V. Blaha 46.
P. Ficek 90. (vl.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojanovice rozhodly v závěru utkání


Branky


46. V. Blaha , 90. P. Ficek (vl.) - 59. R. Janás
0

V něděli ve 24. kole přivítaly Bojanovice soupeře ze Bzence, který dorazil pouze v 10 hráčích. Ve druhém poločase se však počet hráču na obou stranách srovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Hosté přijeli do Dolních Bojanovic pouze v 10 hráčích a tak by se zdálo, že pro domácí bude utkání hračka. Během prvního poločasu si dokázali vytvořit pár brankových příležitostí, ale do branky se žádná nevešla. Několikrát dobře zasáhl výborně chytající Rachvala, jindy už byl překonán, ale hostující obránce dokázal míč na brankové čáře vykopnout. I přes stálou územní převahu domácích se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Půlkrábek hlavou rozhodl

Druhá půle začala pro domácí dobře. Hned ve 46. minutě se uvolnil Vladimír Blaha, pohrál si s hostující obranou i brankářem a otevřel skóre. Hosté ale nesložili zbraně a stále se tlačili dopředu. V 59. minutě zahrávali přímý kop z levé strany a míč skončil k údivu všech v brance. V 64. minutě se navíc síly na obou stranách vyrovnali, když byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Veselý. Bojanovice se i nadále více tlačili před soupeřovu bránu a unavení hosté se snažili remízu udržet stůj co stůj. Až v nastaveném čase dokázal trefit hlavou centrovaný míč Pavel Půlkrábek a přes hlavu jednoho z hostujících hráčů zapadl míč k tyči. V zápětí hlavní pan rozhodčí ukončil utkání. Bojanovice budou mít další příležitost proti Uhričím, kde budou moci znovu bodovat. Bzenec přivíta doma KEN Veselí. 

 

Zdroj fotografii: www.facebook.com/skdolnibojanovice



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Bojanovice
Jan Bílík - hráč SK Dolní Bojanovice: V utkání se potvrdilo, že nám hra do plných nevyhovuje a dokonce ani proti nekompletnímu soupeři se těžko prosazujeme. Šancí jsme si vytvořili dost, ale úspěšnost byla špatná. Jsem moc rád, že se nám podařilo utkání dotáhnou do vítězného konce a na jaře konečně doma vyhrát.




Sestavy


SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - F. Seják [-] , M. Veselý [-] , J. Seják [-] (75. D. Bohun [-] ) - M. Dvořák [-] (46. J. Siwiec [-] ) , T. Podrazil [-] , A. Řezáč [-] (70. P. Bohun [-] ) , P. Půlkrábek [-] , M. Bohun [-] - A. Tomaštík [-] (46. K. Kučí [-] ) - V. Blaha [-]

TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - K. Ebringer [-] , P. Ficek [-] , J. Vajdík [-] , T. Dulovecz [-] , J. Fišer [-] , P. Ebringer [-] - L. Vajdík [-] , R. Janás [-] - L. Večeřa [-]

ŽK: 61. M. Veselý , 82. M. Bohun , 82. F. Seják - 54. P. Ebringer , 75. P. Ficek . ČK: 64. M. Veselý .
Místo: D.Bojanovice. Rozhodčí: MODER Patrik - MORAVEC Jakub, RAČICKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.