0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí opory lovily kapříky, hosté si odvážejí body...


Branky


18. M. Slavík , 39. P. Herzog , 44. J. Herzog , 65. A. Havel (p.)
0

Domácí Sokol nastoupil v improvizované sestavě, na plac vyběhl velmi mladý tým. Výlov rybníku v obci způsobil, že opory základní sestavy namísto kopaček nazuly gumáky (holínky) a o potrápení favorita se museli snažit mladíci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství přineslo jednoznačný průběh. HaHr (Halámky - Hranice) podnikal jeden útok za druhým na svatyni Hrubého. Z těchto výpadů a krásných akcích se zrodilo poločasové vedení 0:3.

Druhý poločas byl zcela o něčem jiném. Hra se vyrovnala a domácí mladíci zle trápili obranu lídra. Bohužel, hezké akce nedotáhli ke gólovému efektu. HaHr měl také dobré šance, leč zvýraznění vedení dosáhl díky proměněné penaltce mladíčka Havla. V závěru utkání se nechal zbytečně vyloučit zkušený Honza Herzog, což bylo jedinou kaňkou na pohodovém mači.

Série utkání bez ztráty bodu pokračuje. HaHr navléknul díky dnešní výhře 11. korálek a suverénně kráčí k postupu do OP.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lodhéřov
František Slavíček - vedoucí mužstva: Smekám před výkonem našeho mladého týmu. Hostující favorit sice první dějství vyhrál díky zkušenostem, ale druhá půle byla zcela vyrovnaná. Soupeři gratuluji, je vidět, že zkušený tým si jde trpělivě za svým cílem.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Michal Slavík - jednatel klubu: Vyhráli jsme zcela zaslouženě. Domácí podržel několika skvělými zákroky brankář Hrubý, nebýt jeho, bylo naše vítězství vyšší. V týmu panuje pohoda, důkazem je 11. výhra v řadě. Doufám, že tato konstalace vydrží i přes zimní pauzu a na jaře si budeme surfovat na vítězné vlně i nadále.



Sestavy


TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrubý [-] - D. Laštovka [-] , V. Lovětínský [-] (60. F. Petrák [-] ) , M. Razima [-] - P. Plachý [-] (68. T. Čejna [-] ) , M. Slavíček [-] , R. Byrtus [-] , J. Juriga [-] - M. Kos [-] , S. Zelinger [-] , R. Kupka [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , J. Herzog [-] , R. Duda [-] - P. Herzog [-] (68. J. Slonek [-] ) , M. Slavík [-] , P. Novák [-] - M. Svoboda [-] (46. P. Jindra [-] ) , T. Trsek [-] , A. Havel [-]

ŽK: 67. R. Byrtus , 72. R. Kupka , 81. D. Laštovka , 83. P. Plachý - 56. P. Novák . ČK: 88. J. Herzog .
Hráči zápasu: M. Kos - P. Kollmann .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fillo Zdeněk - Furták Miroslav, Samec Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.