [-] (85. A. Kolář [-] ) -

TJ Slavče
F. Vítek [-] - M. Trajer [-] , T. Kápar [-] - D. Mrkvička [-] , J. Vodička [-] , J. Tůma [-] , R. Brousek [-] , T. Vach [-] - J. Brousek [-] , P. Nocar [-] - M. Šindela [-] (75. K. Brůha [-] )

ŽK: 12. J. Brousek , 19. J. Tůma .
Hráči zápasu: M. Schuster , J. Vítek - P. Nocar .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HORA Karel - FRIED Jan (N), TRAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.