3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2016 17:00

37.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov nedal Mostu šanci. Zasloužená výhra, liboval si kouč Hrabík


Branky


0

Domácí nasměroval za výhrou po čtvrthodině hry nejlepší hráč utkání Urbanec a Převýšov si pojistil vedení ještě dalšími dvěma trefami. Most má tak z posledních dvou zápasů nelichotivé skóre 0:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení

Domácí nastoupili na Most ve velkém stylu, už ve 2. minutě se Urbanec marně dožadoval penalty, o pár sekund na to Sedláček vyzval ke skórování Nováka, ale z tohoto mráčku gólově nezapršelo. Most kontroval v 10. minutě únikem Hájka, který na poslední chvíli hasil Jarkovský. Brankář Petr nemusel zasahovat ani proti Koudelkově střele, stálo při něm ale štěstí – míč těsně minul tyč. Ve 14. minutě už gól padl. Shejbalovu ránu Divkovič stačil vyrazit, ale na dorážku Urbance už byl krátký – 1:0. Most prováhal svou šanci o deset minut, po akci Hejdy a Hájka měl blízko ke skórování Belej, na míč nakonec ve výborné pozici nedosáhl. Závěr zápasu byl pro hosty smolný. Nejprve se zranil Dolejší, kterého po úderu do hlavy odnášeli na nosítkách a na stadion musela přijet sanitka. Převýšov s tím ale příliš soucitu neprojevil – ve 41. minutě totiž podruhé udeřil. Novák přehodil brankáře a bylo to 2:0

Sedláčkova branka zlomila odpor soupeře

Po deseti minutách druhého dějství bylo jasno – Shejbal připravil situaci pro Sedláčka a jeho střela nedala Divkovičovi šanci zasáhnout – 3:0. Most už nebyl nijak nebezpečný, domácí kontrolovali zápas a výsledek. Ten mohl navýšit v domácí prospěch Bastin, kterému po akci Mareše chyběl krok. Most se čestného gólu málem dočkal v 85. minutě, kdy vyslal pumelici na převýšovskou bránu Černý, bohužel pro hosty těsně minul.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Petr Hrabík (trenér): "Konečně se nám podařilo v zápase vstřelit první gól, což nás uklidnilo. Po celý zápas jsme byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili a doufám, že nám to zvedne do dalších bojů. Čeká nás totiž utkání se silnou Chrudimí a Zápami, máme těžký los. Nejlepším hráčem byl krajní záložník Urbanec."




Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] - J. Urbanec [-] (76. R. Doležal [-] ) , P. Novák [-] (53. T. Bastin [-] ) , P. Mareš [-] (86. J. Labík [-] ) , J. Shejbal [-] (65. J. Bláha [-] ) , J. Vobejda [-] - T. Sedláček [-] (70. T. Labík [-] )

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - M. Šíša [-] , M. Marák [-] - M. Macháček [-] (59. J. Černý [-] ) , M. Belej [-] (68. L. Plos [-] ) , D. Čada [-] , M. Hejda [-] - D. Dolejší [-] (41. R. Vaschkevich [-] ) , Š. Hájek [-] , D. Kasal [-] , M. Koudelka [-] -

ŽK: 38. J. Shejbal , 83. J. Vobejda - 35. M. Hejda , 79. R. Vaschkevich .
Hráči zápasu: J. Urbanec .
Počet diváků: 238. Rozhodčí: Váňa Josef - MATĚJČEK Milan, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.