2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaná hra v Kostelci


Branky


0

V 18. kole okresního přeboru zavítalo do Kostelce, který bojuje o záchranu, mužstvo Starého Podvorova. Starý Podvorov prozatím všechna jarní utkání vyhrál, takže do Kostelce zajížděl v dobrém rozpoložení. To domácí chtěli napravit porážku z minulého kola z Nenkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Úvod utkání patřil hostům, kteří měli mírnou územní převahu, ale do zakončení se nedostávali. První velkou šanci si vytvořili hosté, když se po krásné přihrávce Žurovce dostal sám před brankáře David Skočík a s přehledem prostřelil domácího brankáře Kůřila. Kostelec po inkasovaém gólu zatlačil a brzy dokázal vyrovnat, když centr Kotáska z pravé strany posunul Dobeš na volného Davida Horáka, který se z blízkosti hlavou nemýlil. Do poločasu ještě jednou zahrozili hosté, když centr z přímého kopu srazil domácí obránce na tyč své branky.

Poddvorov vybojoval cenný bod

Úvod druhé půle patřil Kostelci a hned v 1.minutě předvedl skvělý zákrok hostující gólman proti hlavičce Dobeše. Domácí měli územní převahu a hosté spoléhali na rychlé brejky, ze kterých byli velmi nebezpeční. Kostelec se dočkal odměny za svou herní převahu v 65. minutě, kdy se ve vápně skvěle obtočil Dobeš a prostřelil hostujícího brankáře. Hosté však hned po rozehrávce podnikli nebezpečný útok, který vyústil v rohový kop. Ten hosté zahráli na zadní tyč, odkud vrátili míč na břevno kostelecké branky, odkud se míč odrazil před zcela nekrytého Radka Žůrovce, který vyrovnal. Kostelec se hnal opět za vítězstvím a občas zapomínal na zadní vrátka. V 70.minutě téměř využil zaváhání hostující obrany Jiří Černý, ale pod tlakem nedokázal zamířit přesně. Když se neujala další hlavička domácího Dobeše, střela hostujícího Žurovce, ani další šance na obou stranách, skončilo utkání asi spravedlivou dělbou bodů 2:2.



Sestavy


SK Kostelec
M. Kůřil [-] - M. Kotásek [-] (72. J. Kvaltin [-] ) , O. Talaš [-] , R. Dobeš [-] , S. Macek [-] , D. Horák [-] (54. D. Horák [-] ) , O. Křižka [-] (58. G. David [-] ) , O. Lochman [-] (77. J. Lochman [-] ) , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] , J. Černý [-]

TJ Starý Poddvorov
J. Beneš [-] - P. Bařina [-] , L. Kašík [-] , D. Skočík [-] (82. R. Gebauer [-] ) , R. Žurovec [-] , H. Huy [-] (70. O. Žurovec [-] ) , P. Štipský [-] , T. Cupal [-] , O. Veselský [-] , D. Krupica [-] , F. Krupica [-]

ŽK: 74. D. Skočík .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 110. Rozhodčí: LIPÁR Antonín - VRBOVSKÝ Luděk, VOJTEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.