Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.12.2015 16:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body si připisuje Lubná + FOTO


Branky


0

V tomto zápase bylo k vidění utkání týmů, které ještě ve Viola cupu nezískaly ani jeden bod. Proto se očekávalo vyrovnané utkání, kde každá chyba může rozhodnout o výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Oba mančafty začaly opatrně. Až ve 4. minutě se dokázal uvolnit roztocký Pudil, utekl obraně a střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu, 1:0.

To byl impuls pro Lubnou, že se musí snažit více kombinovat, aby se dostali před soupeřovu branku. O minutu později byl před vápnem faulován Vopat. Pro Trejbala, který se postavil k trestnému kopu, nebyl problém uklidit míč za Hůlova záda, 1:1.

V 7. minutě byl stejný přestupek i před bránou Lubné, ovšem Soukup mířil nepřesně a balón skončil vysoko nad brankou.

Největší starostí byl pro Roztocké rychlý Trejbal, který svým pohybem dělal problémy nejen soupeřům, ale i vlastním spoluhráčům. Ti nestíhali dobíhat jeho naservírované přihrávky před prázdnou bránu.

Kvůli zbytečným chybám Roztok byla jejich obrana přetížená. Jednu takovou udělal i mladý Bureš, ale jeho zaváhání Suchý nepotrestal. Od této žádná vyložená šance ani na jedné straně nepřišla. Suchý sice vybojoval balón, ale Brabec se z první netrefil ideálně. Stejně tak dopadla i Trejbalova střela v závěru poločasu.

Suchý se rozstřílel a zaznamenává hattrick

Kdo čekal stejný úvod jako v prvním poločase, spletl se. Ihned po zahájení se Brabec zmocnil míče a svou střelou otočil skóre utkání na stranu svého týmu, 1:2.

V tomto okamžiku se hra ustálila ve středu hřiště bez větších akcí a šancí. V 17. minutě získal Suchý balón, opět po chybě Roztok ve středu hřiště, krátkým přiťuknutím si míč připravil na svojí silnější nohu a vystřelil podél gólmana, 1:3.

V tomto okamžiku získali nadvládu Lubenští. Ti předváděli pěkné kombinace, sebevědomě chodili do soubojů jeden na jednoho, což přineslo ještě další branky. V 19. minutě po kombinaci z levé strany měl Suchý ideální pozici, místo zakončení zvolil nahrávku, která ale nenašla adresáta. Reputaci si napravil o několik minut později, kdy krásnou střelou do horního rohu branky nedal Hůlovi sebemenší šanci, 1:4.

Půl minuty před koncem zápasu zastavil Brabec skluzem přihrávku od brankáře a po kombinací se Suchým upravili výsledek na 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Kaplan: „Vyrovnané utkání, ze začátku jsme měli vyložené šance. Potom Lubná z protiútoku vyrovnala a dál nás sráželi naše vlastní chyby v obraně, kdy jsme zbytečně ztráceli míče.“

Baník Lubná
Denis Vopat: Byl to hodně důležitý zápas, vzhledem k tomu že ani jeden tým neměl doposud ani jeden bod. Očekávání, že utkání bude vyrovnané, se potvrdilo a jediné v čem byl rozdíl bylo, že soupeř udělal pár chyb, které jsme dokázali potrestat, díky našemu střelci Petru Suchému.“



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Sixta [-] , M. Soukup [-] , Š. Masarovič [-] , M. Pudil [-] , A. Bureš [-] , Z. Melč [-] , M. Medřický [-] , D. Vejvoda [-]

Baník Lubná
P. Souček [-] - D. Ondruš [-] , L. Brabec [-] , D. Vopat [-] , P. Suchý [-] , M. Komín [-] , M. Gebhart [-] , A. Trejbal [-]

ŽK: 2. A. Trejbal .
Hráči zápasu: P. Suchý .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku