3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

6. výjezd z Nové Vsi, návrat opět bez bodů...


Branky


0
Utkání sousedů v tabulce mělo přinést atraktivní fotbal. Hosté z pěti venkovních utkání nepřivezli ani bod a navíc vstřelili na hřištích soupeřů jen jednu branku. A kdo přišel na hřiště do Plavska, ten mohl potvrdit předzápasovou teorii.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivá dvacetiminutovka

Na malém place se děly velké věci od úvodního hvizdu sudího Kořínka. 3. minuta a domácí jásali, po výkopu gólmana Novotného a nedorozumění Bumby s Adenzamem se trefil Punda. Diváci se ani nestačili usadit a domácí Bureš pohotovou střelou zvýšil skóre na 2:0. A když v 17. minutě zaspala obrana Spartaku potřetí a nechala vystřelit útočníka Vejsadu, bylo to s ambicemi na výhru Nové Vsi na bodě mrazu. Leč stav 3:0 jakoby z hráčů Spartaku shodil nervozitu a hra novoveských hráčů se rapidně změnila. Měli více mičudu na noze, jenže svou převahou vyjádřili jen navýšením počtu rohových kopů. Po jednom znich se podařilo snížit stav Michalovi Bielikovi a když do sítě nezapadla střela Pavla Břenka a ani trestný kop Candry, šlo se do kabin za stavu 3:1.

 

Další branky nepadly

Druhá půle začala pomalým tempem a hra se tím pádem zcela vyrovnala. Bohužel, pro oko diváka se hrálo jen po vápna a více bavily výroky rozhodčího Kořínka. Za zmínku stojí krásná střela do břevna domácího Vejsady a také zákrok domácího stopera Heřmánka, který zaskočil za svého brankáře na brankvé čáře a vychytal jak Candru, tak i dorážejícího Trmala. A tak se druhý poločas obešel bez branek a Spartak opět na venkovním hřišti nedosáhl na bodový zisk.

 

Za skvělou reportáž děkuji Vláďovi Candrů a Michalovi Burešů...



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plavsko
Michal Bureš - kapitán týmu: O výsledku rozhodly naše 3 krásné akce v úvodu utkání, které jsme dokázali proměnit v góly. Po snížení soupeře na rozdíl dvou branek se naše mužstvo zaseklo. I když jsme ještě trefili brankovou konstrukci a další šance neproměnili, tak jsme si výhru určitě zasloužili. Nová Ves hrála dobrý fotbal, ovšem pohořela na neproměňování i těch nejvyloženějších brankových příležitostí.

TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Petr Kolafa - trenér Spartaku: K mému překvapení se hrál klidný fotbal, bez nějakých zákeřností.. Vyrovnaný zápas, který vlastně rozhodly 3 velmi hrubé chyby v naší obraně během úvodních dvaceti minut. Poté jsme se snažili se zápasem něco udělat, bohužel neměli jsme střelecké štěstí jako celý podzim ve venkovních utkáních. Doma nám tam padne vše a venku se na branku strašně nadřem.



Sestavy


TJ Sokol Plavsko
J. Novotný [-] - T. Jon [-] , J. Kaštánek [-] , V. Šnajdr [-] (65. J. Korhefer [-] ) , D. Prokeš [-] - P. Písař [-] , M. Březovják [-] , J. Heřmánek [-] - L. Punda [-] (75. J. Budín [-] ) , M. Bureš [-] , P. Vejsada [-]

TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
V. Musil [-] - J. Bumba [-] , J. Adenzam [-] , P. Břenek [-] - D. Šmíd [-] , M. Bielek [-] , P. Candra [-] , B. Harazím [-] , Z. Javorský [-] (46. P. Adensam [-] ) - M. Tetík [-] , P. Trmal [-] (78. P. Javorský [-] )

ŽK: 24. D. Prokeš - 79. M. Tetík .
Hráči zápasu: J. Heřmánek - P. Candra .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.