Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín vyškolil Číměř a přiblížil se záchraně


0

Mužstvo Popelína přivítalo na svém hřišti Číměř. Postavení obou mužstev v tabulce ukazovalo, že by hosté mohli utkání ovládnout. Opak byl ale pravdou. Popelín svého soupeře vyškolil a nadělil mu šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 23. kole jsme sehráli zápas s Číměří. První poločas zápasu měli oba týmy šance, ale první, kdo jednu z nich proměnil jsme byli my, když se v 32. minutě prosadil Pepa Šimánek. O pět minut později navýšil na 2:0 Milan Zaňák, když dostal přihrávku od Pavla Pacholíka. Ve 45. minutě hosté snížili, a tak se do kabin šlo za stavu 2:1. Druhý poločas jsme byli lepším týmem my. Šance jsme dokázali proměňovat. Tři minuty po začátku druhého poločasu se prosadil dvakrát Pavel Pacholík. V 82. minutě se poprvé v jarní části sezony prosadil také Vojta Princ. Na konci zápasu hosté špatně rozehráli a této chyby dokázal využít Milan Zaňák a stanovil konečný výsledek 6:1.




Sestavy


SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - T. Mach [-] , D. Kučera [-] , J. Koronczi [-] - M. Šimánek [-] , J. Šimánek [-] , P. Valek [-] (64. J. Snížek [-] ) , V. Princ [-] , K. Tolkner [-] - O. Vlásek [-] (26. M. Zaňák [-] ) , P. Pacholík [-]

Sokol Číměř
M. Plánka [-] - J. Feytl [-] , R. Sehner [-] , M. Veith [-] (46. V. Mol [-] ) , J. Strejček [-] , J. Záhorka [-] , T. Láf [-] , J. Drábik [-] , Z. Březina [-] , M. Pánek [-] , P. Nižník [-]

ŽK: 54. P. Nižník .
Místo: Tráva. Rozhodčí: Kuneš Radek - GAJDOŠ Jaroslav (N), POUZAR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.