2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.01.2016 15:00

Čtvrtfinálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Fokeful vyřadil tým Roztok + FOTO


Branky


2. P. Tvrz , 12. P. Hornof
0

Ve třetím utkání se s favorizovaným Fokefulem utkal tým Roztok. Utkání sice přineslo mnoho slibných šancí, ale rozhodl první poločas a pouze dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkné kombinace, špatné zakončení

Ve druhé minutě doplatil na pomalou rozehrávku Roztok Hůla, který neměl dostatek času a Petr Tvrz zúročil napadání v obraně, 1:0.

V 6. minutě dokázal Petr Tvrz nastřelit pouze tyč branky. Minutu na to na druhé straně Maršík vyzkoušel Peška, ale jeho střela na zadní tyč jen těsně minula bránu.

V 8. minutě M.Tvrz rozehrál rohové vhazování na Matese, tomu střela sjela a zakončení bylo velice nepřesné. V 9. minutě se ocitl Sklenka sám před brankářem, Situaci chtěl vyřešit lobem přes brankáře, ale střele chyběla razance.

V závěru poločasu po pěkné kombinaci Hornofa s Pucholtem, Hůla prvního jmenovaného napoprvé skvěle vychytal, ale na jeho dorážku už byl krátký, 2:0.

Bezbrankový druhý poločas

V 17. minutě zahrávaly Roztoky přímý kop, ale šanci na snížení skóre zápasu zastavila už zeď. FC Fukeful předváděl pěknou kombinační hru, ale zakončení bylo vždy nepřesné.

Na druhé straně Roztoky hrály jednoduchý fotbal, především byli důrazní v obraně. Z čehož pramenila i žlutá karta Sixty. V 21. minutě nahrával přesnou přihrávku na zadní na nabíhajícího M. Tvrze, ten stoprocentní šanci nevyužil. V závěru utkání gradoval tlak Fokefulu, ale v zakončení byli hráči hodně nepřesní.

V závěru přišla ještě střela Tvrze, která šla těsně nad břevno Hůlovy brány. 



Ohlasy k zápasu


FC Fokeful
Sklenka: Byli jsme líní, nehráli jsme vůbec naši hru. Roztoky byly nepříjemným protivníkem.

TJ Roztoky
Maršík: Nehráli jsme špatně. Ze začátku jsme se dohodli, že budeme hrát zezadu, abychom to moc neotevřeli. Mrzí nás neproměněné šance, které jsme v utkání měli. Stáli jsme proti těžkému soupeři, ale s výsledkem jsme nakonec spokojeni.



Sestavy


FC Fokeful
T. Pešek [-] - P. Hornof [-] , M. Kučera [-] , T. Mates [-] , T. Pucholt [-] , M. Rohla [-] , P. Tvrz [-] , J. Sklenka [-] , M. Tvrz [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - A. Bureš [-] , P. Maršík [-] , M. Brož [-] , M. Medřický [-] , J. Sixta [-] , M. Soukup [-] , M. Kaplan [-]

Hráči zápasu: P. Tvrz .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku