2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

24.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benátky se proti desítce protihráčů dlouho neprosazovaly. Na poslední chvíli ale tři body vybojovaly


Branky


0

Benešov začal zápas dobře, šel do vedení a to si pro první poločas pohlídal. Jeho situaci ale značně ztížil Žák, který ve 40. minutě viděl po faulu druhou žlutou kartu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hloupé vyloučení oslabilo hosty

Důležité utkání celků pohybující se v dolních patrech tabulky. A pro domácí tým vše začalo katastrofálně. Dominik Rejhon se propracoval po pravé straně ke střele a zařídil hostům už v 6. minutě vedení – 0:1. Benešov to nakoplo a dále působil aktivněji, v 17. minutě ale musel udělat změnu v sestavě, když střelce branky Rejhona nahradil Šumský. Utkání pokračovalo bez větších šancí, Benátky z přímého kopu nic nevytěžily. V 21. minutě už ale srovnáno být mohlo. Po standardce pálil Sivrič a následně Škarecký vedle Starečkovy brány. Po půlhodině hry střílel domácí Michal Sedláček z boku do tyče. A pak přišla zajímavá a pro vývoj zápasu velmi důležitá situace. Benešovský Žák dostal žlutou kartu nejprve za řeči, a když o pár sekund později zajel do Marka Sedláčka, bylo jasno – Benešov dohraje zápas o desíti.

Hrdina Benátek? Škarecký!

Jenomže s přesilovkou se Benátky vypořádat neuměly. Benešov se v pohodě bránil, domácí celek byl stále a stále nervóznější a Stareček nemusel dlouhé minuty řešit žádnou nebezpečnou situaci. Poslední čtvrthodinka už ale domácím vyšla o poznání lépe, než předchozí průběh druhé půle. Benátky nabudila situace ze 75. minuty, kdy Polom našel ve vápně Škareckého a jeho hlavička šla do břevna, míč poté jen těsně nepřešel brankovou čáru. O pár okamžiků na to hlavičkoval nepřesně Toml. Ale třetí nebezpečí před benešovskou brankou už vyrovnání přineslo. Michal Sedláček našel svým centrem na zadní tyči Poloma a ten o horní tyč poslal balón do sítě – 1:1. A přihrávající na tuto branku mohl v 86. minutě dokonce rozhodnout, jenomže jeho voleji přece jen pár čísel chybělo. Benešov už poslední minuty jen bránil, alespoň do penalt se mu ale utkání nakonec dovézt nepovedlo. Už v nastavení napřáhl Martin Škarecký, Stareček míč jen lehce škrtl a radost Benáteckých byla obrovská – vedli 2:1 a po třech minutách nastavení slavili veledůležité tři body!

Zdroj foto: skbenesov.blgz.cz



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček (trenér, pro kopanabenatky.cz): "Bylo to utkání o šest bodů, do kterého jsme ale špatně vstoupili. Po naší chybě se soupeř dostal do vedení. První poločas nebyl z naší strany dobrý. Byli jsme nervózní, vázla nám kombinace. Řekl bych, že jsme hráli chaoticky. Hosté se v závěru nechali vyloučit a my si ve druhém poločase vytvořili vytrvalejší tlak, avšak bez zakončení. První šanci jsme si vypracovali až čtvrt hodiny před koncem, kdy jsme trefili břevno. Myslím si, že po tomto momentu jsme se semkli. Podařilo se nám vyrovnat a v závěru vstřelit šťastnou vítěznou branku. Dnes nám přišla vhod i pomoc z Mladé Boleslavi, s výkony těchto hráčů jsem byl spokojen. Výhru jsme potřebovali jako sůl. Věřím, že z nás pomyslná deka spadne. Soutěž je však stále ještě dlouhá, čeká nás ještě x zápasů, které rozhodně budou i těžší."

SK Benešov
Luboš Zákostelský (trenér, pro skbenesov.cz): "Utkání jsme začali dobře, ale odjíždíme s prázdnou. Nemáme ani body a ještě jsme přišli o dva hráče. Soupeř měl ve druhé půli spoustu standardek, trefil břevno a v nastavení přidal druhou branku. Věřím tomu, že v jedenácti bychom vyhráli."



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Toml [-] , M. Sedláček [-] (60. M. Ansuma [-] ) , M. Sivrič [-] (93. M. Karásek [-] ) , A. Pajer [-] , G. Mendy [-] (46. C. Ezeala [-] ) , M. Škarecký [-] , M. Sedláček [-] , S. Smetana [-] , R. Polom [-] , M. Borovička [-]

SK Benešov
J. Stareček [-] - L. Braný [-] (70. M. Večera [-] ) , J. Zákostelský [-] , M. Štancl [-] - D. Rejhon [-] (17. Z. Vrňák [-] ) , J. Žák [-] , P. Čapek [-] , M. Kučaba [-] (89. L. Vopat [-] ) , D. Skopec [-] - - D. Preisler [-] , J. Laštovka [-]

ŽK: 62. S. Smetana , 90. A. Pajer - 33. J. Laštovka , 39. J. Žák . ČK: 40. J. Žák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Janoch Marek - KUBEC Václav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.