Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hobzí doma padlo se Strmilovem


Branky


0

Staré Hobzí přivítalo na svém hřišti Strmilov a očekával se vyrovnaný duel, jenže domácí mužstvo utkání nezvládlo a na domácí půdě prohráli vysokým rozdílem a rozesmutnili tak domácí fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Po sobotních výsledcích, tedy ztrátě Klikova ve Staré Hlíně a Studené ve Staňkově, se chtělo Hobzí posunout zpět na třetí místo tabulky a nadále si užívat doposud povedenou sezonu. Očekával se těžký souboj s mladým a zároveň kvalitním celkem ze Strmilova, avšak to co se událo na hřišti si ani v těch nejčernějších snech domácí hráči nepředstavovali. Zpočátku se zdálo, že by souboj mohl vyznít v domácí prospěch, ovšem to by se po páté minutě zápasu nemohli vyklidit ze hřiště a nepřenechat iniciativu dobře naladěnému Strmilovu. První trest přišel záhy po ne zcela vyvedeném odkopu domácího obránce Dokulila, kdy se k míči dostal Tomáš Dohnal a pěknou střelou do horního růžku otevřel skóre. Domácí zůstali jako opaření a Strmilov si s nimi dělal, co chtěl. Strmilovští fotbalisté hráli možná svůj nejlepší poločas na jaře a od dalších gólů Hobzí uchránilo jen těsné ofsajdové postavení jejich útočících hráčů. V 35. minutě už však udeřilo podruhé. Domácí brankář prohrál souboj na rohu malého vápna, balon proskočil k volnému Janu Dvořákovi jenž ho usměrnil do brány. Tam už však s nastavenou rukou čekal Ondřej Jelínek a balon zastavil. Ani Luis Suaréz by se takový kousek nemusel stydět. Rozhodčí však zachoval chladnou hlavu a uznal tzv. technický gól. O další minutku později se hosté prosadili potřetí, kdy se po krásné kombinaci hlavou prosadil osamocený David Hanzal. Tou dobou na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo a domácí si dostávali do pozic stojících kuželů. Tečku za otřesným poločasem udělal Lukáš Janák. Jiskra neskutečným výkonem ovládla první poločas v poměru 4:0 a domácí byli zralí na ručník. 

Strmilov si ve druhém poločase vítězství pohlídal

Ve druhém poločase si Strmilov s přehledem hlídal pohodlný náskok a na domácích bylo překonat jejich obranu. Míč Hobzí sice drželo, ale do pořádného ohrožení branky se nedostali. Tempo opadlo a utkání se prakticky už jen dohrávalo. Čestný úspěch tak aspoň zaznamenal pohotovou střelou z blízka Ondřej Lička. O poslední změnu skóre se v 82. minutě postaral František Procházka a upravil na potupných 5:1. Domácím nezbývá nic jiného, než se z tohoto trapného výkonu oklepat a v dalším utkání na horké půdě Suchdolu podat o mnoho lepší výkon. Strmilov si tak v pohodě dokráčel pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Ondrej Dokulil: Těžko se mi hodnotí zápas, který jsme nezvládli, obzvlášť mně se vůbec nepovedl. Prohra 1:5 podle mě odpovídá průběhu zápasu. Hned první mojí chybu potrestali gólem, pak postupně do poločasu přidali další tři a už se nebylo skoro o čem bavit. Nám se nedařilo skoro nic, měli jsme snad jen jednu šanci v první půli, v druhé se to sice zlepšilo, ale 0:4 po půli je velká sprcha. Ondra Lička snížil pěknou střelou, ale pak už jsme žádnou šanci neproměnili. Musím objektivně říct, že Strmilov byl určitě nejlepší tým, který u nás za celou sezonu hrál - prezentovali se rychlým, účinným fotbalem, dobrou kombinací a perfektní střelbou. Naopak nám se zápas nevyvedl, tím však vůbec nesnižuji kvalitu hostujícího mužstva. Zaslouženě si od nás odvezli tři body, prohra bolí, ale musíme se z toho dostat a zkusit zabojovat příští týden v Suchdole.

TJ Jiskra Strmilov
Ondřej Nečeda: V 1. poločase jsme jasně dominovali, byli jsme rychlejší a důraznější v soubojích. Měli jsme rychlejší postup do útoku, kde soupeř nestíhal a kvůli tomu jsme dali 4 branky. 2. poločas byl vyrovnanější, soupeř se tlačil více do útoku, ale naše obrana skvěle pracovala a s pomocí našeho brankáře jsme dostali jen jeden gól z centru a zaslouženě jsme vyhráli 5:1.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - M. Bican [-] - H. Brandl [-] , O. Jelínek [-] , J. Peterek [-] (52. A. Veverka [-] ) , P. Distl [-] , D. Malášek [-] , Z. Fišer [-] - O. Dokulil [-] , B. Brůžek [-] (80. M. Janek [-] ) , O. Lička [-] (75. J. Bouda [-] )

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - F. Slavík [-] , J. Dvořák [-] , J. Kubíček [-] (54. J. Hanzal [-] ) , M. Lehejček [-] - F. Procházka [-] (86. Š. Přibyl [-] ) , D. Hanzal [-] , L. Janák [-] - O. Nečeda [-] , Z. Popelka [-] , T. Dohnal [-] -

ŽK: 35. O. Dokulil .
Hráči zápasu: L. Janák , J. Dvořák , M. Lehejček , T. Dohnal .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: JANÁK Pavel - PAVLŮ Milan (N), KOPEČNÝ Robin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.