0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2016 17:00

36.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól zápasu padl už ve druhé minutě


Branky


0

Obrana Králova Dvora byla v posledních zápasech bezchybná a brankář Boháč neprůstřelný. Jirny ale tento stav v zápase hodně rychle změnily… A Králův Dvůr už nedal tři zápasy po sobě branku ze hry!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný ukončil Boháčovu neprůstřelnost

Už ve druhé minutě zápasu totiž domácí kapitulovali. Po standardce pokračovala jejich akce obrovským tlakem na bránu a nakonec to byl Marcel Šťastný, kdo zařídil hostům brzké vedení – 0:1. Obrana Cábelíků tak inkasovala po dlouhých 237 minutách hry! Domácí svůj první rohový kop ke srovnání nevyužili a dál se hrálo bez větších příležitostí. Jirny ovšem byly více na míči a byly nebezpečnější, Dubský nasměroval míč jen do náruče domácího brankáře, Boháč si poradil i s Kejhovo hlavičkou. Od 20. minuty se hra srovnala a hrálo se především ve středu pole, Fendrich vážnou situaci řešit nemusel, zůstalo jen u náznaků šancí Cábelíků.

Jirenská defenziva pracuje na jedničku

Domácí celek přidával s průběhem druhého poločasu na otáčkách, ale Fendrich v brance odolal a hosté nakonec vybojovali nejtěsnější možné vítězství. Vyrovnání Králova Dvora měl hned dvakrát na kopačce Vošahlík, ale v obrovských šancích selhal. Nejprve netrefil míč na malém vápně po centru zprava, při další šanci už balón sice po odrazu od soupeře trefil, ale z blízkosti jen přestřelil branku. Jirny tak ve druhém zápase po sobě neinkasovaly, naopak čekání Cábelíků na branku už má hodně dlouhé trvání...



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
František Barát (trenér): "Zaváhali jsme hned v úvodu, což se samozřejmě stát nemělo. Jirny nikam nespěchaly, dobře bránily, my jsme měli problém v prvním poločase jejich obranu překonat. To se trochu změnilo s druhým poločasem, zvýšili jsme pohyb, hru zjednodušili, dostali jsme se do dvou obrovských šancí. Do závěru zápasu jsme se snažili, ale branku nedali. Máme problémy v ofenzivní fázi. Nastoupili jsme sice už s Krbečkem, který ale delší dobu nehrál. Nehráli jsme špatně, ne hůř, než proti Zápům, chybělo nám štěstí, ze všeho nejvíc to byl plichtový zápas. Dojíždíme poslední zápasy na to, že nejsme schopní dát gól. Boháč, obranná linie funguje výborně, ale dopředu to není ono. Za mě byl nejlepším hráčem na hřišti určitě stoper Martin Sus. Hrál naprosto bezchybně, v závěru se pak konstruktivně snažil podporovat ofenzivu. Jeho působení na postu stopera je pro mě obrovsky milým překvapením. Říkal mi sice, že to v dorostu hrával, ale já si ho tam nemohl vůbec představit, měl jsem ho za středního záložníka defenzivního ražení či pravého obránce. Ale on hraje stopera naprosto excelentně, krásně čte hru."

SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Dali jsme hned ve 2. minutě krásnou branku, což utkání hodně ovlivnilo. První poločas jsme byli lepší a vytvořili si ještě další dvě tři vyložené šance, které jsme ale bohužel neproměnili. Ve druhém už byli domácí aktivnější, začali nás více napadat. Soustředili jsme se na ubránění výsledku a to se povedlo. Za nás nejlepší hráč opět gólman Fendrich, který posbíral všechny vysoké míče z centrů a rohů."



Sestavy


FK Králův Dvůr
M. Boháč [-] - T. Šilhavý [-] , J. Vošahlík [-] , M. Petr [-] , D. Zelenka [-] (71. Š. Holý [-] ) , M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] , Š. Hlinka [-] , M. Procházka [-] , M. Sus [-] , T. Krbeček [-]

SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - M. Čepelák [-] , M. Šťastný [-] , L. Hruška [-] , M. Parys [-] - V. Pokorný [-] (89. D. Remeš [-] ) , F. Škorvánek [-] (79. F. Awuku [-] ) , P. Vandas [-] , O. Kejha [-] - T. Dubský [-] , A. Melechovský [-] (68. D. Kocourek [-] ) -

ŽK: 41. M. Procházka , 78. M. Kraus , 80. M. Sus - 70. T. Dubský .
Hráči zápasu: M. Sus - V. Fendrich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Matějček Milan - HOCEK Petr, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.