Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhřice nadělily debakl Bzenci


Branky


29. L. Smílek , 33. J. Rotrekl (p.) , 43. J. Neumann , 45. M. Mikšík , 47. M. Mikšík , 55. J. Neumann , 61. J. Neumann , 78. J. Rotrekl , 82. P. Kramář , 84. M. Mikšík (p.)
0

Netradičně v sobotu přívítaly Uhřice na svém hřišti Bzenec, který dojel jen v 11 lidech, bez posil z A týmu. Zápas měl tak jasného favorita. Uhřice si jednoznačně poradily a vyhrály vysokým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned první půle plná gólů

Začátek utkání dal hned najevo jasného favorita, hned od začátku to byla hra na jednu branku. Uhřice si vytvořily mnoho šancí, které však Mikšík, Hořava či Neumann nedokázali proměnit. Hostující Bzenec se snažil důsledně bránit a uhrát co nejlepší výsledek. To se jim dařilo pouze do 29. minuty, protože poprvé se trefil Lukáš Smílek. O 4. minuty pozdějí bohužel hostující faulovali v pokutovém území Mikšíka a tak měli Uhřice pokutová kop, ten s přehledem proměnil Jan Rotrekl. Další gól padl ve 43. minutě, když Valihrach dal dlouhý balón na Neumanna a ten krásně přehodil golmana hostů. Do konce poločasu stačili domací vstřelit ještě jednu branku. Tentokrát se trefil Martin Mikšík, když po centru Hroudného nekopromisně zavěsil. Skóre tak v poločase skončilo 4:0. 

Neumann a Mikšík nadělili ještě více gólů

Do druhé půle poslal trenér Valihrach tři nové hráče plus brankáře. Hned na začátku druhé půle se prosadil po tečované střele Martin Mikšík. Poté měl dvě šance Jakub Neumann, které však neproměnil. Jednou šel sám na brankaře, kde však selhal a druhou šanci proměnil, ale kvůli ruce nebyla uznána. Hosté byli bohužel celý zápas pod tlakem a nedokázali si vytvořit šanci, jelikož museli bránit jeden útok za druhým. V 55. minutě se znovu prosadil Neumann, který tak dal svůj druhý gól v zápase. O 6 minut pozdějí se znovu radovali domácí, jelikož Jakub Neumann se potřetí trefil a završil hattrick. Od 65. minuty hrál Bzenec bohužel jen v deseti, kvůli zranění. Na 8:0 dal gól Rotrekl, který si šanci přípravil s Krámářem. V 80. minutě se prosadil Hroudný, který tak skóre upravil na 9:0. To ale nebylo vše, domací stihli dát ještě na 10:0, když měli penaltu, kterou tentokrát proměnil Martin Mikšík, který tak dal také hattrick. A tak se odehrál v Uhřicích jasný zápas. Uhřice další kolo přívítají Moravany, Bzenec bude moct získat body proti Vracovu. 



Ohlasy k zápasu


SK Uhřice
Petr Meduna - asis. trenéra: Řekl bych, že to bylo jednoznačný zápas, jelikož hosté neměli posily z A týmu. Měli jsme nahoru hned od začátku zápasu. Soupeř byl tak bez šance. My jsme získali hlavně další důležité body.




Sestavy


SK Uhřice
J. Mokrý [-] (46. R. Konečný [-] ) - J. Neumann [-] - T. Hořava [-] (75. J. Strmiska [-] ) , M. Mikšík [-] , R. Pěnčík [-] , L. Smílek [-] (46. F. Schiel [-] ) , L. Hořava [-] , T. Valihrach [-] , J. Rotrekl [-] , Z. Hojač [-] (46. T. Zeman [-] ) , D. Hroudný [-] (46. P. Kramář [-] )

TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - P. Ebringer [-] , J. Fišer [-] , T. Dulovecz [-] , J. Vajdík [-] , K. Ebringer [-] - D. Lejsal [-] , L. Vajdík [-] , T. Zlámal [-] , M. Soukup [-] - T. Pollák [-]

ŽK: 83. J. Fišer .
Místo: Uhřice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRBOVSKÝ Luděk - ČIKL Bohumil, RIEDL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.