1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

25.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boháč po týdnu opět chytil penaltu v nastavení! Cábelíci pak na penalty uspěli


Branky


0

Byť za devadesát minut branka nepadla, nehrál se v Králově Dvoře vůbec nudný fotbal. A nejzajímavější okamžik utkání přišel v samém závěru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V utkání řízeném rozhodčím Vaňkátem měl první střelu na bránu na svědomí domácí Balšánek, Straka byl na jeho zakončení připraven. Za Zápy kontroval nejproduktivnější hráč, Kalivoda, ovšem i Boháč si připsal první jistý zákrok. Nehrál se vůbec špatný fotbal, oba celky se dokázaly dostávat v ofenzivě do zakončení, přece jen trochu aktivnější byly v první půli Zápy a Bartoš potvrdil svou vynikající formu. Domácí Cábelíci už do konce poločasu gólovku neměli.

Hrdina Boháč, stejně jako před týdnem

Pro druhý poločas nahradil v týmu Záp Hakla Novák. Králův Dvůr byl oproti první půli více na míči a byl to Straka, který měl z brankářů více práce. A jednou mu dokonce pomohla tyč, to když zakončoval domácí Hájek. Nejnebezpečnější chvíle ze strany Záp přišly se závěrem poločasu. Nejprve Boháč vychytal zakončení z bezprostřední blízkosti. A tak když už to vypadalo, že jinak kvalitní utkání branku nepřinese, byla v 90. minutě ve prospěch hostujícího celku nařízena penalta. Pro Králův Dvůr to bylo trochu déja vu – stejná situace je potkala i minulé kolo proti Chrudimi – za stavu 0:0 tehdy Boháč penaltu chytil. A tak svěřenci trenéra Baráta spoléhali na svého brankáře i tentokrát. Míč si vzal zápský Pavlík, poslal míč k pravé tyči… A Boháč jeho záměr vystihl a střelu vyrazil!

Králův Dvůr při rozstřelu opět uspěl

A tak mohli Cábelíci ve své oblíbené disciplíně rozhodnout o zisku druhého bodu. Domácí byli při penaltách stoprocentní, prosadili se Balšánek, Šilhavý, Petr, Kabele i Kraus, zatímco za hosty zklamal Matějka, který při svém pokusu při rozběhu zadrobil a Boháč opět vystihl směr střely.

 

(FOTO: Facebook FK Králův Dvůr)



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
František Barát (trenér): "Přestože branka ve hře žádná nepadla, tak jsme viděli dobrý zápas dvou dobrých mužstev. Zápy mají kvalitní tým, my hrajeme taky slušný fotbal, takže z toho bylo zajímavých devadesát minut. V půli měli více ze hry Zápy, ve druhé my, kdy jsme nedali mraky šancí, hlavně mezi 60. a 80. minutou. Na konci jsme udělali chybu a rozhodčí proti nám odpískal penaltu. A Boháč už podruhé za sebou chytil v 90. minutě pokutový kop. Na penalty teď máme štěstí a vyhráváme je, Boháč opět jednu chytil a my dali všechny. Těch pár diváků, co na zápase bylo, mohlo být spokojeno, vzrušení bylo, utkání mělo svou kvalitu, bylo to nahoru dolů a je až s podivem, že ty branky nepadly. Ale bohužel, nebylo nám souzeno, třeba Hájkem jsme nastřelili tyč. za muže zápasu opět označím jednoznačně Boháče, z pole pak zahráli výborně oba stopeři, Šilhavý a Sus, v záloze pak odehrál vynikající zápas, hlavně ve druhé půli, Balšánek."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Pro nás to bylo nešťastné utkání. Byli jsme lepší, v první půli jsme Pavlíkem nedali ze dvou jasných situací branku. Druhý poločas to bylo takové nahoru dolů, šance měli i domácí. Vše vyvrcholilo v 90. minutě, kdy byla jasná penalta pro nás, ale Pavlík bohužel neproměnil. Bez gólu se vyhrát nedá. Naším nejlepším hráčem byl stoper Petrů."



Sestavy


FK Králův Dvůr
M. Boháč [-] - D. Zelenka [-] , M. Sus [-] , T. Šilhavý [-] , M. Petr [-] - M. Procházka [-] , J. Kabele [-] , J. Balšánek [-] , M. Kraus [-] , Š. Hlinka [-] (67. J. Junek [-] ) - A. Hájek [-] (87. P. Eliáš [-] ) -

SK Zápy
R. Straka [-] - F. Hakl [-] (46. M. Novák [-] ) , J. Duben [-] , J. Petrů [-] , M. Pávek [-] - D. Kalivoda [-] (70. R. Jíra [-] ) , V. Svoboda [-] , P. Putz [-] , P. Pavlík [-] , J. Kalaš [-] (58. J. Jelínek [-] ) - T. Matějka [-] -

ŽK: 40. M. Procházka , 77. M. Sus - 60. J. Jelínek , 82. R. Jíra .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.