2:1
(1:0)
58. J. Franc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 10:15

20.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany bojovaly, bodové odměny se ale v Písku nedočkaly


Branky


0

Tabulkové postavení soupeřů pasovalo na jasné favority domácí. Ti se nakonec tří bodů dočkali, ale lehce se výhra Písku rozhodně nerodila. Písek šel do vedení brankou Řezáče, na kterou v druhé půli dopověděl Franc. Vítěznou branku pak vsítil v 66. minutě Šlehofer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pár minut před poločasem se trefil Řezáč

Na podzim dokázali Písečtí v Brozanech zvítězit 2:1 a jako favorité nastupovali i tentokrát. Výhodou jim bylo i domácí prostředí. Přesto se domácí dlouho nemohli dostat do žádné větší šance. Ani hosté z Brozan, kteří z dosavadních devatenácti zápasů zvítězili jen dvakrát, si velké příležitosti nepřipravili, s domácími tak hráli vyrovnanou partii. První gólová šance zápasu tak přišla až pět minut před poločasovou přestávkou a na svědomí ji měli domácí. Filip Řezáč prokázal v osobním souboji dostatečný důraz a poslal svůj tým do vedení 1:0. V posledních minutách zápasu pak oba týmy promarnily po jednom rohovém kopu a šlo se do kabin. 

I přes velký tlak hostí dovedl Písek zápas k vítěznému konci

Ačkoli Písek po prvním poločasu vedl, vývoj z jeho hlediska optimální nebyl. Brozany, které jsou v tabulce beznadějně poslední totiž rozhodně nehrály jako tým, který už je v soutěži odepsaný. A to hosté také záhy gólově stvrdili. Po necelé hodině hry totiž vznikl před bránou Písku zmatek, kterého dokázal využít Jan Franc a doklepl míč do sítě – 1:1. Vyrovnání bylo pro domácí čárou přes rozpočet, naštěstí pro ně se jim však podařilo velmi rychle odpovědět. Známý střelec z velkých dálek Lukáš Šlehofer napřáhl a jeho projektil zapadl přesně k pravé tyči - 2:1. Velkou šanci měl pak i Němec, jeho pokus ale Hlaváč vyrazil. S blížícím se koncem hry se Písečtí čím dál více stahovali k vlastní bráně a museli odrážet četné útoky hostí. Blízko gólu byl Benda s jehož pokusem měl Rondzik mnoho starostí. V závěru vyvinuli Brozanští opravdu výrazný tlak a jen díky neproměněným šancím Pikla a Müllera tak mohli přece jen po devadesáti minutách slavit domácí. Povinné tři body se však ukázaly jako velmi těžce vydřené. Brozany se totiž jako tým s pouhými šesti body rozhodně neprezentovaly.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (pro fcpisek.cz): "Pro nás jsou vítězství a zisk tří bodů v tomto utkání strašně důležité. Jsem rád za to, že jsme zápas takto zvládli. Dosud jsme doma odehráli dva zápasy, ve kterých jsme chtěli získat maximální počet bodů, což se také povedlo. Získali jsme tři body, některé fáze hry byly z naší strany dobré, ale byly tam i věci, se kterými nemohu být spokojený."

SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (pro fcpisek.cz): "Gratuluji domácím k zisku tří bodů. Všichni dobře víte, jak na tom jsme v tabulce, máme šest bodů, takže naším cílem je, solidně dokončit soutěž a hrát to, na co máme. Náš tým je hodně mladý, je v něm pouze pár starších hráčů, takže už nyní pomalu budujeme mužstvo pro příští sezónu."



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - O. Sajtl [-] (51. V. Zeman [-] ) , M. Rendla [-] , J. Kalášek [-] , P. Řehák [-] - J. Ježdík [-] (84. M. Grobár [-] ) , L. Šlehofer [-] , V. Milec [-] , M. Voráček [-] - F. Řezáč [-] (87. J. Held [-] ) , F. Němec [-] (68. J. Zušťák [-] )

SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - T. Pelikán [-] , A. Pikl [-] , C. Uka [-] (46. J. Benda [-] ) , I. Malina [-] - C. Golovko [-] (79. M. Müller [-] ) , I. Šollar [-] , P. Zadina [-] , R. Cibulka [-] , M. Kučera [-] (74. P. Pokrovskij [-] ) - J. Franc [-]

ŽK: 32. M. Rendla .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Štrincl Pavel - Šlapák, Kříž.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.