2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2016 17:00

36.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov překvapivě přehrál Domažlice 2:0. Ty padly po sedmi zápasech!


Branky


0

Favoritem utkání byly hostující Domažlice, přesto si ze středu Čech neodvezly ani bod. O vítězství se postarali domácí Čapek a třináct minut před koncem upravil skóre na 2:0 Michal Kučaba. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čapek zařídil domácí vedení po první půli

Přestože Domažlice byly před utkáním pasovány do role papírového favorita, papírové předpoklady se nenaplnily. Hosté byli na vlně dokonce sedmi výher v řadě, domácím se podařilo naplno bodovat teprve minulé utkání v Tachově. Od začátku utkání byli domácí více než vyrovnaným soupeřem a na výsledku se to projevilo. Na první rohový kop utkání si naskočil domácí Žák, hlavičkou přestřelil soupeřovu branku. Radovat se poprvé mohli domácí fanoušci už ve 12. minutě. Po krásné akci se míč dostal od Brejchy až ke Pavlu Čapkovi, který otevřel skóre utkání - 1:0. Šanci na dvoubrankové vedení měli domácí po závaru před brankou Domažlic, Šimon se musel prezentovat dobrým zákrokem. V útočném pojetí hry domácí tým pokračoval a vypracoval si další dvě šanci. Nejprve dobré pozici nevyužil Vopat, o chvilku později těsně vedle mířil Kučaba. V první půli byly k vidění i dvě žluté karty, první dostal domažlický Petr Mužík, druhou domácí kapitán Luboš Braný. Do náznaku šance se Domažličtí dostali až v samém závěru poločasu, Hrdlička pálil nad branku domácích. Do šaten se odcházelo za mírně překvapivého stavu 1:0 pro domácí Středočechy, ovšem nutno podotknout, že domácí fotbalisté si svým výkonem vedení zcela zasloužili. 

Kučaba pojistil domácím výhru

Ani ve druhém poločasu benešovští fotbalisté nepolevili na aktivním pojetí hry, čímž si nakonec vysloužil i tři body. Už v 47. minutě musel rozhodčí znovu tahat pro žlutý kartónek, kdy Marek Večeřa zbytečně odkopl balon a dostal žluté napomenutí. Do šance se Domažlice mockrát nedostaly, výjimkou byla hlavička v 50. minutě nad branku. Minimálně sudí Rejžek se vůbec nenudil, což dokazují další žluté karty. Nejprve obdržel žlutou kartu hostující Daniel Černý, za pět minut se rozdaly kartónky na obou stranách. Za ostré fauly byli napomenuti domácí Jan Žák a hostující Matěj Kyndl. Přidat uklidňující druhou branku mohl benešovský Kučaba. Obešel jednoho soupeře, jenže zamířil naneštěstí pro domácí pouze do tyče. V 66. minutě poprvé střídal domažlický celek a i nově nastupující fotbalista Špírek zůstal zapsán do listiny napomínaných hráčů. Taktickým faulem zastavil soupeře a inkasoval žlutou kartu. Výborný výkon Benešov korunoval v 77. minutě. Po další hezké akci se prosadil útočník Michal Kučaba - 2:0. V posledních deseti minutách už ani jeden z týmů nic se stavem neudělal. Domácí Benešov překvapivě urval tři body z utkání s Domažlicemi a přiblížil se na rozdíl dvou bodů dvanáctému Benešovu. 

 

FOTO: http://skbenesov.blgz.cz/ + Jiří Pojar/Domažlice



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Luboš Zákostelský (trenér): "Utkání jsme zvládli nejen výsledkově, ale i herně. Domažlicím jsme byli vyrovnaným soupeřem a na šance a nebezpečné situace jsme pak byli daleko lepší. Domažlice byly častěji u míče, ale jejich hra neměla takové tempo. My jsme vyráželi z pozorné obrany do rychlých protiútoků, dva jsme dotáhli do konce a některé jsme ještě neproměnili, nastřelili jsme tyč. Rozhodující situace byla kolem 36. minuty, kdy náš brankář chytil samostatný nájezd soupeře. Být to v poločase 1:1, bylo by to jiné. Ale takhle už jsme druhý poločas pozornou obranou a rychlými brejky uhráli, přidali druhý gól a nakonec ubránili cenné tři body. Opět neoznačím jednoho hráče jako muže utkání, opět to byl kolektivní výkon, kdy se na úspěchu podíleli všichni včetně střídajících hráčů."




Sestavy


SK Benešov
J. Stareček [-] - J. Zákostelský [-] , M. Večera [-] , L. Braný [-] , M. Štancl [-] (52. Z. Vrňák [-] ) - O. Brejcha [-] , D. Skopec [-] , J. Žák [-] , L. Vopat [-] (89. V. Přitasil [-] ) , P. Čapek [-] , M. Kučaba [-] (86. M. Turek [-] ) -

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Bauer [-] , P. Javorský [-] , M. Hrubý [-] , D. Černý [-] , A. Beránek [-] , V. Hrdlička [-] (64. M. Špírek [-] ) , M. Braun [-] , L. Roubal [-] (73. O. Chocholoušek [-] ) , P. Mužík [-] , M. Kyndl [-] (82. M. Buršík [-] )

ŽK: 29. L. Braný , 47. M. Večera , 57. J. Žák , 80. P. Čapek - 19. P. Mužík , 52. D. Černý , 57. M. Kyndl , 66. M. Špírek , 69. L. Roubal .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Rejžek Pavel - PRŮCHA Miroslav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.