Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:00

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž přišla o tříbrankové vedení a bere s Řečicí pouze bod


Branky


0

Kardašova Řečice, která se krčí na předposledním místě tabulky přivítala Stráž nad Nežárkou a chtěla se pokusit o zázrak, který naplnila jen z části. Hostující mužstvo vedlo po poločase 3:0, ale ani to mu nestačilo k zisku všech bodů. Domácí ve druhé půli zabrali a nepříznivý stav ubojovali na remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první čtvrthodinu poločasu

Domácí mužstvo Kardašovy Řečice první poločas nezačalo vůbec dobře. Stráž na ně nastoupila jako uragán. Už ve 4. minutě se trefil domácí záložník Daniel Přílepek - 0:1. O čtyři minuty později to bylo už o dvě branky, to se trefil útočník Jan Kozel. Ve 14. minutě se trefil opět Jan Kozel a vypadalo to, že zápas skončí debaklem a o výhru Stráž nikdo nepřipraví. Poté Řečice hru zlepšila, ale i přesto byla dost neškodná. Hosté si vytvořili další příležitosti, Přílepek nastřelil břevno, ale žádné další branky už nepadly a do kabin se tak šlo za jednozačného vedení Stráže. To co mělo přijít ve druhé půli nikdo nečekal.

 

Stráž vedení prohospodařila

Do druhé poloviny zápasu šla rezerva Řečice s tím, že nemá co ztratit. Hosté citelně polevili a logickým vyústěním byla branka v 50. minutě o kterou se postaral Lukáš Zápotoka - 1:3. Po tomto gólu se hra odehrávala převážně mezi vápny. Stráž odpadla fyzicky a domácí mužstvo z posledních sil bojovalo, především pro diváky, jelikož se asi jednalo o poslední domácí zápas dlouho fungující řečické rezervy. V 79. minutě snížil na rozdíl jediné branky František Mach a Řečice ucítila šanci na vyrovnání. To se podařilo v nastaveném čase, když se trefil Karel Janeček - 3:3. Stráž měla nejspíše štěstí, že zápas netrval o něco déle, jinak kdo ví, jak by to dopadlo všechno. Nakonec obě mužstva získala jen bod a hosty může ztráta hodně mrzet. Zápas řídil sudí Pavel Picka, který neudělil ani jednu žlutou kartu.



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Stráž na nás vlétla a než jsme se probrali, bylo to už 3:0. Poté jsme hru zlepšili, ale byli jsme i přesto dost neškodní. Ve druhé půli jsme hru zlepšili a zaznamenali 3 branky, poslední vstřelil těsně před koncem Janeček. Škoda že zápas netrval ještě chvilku déle, kluci bojovali na pokraji sil. Pro diváka super utkání, po našem sobotním vítězství nad Bystřicí to bylo hezké zakončení sezóny na krásném domácím hřišti a moje rozlučka s řecickým fotbalem, jelikož jdu na nějaký čas pracovat do ciziny. Příští zápas se kryje s "A" mužstvem a já doufám, že se odjede a přijdou naše posily z Pěné, které jsem viděl zatím jen na papíře.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: V úvodní čtvrthodině první půle jsme vstřelili gólmanovi řečického Áčka Trepkovi 3 góly, přičemž další střela D. Přílepka skončila na spojnici břevna a tyče. Ve druhé půli jsme ale citelně polevili, 3-brankové vedení prohospodařili, přičemž vyrovnávací gól jsme inkasovali v nastaveném čase.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
T. Trepka [-] - F. Sedláček [-] , R. Vyhlídka [-] - M. Zeman [-] , F. Mach [-] , K. Janeček [-] , F. Markes [-] , D. Mikloš [-] - T. Houska [-] , R. Porochoňski [-] (46. J. Vosecký [-] ) - D. Kočí [-] (46. L. Zápotoka [-] )

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - D. Škopek [-] (46. A. Irschik [-] ) , P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , V. Čurda [-] , L. Nohava [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , P. Chmelař [-] , J. Šimánek [-] (52. O. Říha [-] )

ŽK: 90. K. Janeček .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - JANEČEK Karel (N), ŠICNER Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.