0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:30

23.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní utkání vyznělo pro Chrudim


Branky


0

Zápas nahoru dolů se odehrál v Tachově, kam přijela první Chrudim. V prvním poločase ještě hosté nenašli recept na skvělého Houdka v bráně Tachovanů, po pauze se už však třikrát prosadili. Dvakrát se do střelecké listiny zapsal Ondřej Kesner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Houdek čaroval

Atraktivní utkání v Tachově začalo dvěma velkými příležitostmi hostů. Nejprve v páté minutě Langr pronikl až do pokutového území a nesobecky vybídl jednoho ze svých spoluhráčů ke skórování, proti přízemní střele se však fantastickým zákrokem vyznamenal tachovský gólman Houdek! Za pár okamžiků se sám Langr dostal do velké šance, jenže bránu přestřelil. Tachovští odpověděli ve 12. minutě, když kapitán Matas poslal skvělý centr na levou tyč, jenže ani jeden z jeho spoluhráčů na míč těsně nedosáhl.

 

Ve 22. minutě byl favorit z Chrudimi blízko otevření skóre, technická rána z přímého kopu mířila mezi tři tyče, jenže skvělý Houdek byl proti. O pět minut později se do šance dostal Rybička, vyškolil tři bránící hráče Tachova a prudkou střelou z úhlu donutil strážce domácí klece k dalšímu velmi povedenému zákroku. Poslední příležitost prvního poločasu měli Tachované. Mlynařík z levého křídla nacentroval do vápna, kde se jeden z jeho spoluhráčů dostal také k hlavičce, ta však mířila nad.

Smrtelné protiútoky

Pět minut po startu druhého poločasu padl první gól utkání. Chrudim přešla do rychlého brejku, který vedla středem hřiště. Po sérii povedených přihrávek na jeden dotek se míč dostal na malém vápně k Ondřeji Kesnerovi, jenž neměl problém trefit prázdnou bránu. Srovnat mohli domácí v 59. minutě, proti střele zpoza vápna se skvěle vytáhl gólman Mrázek.

 

A tak platilo známé fotbalové pravidlo, které není třeba představovat. V 61. minutě utekli Chrudimští po pravé straně, pro centrovaný míč si seběhl Petr Rybička a jemným obloučkem překonal vyběhnuvšího Houdka. Otevřený fotbal pokračoval i nadále, šance se rodily na obou stranách. Poslední z nich zužitkoval v 83. minutě dnes podruhé Ondřej Kesner. Zprava pronikl mezi dvěma tachovskými fotbalisty do vápna, obstřelil Houdka a míč uklidil přesně ke vzdálenější levé tyči.

 

Chrudim tak úspěšně potvrdila roli favorita a také po tomto víkendu zůstane na prvním místě ČFL.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Vladimír Pintíř (vedoucí mužstva): "Chtěli jsme hrát něco, jiného, než jsme nakonec hráli. První půle ještě byla jakž takž, i když úvodních patnáct minut jsme v ní nehráli tak aktivně, jak jsme měli. Pak jsme hru vyrovnali a dostávali se do hry, byl z toho po půli pro nás přijatelný výsledek 0:0. Zápas ovšem rozhodly ve druhém poločase tři individuální chyby. Při prvním gólu šel defenzivní hráč na středu pole do kličky do hráče a udělal hroznou hrubku, z přečíslení jsme dostali branku a od toho se vše odvíjelo. Pak už jsme hru otevřeli, vytvořili jsme si tlak, měli jsme pár standardek, paradoxně po asi čtvrtém rohu jsme po nastřelení protihráče pustili hosty do brejku a byl z toho druhý gól.Poté došlo k podklouznutí našeho stopera a čáslavský hráč šel sám na branku - 0:3. Je pravdou, že soupeř byl lepší, že vyhrál asi zaslouženě, ale výsledné skóre neodpovídá hře. Naším nejlepším hráčem byl brankář Houdek, který ještě dobré dvě branky chytil."

MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Od počátku jsme byli aktivnější, měli jsme tutovou šanci hned v úvodu utkání. A bohužel se nám v prvním poločasu proměnit žádnou našich příležitostí. Druhý poločas byl už o něčem jiném, konečně jsme branku dali a myslím, že jsme diktovali tempo až do konce. Domácí se snažili, ale náznaky šancí si vytvořili pouze z dlouhých autů nebo standardních situací, a to se nám povedlo ubránit. Takže odvážíme tři body s nulou vzadu, jsme spokojení. Za nejlepšího hráče volím střelce dvou branek, pravého záložníka Kesnera."



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Hoffmann [-] (64. M. Hrošovský [-] ) , M. Mlynařík [-] , F. Dvořák [-] , D. Hradecký [-] (57. M. Folejtar [-] ) , D. Vaněček [-] , D. Tříska [-] , T. Habart [-] , P. Šácha [-] (57. R. Kropáček [-] ) , M. Knakal [-] , J. Matas [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , P. Rybička [-] (86. P. Tlapák [-] ) , L. Mastík [-] , J. Krčál [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , O. Hauf [-] (74. M. Ráliš [-] ) , S. Langr [-] (88. M. Langr [-] ) , J. Luptovský [-] (55. D. Sixta [-] ) , O. Kesner [-] (88. M. Opina [-] )

ŽK: 20. J. Matas , 45. M. Hoffmann , 81. D. Tříska - 32. J. Luptovský .
Hráči zápasu: D. Houdek - O. Kesner .
Počet diváků: 369. Rozhodčí: Ginzel Ondřej - MARTÍNEK Petr, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.