Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatobořice zvládly duel se Bzencem


Branky


0

V neděli do Svatobořic zavítal tým ze Bzence. Bzenecký tým přijel v 11 lidech, to samé platí pro tým ze Svatobořic. Svatobořice měly však lepší zakončení a tak si doma nechaly všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

22. kolo Okresního přeboru nám přineslo zápas mezi Svatobořicemi a Bzenecem B. Bohužel obě mužstva vstoupili do utkání v 11 hráčích. Domácí Svatobořice měli v sestavě dva dorostence a na střídaní měli 4 hráče z B týmu, kteří už měli v nohou zápas ze soboty. Hned ze začátku zápasu měli vetší šanci Svatobořice, Hajný ale tuto možnost na otevření skóre využít nedokázal. Skóre se tak měnilo až ve 33. minutě, když se hlavou trefil Zdeněk Pazderka. Do konce prvního poločasu Svatobořice uklidnil svým gólem Hajný, který se po samostatném úniku nemýlil a zvyšil stav zápasu na 2:0. Toto skóre zůstalo do konce poločasu. 

Bzenec se snažil vyrovnat

Druhý poločas začal gólem Bzeneckého záložníka Lukáše Vajdíka, který svým gólem alespoň snížíl. Ale po chvíli se skóre opět měnilo, když po chybě hostujícího gólmana navýšil skóre Stanislav Pekárek. Po této akci zápas nabídl ještě jeden gól a to v podání Hajného, který svou střelou do prázdné branky znovu navýšil skóre a domácí mohli zápas dohrát v klidu. Hosté však ještě chtěli hrát a dokázali ještě snižít na 4:2, když se trefil Večeřa Libor. Toto skóre zůstalo do konce zápasu. Bzenec bude mít šanci napravit toto utkání proti Kostelci. Svatobořice můžöu sebrat další kolo body v Uhřicích. 



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
Marek Svozil - hrající trenér: Bohužel jsme opět měli problém se složením mužstva, když za nás museli nastoupit dorostenci a hráči z B týmu. Naštěstí jsme ale zápas zvládly a uhrály všechny tři body, což je to hlavní.




Sestavy


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - M. Změlík [-] (82. R. Chlustina [-] ) , M. Navrátil [-] (86. R. Žandovský [-] ) , J. Lunga [-] , D. Lunga [-] (73. L. Toman [-] ) , Z. Pazderka [-] , P. Hajný [-] , J. Michna [-] , S. Pekárek [-] , L. Lunga [-] , J. Varmuža [-] (52. P. Sklenář [-] )

TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - P. Ebringer [-] , T. Dulovecz [-] , J. Vajdík [-] , P. Ficek [-] , K. Ebringer [-] - L. Vajdík [-] , T. Zlámal [-] , M. Soukup [-] , R. Janás [-] - L. Večeřa [-]

ŽK: 19. J. Varmuža .
Místo: Svatobořice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁŘ Filip - MRKVICA Tomáš, KUKULA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.