Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2016 17:00

36.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Tachova nekončí, Písek si odvezl tři body


Branky


0

Tápající Tachov se nezvedl ani v duelu s Pískem, a tak si Jihočeši odvezli všechny tři body. Do vedení poslal hostující tým střelec František Němec, jenž musel už po půlhodině hry vinou zranění střídat. Další branky přidali Jiří Ježdík a Jakub Held, za domácí snižovali Ondřej Stružka a Miroslav Hrošovský. V závěru dostal za protesty domácí brankář červenou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli si Písek nahnal dvoubrankový náskok

Domácí Tachov nebyl v dobré formě, tři porážky se na hře Západočechů projevily. Oproti tomu Písek byl na vlně čtyř výher v řadě, svěřenci Ondřeje Prášila naposledy prohráli přesně před měsícem a to Táborsku B 1:2. Do vedení se již v 7. minutě dostali Jihočeši. Přímý kop vyrazil brankář Houdek pouze k Františku Němcovi, který pohotově zavěsil - 0:1. Ihned vyrovnat mohl unikající Vaněček, ovšem v dobré pozici netrefil branku. Západočeši si vytvořili další dvě šance na srovnání stavu utkání, ale Kropáček ani Hoffman nepřekonali Rondzika v brance. Naopak znovu udeřil Písek. Špatného vyběhnutí brankáře využil Jiří Ježdík a bylo to 0:2. Ještě před druhou vstřelenou branku však potkala hosty nepříjemnost. Po jednom ze soubojů upadl František Němec tak, že nemohl v utkání pokračovat. Nahradil ho zkušený Jan Zušťák. A právě Zušťák se dostal několik minut před koncem půle k hlavičce, jenže domácího brankáře neohrozil. Ve čtyřicáté druhé minutě inkasoval žlutou kartu písecký Milec, stejně jako Šlehofer v minutě 14. V závěru prvního poločasu se mohli domácí dočkat snížení, když střela Dvořáka již putovala do branky. Jenže na poslední chvíli vykopl míč z branky stoper Písku. Do druhé půle se tak mnohem lépe vstupovalo hostujícímu týmu, který si vybojoval vedení 2:0. 

Mocné dotahování Tachova nestačilo, Písek bral všechny tři body

"Jak jsme skončili, tak jsme začali." Mohli si říkat domácí fotbalisté poté, co hned v 47. minutě mohl snížit Kropáček. Dostal míč na hlavu, ale z bezprostřední blízkosti selhal. O dvě minuty později nevyužili Západočeši svou další možnost. Na centr Folejtara si naskočil Dvořák a písecký brankář Rondzik předvedl na brankové čáře bravurní zákrok. V 53. minutě Tachov poprvé střídal, na hřiště se dostal Ruda. A hned po první minutě na hřiště měl velkou šanci! Utíkal s míčem po levé straně, naservíroval míč před branku, kde s jeho přihrávkou špatně naložil Dvořák. Lekce z produktivity pokračovala, Písek využil dalších zmatků v obraně Tachova. Branku si připsal Jakub Held a Písek už vedl o tři branky - 0:3. Čtvrtý gól do sítě domácích mohl přidat Voráček, jenže ten nedokázal přesně zamířit. Písečtí pokračovali ve sbírání žlutých karet, tentokrát se v 64. minutě provinil právě Voráček. Čestného úspěchu zaznamenali domácí v minutě sedmdesáté šesté. Přihrávku Šáchy zužitkoval střídající Ondřej Stružka - 1:3. Utkání se zdramatizovalo v 87. minutě, kdy korigoval na 2:3 Miroslav Hrošovský. Ještě v závěru dostal domácí brankář za protesty červenou, ovšem to bylo ze strany Tachova vše. Jedinou kaňkou na utkání je pro Písecké zranění nejlepšího střelce týmu Františka Němce. 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Dostáváme strašně hloupé góly po našich chybách. Opakuje se to x zápasů po sobě a je to stále stejné. Dostali jsme první dva góly ze standardek. Za stavu 0:1 jsme nějaké šance měli, ale nedali. Trestají nás standardky a to je to nejhorší, co může být. Za konec zápasu musím kluky pochválit, měli jsme tlak, nakonec to mohla být i remíza. Jenomže to, co jsme dnes nedali, to není ani možné, gólových šancí jsme měli snad dvanáct. Zápas nezvládl Houdek, takovýhle hráč, který už má za sebou, by měl situaci zvládnout a nenechat si dát červenou kartu za řeči."

FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Jsem strašně spokojený, uhráli jsme další tři body do naší koncepce a do našeho cíle. Chceme vyhrávat furt. Každopádně zápas nebyl vůbec jednoduchý, my ale ukázali naši sílu a vezeme tři body zvenku, což je supr. Na hráče zápasu jsme udělali v týmu anketu a kluci zvolili Jakuba Helda, který dnes hrál podhroťáka."



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Hoffmann [-] (65. M. Hrošovský [-] ) , M. Folejtar [-] (60. O. Stružka [-] ) , M. Mlynařík [-] (53. M. Ruda [-] ) , F. Dvořák [-] , D. Hradecký [-] (65. D. Tříska [-] ) , R. Kropáček [-] , D. Vaněček [-] , T. Habart [-] (66. M. Šácha [-] ) , P. Šácha [-] , J. Matas [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Rendla [-] , P. Řehák [-] , L. Holub [-] - J. Held [-] (90. P. Keclík [-] ) , J. Ježdík [-] (70. M. Hájek [-] ) , V. Zeman [-] , L. Šlehofer [-] , V. Milec [-] , M. Voráček [-] - F. Němec [-] (31. J. Zušťák [-] )

ŽK: 14. L. Šlehofer , 42. V. Milec , 64. M. Voráček . ČK: 90. D. Houdek .
Hráči zápasu: J. Held .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Stieber Filip - ŠOB Aleš, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.