0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nové Vsi zvonily pouze tyče - remíza 0:0...


Branky


0

Utkání sousedů v tabulce se stejným počtem získaných bodů slibovalo gólovou přestřelku.

Krásné počasí a otevření hřiště po nákladné rekonstrukci bylo tahákem prvního jarního kola.

Velmi solidní divácká kulisa (100 platících) se však branky nedočkala a tak si obě mužstva připsala do tabulky po bodíku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól...

Utkání se rozehrálo ve velké tempu a svou první velkou šanci hosté zahodili už v první minutě.

Z následného brejku zahrozil domácí Tetík, ale ani jeho střelecký pokus se mezi tyče nevešel.

V 10. minutě se po chybě Harazíma ve středu hřiště dostal k míči hostující kapitán Razima a nádhernou střelou označkoval horní tyč Musilovy brány.

Poté se hra uklidnila a utkání se odehrávalo ve středu hřiště.

Ve 25. minutě vysunul krásným pasem Candra Trmala do samostatného úniku, jenže domácí kanonýr ztroskotal na brankáři Hrubém.

O 10 minut později zahrával Candra rohový kop, míč propadl až k Trmalovi, který se nejspíš odkryté svatyně zalekl a sotva trefil merunu. Kulatý nesmysl sice putoval do branky, ale před čarou ho ještě nesmyslně dostrkoval Tetík, který byl však v offsidu.

Sice sporná situace, ale to je prostě okresní soutěž a tak gól nebyl uznán.

Skvělí gólmani...

Do druhé půle oba týmy nastoupili s cílem něco ve hře změnit a spíše to utkání uškodilo než pomohlo.

Hra byla dosti rozkouskovaná a aktéři na hrací ploše se soustředili na hádání mezi sebou.

V 65. minutě rozehráli domácí rychle u středové čáry situaci, kterou Candra vyřešil pumelicí na Hrubého. Ten sice měl starosti, ale předvedl jeden z krásných zákroků a střelu vytěsnil na rohový kop.

Hosté zahrozili únikem po pravé straně a následným přenesením na střed hřiště se k balónu dostal Plachý, ale na Musila si nepřišel.  

Hrála se 78. minuta a Candra vypustil svou druhou pumelici a brankář Hrubý opět skvěle podržel svůj tým.  

O pár minut později se po zmatku v obraně Spartaku dostal k odraženému míči Matoušek a krásnou střelou orazítkoval břevno Musilovy branky.

Misku vah mohli domácí převážit na svou stranu v závěru utkání. Dvě minuty před koncem nabídli hosté Spartaku nezištnou standartku před vápnem, k exekuci se postavil Candra, a ke své smůle a zklamání domácích fans, rovněž orazítkoval horní tyč.

A tak se body spravedlivě dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Vladimír Candra - jednatel Spartaku Nová Ves: Věděli jsme, že se hraje o hodně bodů a měli jsme hostům co vracet z podzimního kola. Do utkání obě mužstva doslova vlítla a myslím, že se diváci měli na co dívat, když šance byli na každé straně. Konečná remíza je podle mého názoru spravedlivá, jen měla být tak 2:2. Mrzí mě, nebo spíše je mým zklamáním, že po 4 měsíční zimní pauze, kdy většina z nás je na fotbal natěšená, tak někteří hráči Spartaku opět nedodrželi životosprávu....

TJ Sokol Lodhéřov
František Slavíček - vedoucí mužstav Sokol Lodhéřov: Spravedlivá remíza. První poločas jsme byli lepší mužstvo s více šancemi , které jsme však neproměnili. Druhý poločas jsme se obávali o výsledek. Domácí měli lepší nástup s několika tutovkami , které naštěstí neskončily brankou. Oba gólmani předvedli několik skvělých zákroků a proto skončil zápas bez branek.



Sestavy


TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
V. Musil [-] - P. Břenek [-] , J. Adenzam [-] , P. Troják [-] , J. Bumba [-] (55. P. Adensam [-] ) - P. Candra [-] , F. Holzer [-] , B. Harazím [-] , M. Bielek [-] - P. Trmal [-] (82. P. Javorský [-] ) , M. Tetík [-] -

TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrubý [-] - F. Petrák [-] , D. Laštovka [-] , M. Razima [-] , S. Zelinger [-] - R. Kupka [-] , M. Slavíček [-] , R. Byrtus [-] , T. Čejna [-] - P. Plachý [-] (69. J. Juriga [-] ) , V. Matoušek [-]

ŽK: 7. J. Bumba , 70. M. Tetík - 32. M. Razima , 89. T. Čejna .
Hráči zápasu: P. Candra - M. Slavíček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOŘÍNEK Luboš - CANDRA Vladimír (N), PRÁGR Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.