2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol potvrdila jarní formu a porazila Hobzí


Branky


53. P. Krejčí , 67. M. Matějček (p.) - 35. O. Lička
0

Rezerva Suchdola přivítala na svém hřišti Staré Hobzí a domácí dokázali potvrdit svojí formu a všechny body tak zůstali na domácí půdě díky penaltě, kterou proměnil Matějček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V neděli zajíždělo Hobzí k zápasu 24. kola okresního přeboru do Suchdolu, kde se střetli s místní rezervou. Jako obvykle k venkovnímu zápasu neodjíždělo mnoho – pouze 12 jedinců ohroženého druhu, kterýmž starohobezští fotbalisté beze sporu jsou. I přesto byla sestava poměrně kvalitní. Určitě natolik, aby domácí mužstvo obralo o body. Dění na hřišti tomu však příliš neodpovídalo. K utkání dorazili na poslední chvíli a šli do něj prakticky bez rozcvičky. To se možná podepsalo pod nevydařený vstup do utkání. Domácí byli častěji na míči a kombinovali na hostující polovině hřiště. Hobzí bylo všude pozdě. Zvláště ve středu hřiště prohrávali důležité souboje o míč. A když už nějaký souboj vyhráli a získali míč, nedlouho poté přišla opět jeho ztráta. Suchdolští toho využívali k průnikům do obrany a dostali se i k několika slibným šancím. Tu první zastavil zdvižený praporek asistenta. Domácí útočník se notně rozčiloval, nutno však podotknout, že ještě před zazněním píšťalky stihnul zakončit a svoji šanci stejně neproměnil. Do další šance se béčko Suchdolu dostalo nedlouho poté. Záložník, jenž potáhl míč po pravé lajně, nahrál pod sebe na vápno, kde našel neobsazeného spoluhráče a ten vyslal pěknou střelu do horní poloviny brány, kterou však efektním skokem zlikvidoval brankář Hobzí. O další šance se domácí připravili sami, když nedokázali kloudně vyřešit přečíslení, ve kterém jim chyběla kvalitní finální přihrávka. Jak už to tak ve fotbale bývá, udeřilo na druhé straně. Ve 35. minutě Ondřej Lička vedl míč středem hřiště, jako vždy měl na očích klapky, neviděl tedy žádného volného spoluhráče, a proto se 25 metrů od brány rozhodl pro střelu. Jeho spoluhráči spíše čekali přestřelení ochranné sítě, ale Ondra všechny včetně brankáře překvapil krásnou tvrdou střelou do pravé šibenice. Určitě to byl jeden z nejkrásnějších gólů jeho kariéry ne-li ten nejkrásnější. Domácí to přibrzdilo a mohli inkasovat ještě jednou, ale Lička bohužel v přečíslení dva na jednoho nenašel přihrávkou úplně volného Maláška, který by zakončoval do prázdné branky. Velká škoda. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Domácí předvedli obrat

