Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov si vyšlápl na Slavonice


Branky


0

Domácí mužstvo Klikova přivítalo na svém hřišti první Slavonice. Lídr soutěže překvapivě prohrál minulé kolo s poslední Dešnou a ztráta bodů se jim nevyhla ani v posledním kole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 22 minutách stav 0:3

Blesk Klikov, který ještě pomýšlel na bronzovou pozici hostil Slavonice, které poslední zápas moc nezvládli a prohráli s posledním týmem přeboru. Domácí tak cítili šanci a hodlali jí využít. Utkání začalo v poklidném tempu s šancemi na obou stranách. Po hrubé chybě domácí obrany se ale v 19. minutě trefil kanonýr Martin Bodlák a favorit vedl - 0:1. O minutu později se radovali Slavonice podruhé, útočník Martin Bodlák přidal svůj 26-gól v soutěži a vypadalo to na rychlý konec domácích. Jenže ve 22. minutě se prosadil Ladislav Chalupa a přítomní diváci jen nechápavě kroutili hlavou, co ještě mohou v zápase vidět a to je to nejlepší teprve čekalo. O minutu později vstřelil branku klikovský Martin Mužík a vykřesal naději pro domácí - 1:3. Ve 32. minutě snížil na rozdíl jediné branky útočník Václav Čapek. Klikov začal mít nebezpečný tlak, který vedl až k vyrovnávací brance šest minut před koncem poločasu, o změnu skóre se postaral Ondřej Šetka. Slavoničtí tak přišli o slibných náskok a bylo se ve druhé půli na co těšit.

Klikov nakonec lídra porazil

Druhé dějství začalo pro favorita nedobře. Z důvodu zranění nastoupili do druhé půle pouze o deseti hráčích, protože již neměli nikoho na střídání. V úvodu druhého poločasu měli klikovští územní převahu, ale jenom po velké vápno, žádnou velkou šanci si nevypracovali. Hosté postupem času, i když o deseti hráčích, vyrovnali hru a vytvořili si i nějaké šance. Deset minut před koncem se zrodila parádní akce, po níž Zdeněk Mládek po nezištné přihrávce Čapka, strhl vedení na klikovskou stranu. Hosté mohli ještě stav utkání srovnat, ale po samostatném úniku přestřelili bránu, takže stav zápasu se již nezměnil. Domácí tak dokázali jako třetí porazit postupující Slavonice, které se s přeborem rozloučili opět porážkou. Klikov skončil na parádním třetím místě a splnil všechna očekávání této sezóny. Zápas řídil Bohumil Švec.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Zápas začal v poklidném tempu s šancemi na obou stranách. Po hrubých chybách naší obrany se hosté v rozpětí 19 až 22 minuty ujali vedení 3-0, ale za další dvě minuty jsme snížili na rozdíl dvou gólů a do poločasu ještě stačili stav zápasu dorovnat. Z důvodu zranění nastoupili hosté do druhé půle pouze o deseti hráčích, protože již neměli nikoho na střídání. V úvodu druhého poločasu jsme měli územní převahu, ale jenom po velké vápno, žádnou velkou šanci jsme si nevypracovali. Hosté postupem času, i když o deseti hráčích, vyrovnali hru a vytvořili si i nějaké šance. Deset minut před koncem se zrodila parádní akce, po níž Mládek po nezištné přihrávce Čapka, strhl vedení na naši stranu. Hosté mohli ještě stav utkání srovnat, ale po samostatném úniku přestřelili bránu, takže stav zápasu se již nezměnil. Dnes se dařilo celému týmu, na rozdíl od minulého zápasu v Číměři. Dařilo se zejména našemu nejlepšímu střelci Čapkovi. V zápase se rozloučili se svou bohatou fotbalovou kariérou Milan Mašek a Karel Brabec, kterým bych chtěl poděkovat za výkony, které odváděli v dresu Blesku Klikov. Poděkování patří i celému mužstvu za výkony, které předváděli za uplynulou sezonu a trenéru Michalu Rezkovy.




Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Němec [-] (77. T. Hanes [-] ) , M. Zavadil [-] , M. Mužík [-] , R. Hynek [-] , M. Rezek [-] - M. Mašek [-] (89. A. Novodvorský [-] ) , O. Šetka [-] , V. Čapek [-] - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] -

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Jahoda [-] , J. Dvořák [-] , O. Kubeš [-] , M. Trávníček [-] - M. Bodlák [-] , D. Bártů [-] , L. Chalupa [-] - T. Lukš [-] , R. Peschel [-] , V. Balík [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - BUŠTA Milan (N), BURGHARD Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.