0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

23.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dubský rozhodl o třech bodech pro Jirny


Branky


0

Jediný gól rozhodl utkání, které přineslo také plno sporných momentů a rozezlených domácích fanoušků. Především v prvním poločase ukázaly favorizované Jirny svou kvalitu a díky Tomáši Dubskému si z Kolína odvezly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První a poslední gól

Třináctý tým ČFL Kolín přivítal na svém hřišti v nedělním zápase čtvrté Jirny. Ty také od prvních minut potvrzovaly roli papírového favorita a byly nebezpečnějším týmem. Ve dvanácté minutě se jim to také povedlo vyjádřit gólově. Parys zahrál standardní situaci přímo na hlavu Melechovského, který orazítkoval břevno. K dorážce se dostal Tomáš Dubský a nezaváhal!

 

Za další tři minuty mohli kolínští odpovědět a vyrovnat. Kouřil oslovil povedeným centrem za obranu Kouřila, který na nic nečekal a z první poslal míč před bránu, kde číhal Klátil. Tomu střela ale nesedla úplně podle představ a míč zamířil těsně vedle Fendrichovy klece!

 

I dále se hrála pěkná partie, Jirny však působily nebezpečněji. Další šanci ke skórování měli i tak hráči Kolína. V 36. minutě se exekuce přímého kopu ujal domácí Brunclík a z třiceti metrů prověřil připravenost Fendricha. Pár minut před koncem poločasu mohl vedení hostů navýšit Vandas, jeho střílený centr nadělal Vízkovi v brance Kolína mnoho problémů, ale nakonec ho domácí gólman dokázal vytěsnit mimo tři tyče.

První a poslední šance

Jirnám mohl ve druhé půli zajistit dvoubrankový náskok Dubský, jenomže po rohovém kopu nedokázal trefit odkrytou bránu. Kolín se do šancí nedostával, ale i tak se diváci úplně nenudili, byť se často zlobili ohledně výroků rozhodčích, kteří dle jejich názoru posuzovali sporné zákroky ve prospěch hostů. Oba týmy ale nevynechaly jediný souboj a rvaly se o body. Jenomže kouskovaná hra začala hostům postupem času naplno vyhovovat a konec zápasu se blížil, aniž by si jeden z týmů vytvořil před brankářem soupeře nějaký náznak příležitosti. Fendrich až v 83. minutě likvidoval Kučerův nijak prudký pokus. Nervózní závěr se pak do zápisu kromě žlutých karet nijak nezapsal a Jirny tak urvaly tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Po brance, která nás dostala do vedení, jsme ve velkém počtu bránili a nedokázali jsme se dostat nahoru, soupeř dobře presoval a atakoval. V první poločase nás tak domácí dostali pod tlak a vytvářeli si standardní situace. Nás ale podržel brankář Fendrich, který podal excelentní výkon bez jediné chybičky. Když jsme se dostali do brejku, tak jsme ho řešili špatně. Utkání probíhalo tak, že soupeř se snažil vyrovnat, ale ve druhé půli se prakticky nedostal ke střele přes naší zhuštěnou obranu. Pak už to bylo hodně kouskovaný boj, žádný pěkný fotbal, a my vítězství uhájili."



Sestavy


SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - M. Kouřil [-] (80. J. Biško [-] ) , L. Seifert [-] (46. V. Hron [-] ) , M. Jelínek [-] , D. Nešpor [-] , M. Klátil [-] (66. P. Němeček [-] ) , J. Kučera [-] , J. Štoček [-] , D. Brunclík [-] (82. Z. Zmeškal [-] ) , D. Veselý [-] , P. Šourek [-]

SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , T. Dubský [-] , P. Vandas [-] (88. J. Nevařil [-] ) , M. Šťastný [-] , A. Melechovský [-] (84. V. Pokorný [-] ) , J. Vondráček [-] , L. Hruška [-] , D. Kocourek [-] (73. F. Škorvánek [-] ) , M. Parys [-]

ŽK: 9. D. Brunclík , 77. V. Hron , 90. J. Biško , 90. Z. Zmeškal - 20. L. Hruška , 90. T. Dubský .
Hráči zápasu: V. Fendrich .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KAPOUN Michal, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.