1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2016 17:00

36.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka stačila Benátkám ke třem bodům


Branky


0

Duel dvou týmů ze spodku tabulky vyzněl lépe pro domácí Benátky nad Jizerou. Ty zvítězily díky brance ze šesté minuty, kdy pokutový kop proměnil Jiří Kateřiňák. Středočeši tak nadále drží první nesestupovou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokutový kop v šesté minutě nakonec rozhodl celé utkání

Duel patnáctého se sedmnáctým nabídla předehrávka 36. kola ČFL. Hostující Most chtěl navázat na domácí výhru nad Štěchovicemi, naopak Benátky chtěly odčinit prohru na půdě Jirnů. Už od úvodu se začalo pořádně od podlahy. Ve třetí minutě utkání se velmi dobrou střelou prezentoval Ezeala, brankář Mostu konečky prstů vyrazil na roh. O další dvě minuty později odpískal sudí po faulu na Kozmu pokutový kop, kterého se ujal Jiří Kateřiňák. Tvrdou střelou o břevno nedal Divkovičovi žádnou šanci - 1:0. Prvních dvacet minut patřilo Benáteckým, Most se do hry moc nedostával. Jediným, kdo vyslal na brankáře domácích Michňu střelu, byl Jindráček. Velkou šanci na navýšení náskoku měli domácí ve dvacáté minutě. Ezeala hledal před brankou Fabiána, který koníčkem těsně minul. Mostu se nevedlo a další špatnou zprávou bylo zranění Františka Kury. Na hřišti ho nahradil Martin Marák. Velké šance si nadále vytvářeli pouze domácí. Po přistrčení od Kozmy pálil Smetana vedle. Hra Mostu se odvjíla zejména z akcí vytvořených od Martina Jindráčka. Šestadvacetiletý středopolař byl snad u každé akce Baníku, obránci Benátek nad Jizerou s ním měli plné ruce práce. Do konce prvního poločasu už k vidění žádná vážnější akce nebyla, do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí fotbalisty. 

Ve druhé půli Benátky hlídaly výsledek

Druhá půle začala faulem hostujícího Milana Macháčka, za což inkasoval žlutou kartu. Přidat druhý gól do sítě Baníku mohl v minutě padesáté druhé Martin Škarecký. Po chybě Jakuba Černého se dostal ke střele, Divkovič se štěstím vyrazil. Z domácího týmu byl ve druhém poločasu vidět hlavně kapitán Martin Škarecký. Několikrát se pokusil ohrozit branku soupeře, rozdal i několik přesných pasů. V 59. minutě stálo při hostujícím týmu velké štěstí. Centr zmiňovaného domácího kapitána proklouzl brankáři Divkovičovi a odrazil se k Marku Sedláčkovi. Domácí fotbalista ihned napálil míč na branku soupeře, ale tam se štěstím vyrazil míč zády obránce Marek Šíša. I u další nadějné akce byl domácí kapitán. Po dobrém pasu od Sivriče se řítil na brankáře, ale ten dobře vyběhl a akci zneškodnil. Deset minut před koncem dvakrát střílel Lukáš Hůlka, ani jedna střela se neujala. Závěr utkání byl ze strany domácího týmu zkušeně odehraný. Za posledních pět minut domácí trenér Sedláček čtyřikrát střídal, ale zároveň Benátečtí dokázali velmi dobře držet balon. Tři body si tak za nejhubenější možnou výhru připsal domácí celek Benátek nad Jizerou, jedinou trefu obstaral v šesté minutě z pokutového kopu Jiří Kateřiňák. 



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček (trenér): "Naším nejlepším hráčem byl stoper Hůlka." (ohlas bude doplněn)

Mostecký fotbalový klub o.p.s.
Stanislav Hofmann (trenér): "I když jsme prohráli 1:0 ze sporné penalty, tak si myslím, že utkání bylo spíše remízové, ani jedno z mužstev si nevytvořilo gólovou šanci s řadou soubojů a nepřesností. Ztrácela fotbalovost, chtěli jsme hrát trochu jiný fotbal se zakončením, to se nám nepovedlo. Myslím, že ani domácím se utkání moc nepovedlo, takže opravdu není moc co hodnotit. Jsem z našeho výkonu zklamaný, nikdo neodehrál dobré utkání."



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - L. Hůlka [-] , C. Ezeala [-] (85. M. Sedláček [-] ) , A. Pajer [-] , D. Kozma [-] (69. M. Sivrič [-] ) , J. Kateřiňák [-] , M. Škarecký [-] (87. M. Ansuma [-] ) , S. Smetana [-] (88. M. Borovička [-] ) , T. Fabián [-] , M. Toml [-] (90. M. Korec [-] ) , M. Sedláček [-]

Mostecký fotbalový klub o.p.s.
T. Divkovič [-] - J. Černý [-] , J. Chábera [-] (78. D. Dolejší [-] ) , M. Šíša [-] , F. Kura [-] (24. M. Marák [-] ) - M. Macháček [-] , M. Hejda [-] , D. Čada [-] , M. Jindráček [-] , . Štefko, [-] (61. S. Boušek [-] ) - D. Kasal [-]

ŽK: 60. J. Kateřiňák , 90. M. Korec - 47. M. Macháček , 65. M. Hejda , 85. J. Černý , 85. J. Záruba .
Hráči zápasu: L. Hůlka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Vít Petr - NOVÁK Michal, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.