Ve druhém poločase domácí vletěli na Hobzí, ti opět propadali v soubojích a v podstatě se jen bránili. Suchdol zahrozila hezkou střelou zpoza vápna, která orazítkovala břevno a při závaru po následném rohu nastřelenou tyčí Zejdovy branky. Poprvé skórovat se jim bohužel povedlo v 53. minutě po dvojnásobně ometeném balonu, který se tak dostal k domácímu útočníkovi Petru Krejčímu a ten skákající míč obloučkem přes vyběhnuvšího Zejdu uklidil do brány. Po vyrovnání skóre se opticky trochu vyrovnala i hra. Ta se v tomto časovém úseku odehrávala spíše mezi vápny. Hráči obou mužstev hrozili pouze střelami z větší vzdálenosti, ale ani jedna z nich se neujala. K další změně skóre došlo v 67. minutě, kdy po rychlém brejku domácích došlo ke kontaktu ve vápně a mladý rozhodčí možná trochu přísně odpískal penaltu. Domácí hráč to udělal šikovně a pád ještě opepřil hlasitým bolestivým výkřikem. Podle intenzity hlasu a výrazu ve tváři to vypadalo minimálně na šestinásobně zlomenou lýtkovou i holenní kost, natržený sval nebo přetrhané křížové vazy. K ničemu takovému ovšem nedošlo a domácí borec se záhy po odpískání s úsměvem na tváři postavil na nohy a byl připraven pokračovat v zápase. K penaltě se postavil Martin Matějček a střelou doprostřed pohodově poslal Suchdol do vedení 2:1. Poté se domácí uchýlili k bránění těsného výsledku a Hobzí mělo míč častěji na kopačkách. Byly tam nějaké náznaky šancí a nebezpečné centry, ale nic už se neujalo a Hobzí tak potřetí za sebou nedokázalo vyhrát.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: Do utkání jsme vstupovali s hodně silnou sestavou, kdy jsme museli bohužel i odmítnout tři dorostence na které již nezbylo místo. Při zjištění ostatních výsledků jsme potřebovali vyhrát, aby jsme si zase nezkomplikovali závěr sezony. Po úvodních nepřesnostích na obou stranách se ujali vedení hosté po krásné střele zpoza vápna. V druhém poločase té samé střele od Soudka chyběli centimetry a byl by z toho překrásný gól. Vyrovnání jsme se dočkali po dobrém napadání Záruby a následného lobu přes gólmana. Druhý gól přišel z penalty. Zápas byl z naší strany lepší především v druhé polovině zápasu.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Opět jsme sháněli lidi na poslední chvíli, nakonec jsme složili dobrý tým, ale domácí na nás vlítli ve velkém stylu, jeden útok za druhým. Dokázali jsme se ubránit, něco chytil i náš gólman. V 35. minutě vyslal neskutečně krásnou střelu do pravého vinglu Ondra Ličku, s tím domácí gólman nemohl nic dělat, tedy nečekané vedení pro nás. Do poločasu jsme vydrželi. Od druhé půle domácí opět zopakovali tlak ze začátku zápasu, tentokrát ho však proměnili. Po naší chybě v obraně domácí útočník zakončil na 1:1. V 63. minutě odpískal rozhodčí penaltu. Co k ní říct, byla sporná. Její odpískání mi samozřejmě vadí, co mi však není po chuti, je skutečnost, že domácí útočník zařval, jako kdyby mu byly přetrženy obě achilovky a měla přijet sanitka - na tohle rozhodčí skočil poměrně slušně. Nicméně, nějaký kontakt tam asi byl. Penalta byla proměněna, zápas skončil 2:1. Blíží se konec sezóny a nám se přestává celkem dařit, snad to zvedneme doma s Novosedly. Jinak gratuluji Suchdolu k záchraně, tento zápas byli lepší jak my (mj. třeba nastřelili břevno a tyč). A nic na tom nemění ani fakt, že tam měli pendly z áčka, protože každý, kdo má farmu nebo A-tým, tuhle možnost má, takže není třeba se na tyhle věci vymlouvat.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , V. Soudek [-] (89. P. Dlužanský [-] ) , M. Dunaj [-] , J. Heřman [-] (72. J. Kollmann [-] ) , M. Havelka [-] (46. J. Záruba [-] ) , T. Kamiš [-] (46. P. Krejčí [-] ) , M. Prášil [-] (63. L. Kuchyňka [-] ) , M. Matějček [-] , F. Rácik [-] , M. Čáp [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - M. Bican [-] , D. Fiedler [-] , D. Mašát [-] - A. Veverka [-] , P. Distl [-] , F. Štibich [-] (79. M. Janek [-] ) , D. Malášek [-] , Z. Fišer [-] - O. Lička [-] , O. Dokulil [-]

ŽK: 90. M. Čáp - 56. D. Fiedler .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - TRMAL Karel (N), ŠTIBICH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.