Hokejový výsledek byl k vidění ve Staňkově


0

Domácí mužstvo Staňkova přivítalo rezervní mužstvo Suchdola, které se v posledních utkáních prezentuje dobrou hrou a získává tolik potřebné body. Skóre utkání bylo jako na houpačce a nakonec mužstva získala jen bod za remízu 5:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála Suchdol

Na první gól diváci nemuseli dlouho čekat, kdy asi po dvou minutách od začátku se po dlouhé přihrávce a po dobrém zpracování odhodlal ke střele Martin Havelka a pomocí teče domácího obránce zapadl balon nechytatelně k tyči. Pro M. Havelku to byl první gól a k tomu i odpovídala i super oslava, kdy udělal skorosalto. Domácí hráči spoléhali především na rychlé protiútoky kdy hledali vždy dlouhými pasy Studničku, který dělal hostující obraně a především gólmanovi veliké starosti. Ale po pár neproměněných šancích domácích, se chopili hry znovu hosté a přes střed hřiště proputoval s potřebným štěstím přes T. Kamiše balon na hranici velkého vápna, kde si míč zpracoval pravý obránce Jaroslav Kollmann a křižnou střelou na vzdálenější tyč nedal gólmanovi šanci - 0:2. Další zásah do branky odmítl hostující gólman skvělým zákrokem, když vyškrábnul ze šibenice chytrý lob K. Záruby. Domácí vstřelili poté kuriozním způsobem branku, kdy Marek Černoch, zahrával přímý volný kop za hranicí velkého vápna a poslal takový pozemní centr na tečování, ale balon nikým neatakován se pomalu doklouzal až ke vzdálenější tyči i s přispěním podklouznutí hostujícího gólmana Poláka. To dodalo odhodlání domácím a po chvilce se dočkali vyrovnání, kdy nedůrazem v obraně a špatného bránění i s menším přispěním Kollmanna se Miroslav Studnička prosadil po centru do vápna - 2:2. To nebylo do prvního poločasu vše, po odvráceném rohu se dostal míč k Soudkovi, který poslal míč zpátky do vápna, kde vyhrál hlavičkový souboj perfektně M. Dunaj a vrátil míč na malé vápno, kde byl zcela osamocený Jaroslav Kollmann a z hranice malého vápna zamířil pod břevno a zároveň tím pádem odčinil svou chybu z předešlé inkasované branky. Poločas tak skončil vedením suchdolské rezervy.

 

Výsledek dopadl hokejovým skóre

Do druhého poločasu hosté vstupovali s tím, že přidají další branky a udělají si krásnou neděli v hospodě. Opak byl ale pravdou. V obraně dělali zbytečné chyby a po ruce v pokutovém území se kopala penalta, kterou proměnil s přehledem Josef Fleischman - 3:3. Poté se Suchdol znovu ujala vedení, kdy se prosadil po dorážce střídající Pavel Dlužanský, po hezké individuální akci P. Krejčího. Poté hosté dvakrát propadli znovu v obraně, kdy se štěstím prošli přihrávky mezi nohama hráčů znovu k Josefu Fleischmanovi a ten se nemýlil - 4:4. Za tady toho stavu začali hosté dělat zbytečné chyby a znovu se míč dostal k Josefu Fleischmanovi a pomocí tyče se Staňkov ujal vedení - 5:4. Kdo si myslel, že je konec, tak byl na omylu, protože před hranicí velkého vápna se Pavel Dlužanský dlouho nerozmýšlel a krásnou střelou vymetl pavučiny ze šibenici - 5:5. Zápisník rozhočího byl již plný, takže se již moc neútočilo a zápas skončil krásnou remízou a především krásnými brankami 5:5. Divákům se musel zápas líbit, protože se hrálo nahoru dolů a na obranu se moc nemyslelo. Kdo přišel nemohl litovat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: V posledním domácím zápase v jarní části se zrodil dost divoký výsledek. My jsme potřebovali bodovat, ale byli jsme si vědomi, že to bude těžký zápas, neboť suchdolskému béčku se na jaře daří, tomu napovídal i začátek zápasu, když jsme již ve 3. minutě inkasovali po teči nešťastnou branku a v dalším průběhu zápasu jsme prohrávali již dvoubrankovým rozdílem a nevypadalo to vůbec dobře, hosté byli fotbalovější. Na přestávku jsme odcházeli s jednobrankovou ztrátou. Ve druhém poločase jsme museli opět dohánět dvoubrankovou ztrátu, obě mužstva hrála spíše pro diváka útočný fotbal a na bránění se zapomínalo. Nakonec zápas skončil hokejovým výsledkem a každý si rozdělil po bodu. Divákům se však zápas bohatý na branky musel líbit.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: Co k tomuto zápasu více dodat, kdo to neviděl o hodně přišel, protože padali krásné branky i dost kuriózní branka z přímého kopu. Hrálo se nahoru dolů, kdy za Staňkov hrál velmi dobře Studnička, podporovaný krásnými pasy do běhu od M. Černocha. Za Suchdol to byla především vynikající práce pravého obránce, mnou, který piloval lajnu nahoru dolů, jako kdyby měl snad troje plíce (SMÍCH), tyto útočné výpady vyústili i ve dvě branky. Druhý poločas z naší strany nebyl zas tak dobrý jako první, kdy jsme dělali zbytečné hrubky, ale mimo to se blýskl také dvěma góly střídající P. Dlužanský, kdy především druhá branka by byla hodna gólu měsíce. Toto utkání je aspoň pozvánka na náš poslední zápas v této sezoně, který sehrajme proti Popelínu a nebojím se říct, že to budou znovu gólové hody, především zda budu mít znovu útočnou náladu (SMÍCH). Snad přijde dost lidí.



Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Devera Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.