1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

23.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Až penalty rozsoudily týmy po vyrovnaném průběhu


Branky


0

Brozany zapracovaly na defenzivě a po minulé těsné prohře v Dobrovici teď už tým kolem Aleše Pikla uspěl. Byť jen za dva body, ale i ty se proti Štěchovicím určitě počítají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzivy hrály prim

Brozanská defenziva se zlepšuje zápas od zápasu a na Štěchovice tak na půdě posledního celku tabulky nečekala lehká práce.  A byl to Sňozík, kdo měl v úvodu z brankářů více práce. Jenomže gólová šance dlouho nepřicházela ani na jedné straně, hra trpěla nepřesnostmi a byl to hlavně boj. Ve 24. minutě si Hlaváč smlsl na zakončení Vernera z přímého kopu, za domácí odpověděl Pelikán. K tomu byl přiťuknut míč Bendou, Pelikán ho ze vzduchu dobře trefil a jen těsně minul bránu. I další gólovku měly Brozany, když chvíli před poločasem hlavičkoval osamocený Benda po přesném centru jen do břevna. A tak se na gól čekalo v prvním poločase marně.

Boj a nepřesnosti

A bohatší co do počtu branek nebyla ani následující pětačtyřicetiminutovka. Přitom už dvě minuty po příchodu z kabin zakončil po standardce hostující Busta svým volejem jen těsně mimo. Na druhé straně netrefil Pikl z přímého kopu prostor mezi třemi tyčemi, pak se hra zase uklidnila a případný zakončení létala jen mimo brány. Gólovka už nepřišla a týmy se spokojily s dělbou bodů, o výherci rozhodovaly až penalty.

První dva hostující hráči nedali

A ty začaly Štěchovice katastrofálně, když v prvních dvou sériích neuspěl Hlaváč a Říha. To domácí sázeli jeden úspěšný pokus za druhým, Soukupa, který nahradil pro penalty Sňozíka, překonali Franc, Šollar, Pelikán… Až neuspěl Golovko a hostující Švejda dostal pod tlak posledního domácího hráče Pikla. Zkušený borec ovšem nezaváhal a bonusový bod zůstal v Brozanech.

 

ZDROJ FOTO: SK Sokol Brozany



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer): "Bylo to vyrovnané utkání průměrné třetiligové úrovně. Měli jsme v úvodu mírnou převahu a vypracovali si dvě gólové příležitosti. Jenomže ty jsme neproměnili a zápas nakonec skončil bez gólu, Štěchovice se vlastně do pořádné šance nedostaly. Nejlepším hráčem byl Cibulka s gólmanem Hlaváčem."

Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holesta (vedoucí mužstva): "Byl to náš vyloženě nejslabší zápas nejen v jarní části, ale dle mého i v celé sezóně. Nedařilo se nám nic, v první půli jsme mohli dokonce dvakrát inkasovat, ve druhé jsme hru srovnali a možná měli i malinko navrch, ale stejně, proti soupeři, který je beznadějně poslední to bylo hodně málo. Nespokojenost, bod je málo, měli jsme tam uspět. Těžko někoho vyzdvihnout za výkon, snad jen Radek Sňozík - neinkasoval a i když neměl tolik zákroků, tak musel řešit dva těžké momenty."



Sestavy


SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - A. Pikl [-] , C. Golovko [-] , P. Pokrovskij [-] , R. Cibulka [-] - P. Zadina [-] , T. Pelikán [-] , M. Kučera [-] (79. M. Müller [-] ) - J. Benda [-] , J. Franc [-] , I. Šollar [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - M. Švejda [-] , J. Košata [-] , F. Busta [-] , V. Müller [-] - R. Hajdarevič [-] (71. A. Kraus [-] ) , M. Verner [-] (90. M. Soukup [-] ) , L. Jakobovský [-] , T. Pavlík [-] (82. M. Říha [-] ) - L. Batka [-] - P. Borkovec [-] (79. J. Cienciala [-] )

ŽK: 73. P. Pokrovskij , 91. J. Franc - 43. R. Hajdarevič .
Hráči zápasu: R. Hlaváč , R. Cibulka .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Rejžek Pavel - HRKAL Václav, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.