Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.12.2015 16:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky se konečně dočkaly bodů + FOTO


Branky


0

Do zápasu nastupovaly Roztoky s jedenácti hráči na soupisce, zatímco na straně druhé byl pouze jeden hráč na střídání.

Hůla po celou dobu skvělě držel svůj tým a má velkou zásluhu na první roztocké výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se otevřelo už v první minutě

Hned po úvodním hvizdu začal zápas náporem mladíků z Roztok. Ještě v první minutě zúročili svůj tlak, Brož svou střelou potrápil Bečiroviče, který dokázal jen vyrazit k Burešovi, a ten neměl problém se zakončením, 1:0.

V 5. minutě po rohovém vhazování se nejlépe ve vápně zorientoval Medřický, který poslal balón za záda brankáře Redoby teamu, 2:0.

Hra se ustálila uprostřed hrací plochy, kombinace postrádaly přesnost a myšlenku. V 9. minutě Huttr pěkně vystřelil, ovšem tvrdou střelou pouze orazítkoval břevno brány. Ještě v téže minutě, po rychlém rozehrání rohu, Aleš Kraus našel skulinu v přeplněném vápně u Hůlovy brány, 2:1.

V závěru poločasu se Jiří Kraus pokusil o zakončení, ale střele chyběla razance. Do protiútoku se rychle vydal Brož, ale do jeho střely se obětavě postavil obránce. 

Na palubovce kraloval Hůla

V úvodu druhého poločasu byl Redoby team tím aktivnějším a Hůla úspěšně likvidoval jejich šance. Ve 14. minutě to byl Ždánský, který se svou povedenou střelou snažil o srovnání skóre na výsledkové tabuli, ovšem jeho zakončení skončilo těsně vedle brány.

V 16. minutě Krajčo pěkně sklepl na nabíhajícího Bureše, ale ani jeho střelecký pokus neskončil za zády Bečiroviče. Koch rozehrál přímý volný kop na Ždánského, ovšem jeho pokus likviduje brankář Hůla. O minutu později je to Koch, který pověřuje Hůlu. Brankář Roztok je připraven, a i po této slibné brankové příležitosti drží vedení svého týmu.

 

V 19. minutě Pudil pěkně našel Brože, kterého vychytal brankář Bečirovič. Redoby team ve snaze srovnat skóre zápasu, střílel z jakékoliv pozice, ale do střel obětavě vbíhali hráči Roztok, nebo byli v zakončení hodně nepřesní.

Ve 23. minutě přišlo vytoužené vyrovnání, kdy po rychlém rozehrání rohového vhazování Koch přízemní střelou upravil výsledek na 2:2. Přestřelka Redoby teamu pokračovala, ale byl to Medřický, který po kombinaci s Kaplanem zasadil střelu do vinglu Bečirovičovy brány, 3:2.

V závěrečné minutě utkání mohl srovnat Aleš Kraus po pěkné nahrávce od Ždánského, ten ale patičkou poslal balón do zámezí.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Adam Bureš: „Nebylo to špatné utkání, důležité jsou body. Je vidět, že jsme bojovali a chtěli jsme co nejvíc ze zápasu vytěžit. Vyšla nám taktika zbytečně moc nechybovat a zodpovědně bránit.“

Redoby team
Petr Huttr: „Doplatili jsme na neproměňování šancí a malý počet hráčů. Byli jsme malinko lepší, ale bez gólu se nevyhrává. Na konci byly Roztoky šťastnější, byť jsme v poslední minutě srovnali na 2:2, ale následně jsme dostali gól a Roztoky díky tomu vyhrály.“



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Z. Melč [-] , M. Soukup [-] , J. Sixta [-] , M. Pudil [-] , M. Medřický [-] , P. Maršík [-] , M. Kaplan [-] , A. Bureš [-] , M. Brož [-] , Š. Masarovič [-]

Redoby team
J. Bečirovič [-] - P. Huttr [-] , T. Koch [-] , A. Kraus [-] , J. Kraus [-] , D. Žďánský [-]

Hráči zápasu: M. Hůla .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku